- 28 Temmuz 2025
- 192
- 37
- 13
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah,ama çok umutlu değilim ben ,regl gelicek belli ağrım başladı şuan.Güzel haberler bekliyoruz o zman![]()
Ben görüyorum çizgiyi
Hayırlı olsun belirtileriniz nelerdi acabaKızlar hamileyim
Korkuyorum yapmayaSen test fln yaptin mj
Ahahhaha ne tesaduf hshshsh bende korkuyorum ya akintin vs var mi yada ne belirtin varKorkuyorum yapmaya
Beni çok fena sıcak basıyor birde aşırı kasık batması beyaz akıntıAhahhaha ne tesaduf hshshsh bende korkuyorum ya akintin vs var mi yada ne belirtin var
Banada sicak basmasi var ama havalarda sicak diye umursamiyorum birkac gundur kasik batmasi var onun disinda hic sancim olmadi bel agrim vardi sadece dun aksamdan beride seffaf su gibi akintim var camasirim islaniyor boyle su gibi ama sildigimde cok asiri degilBeni çok fena sıcak basıyor birde aşırı kasık batması beyaz akıntı
Ay hadi bu belirtilerde inşallah hamişizdir.Banada sicak basmasi var ama havalarda sicak diye umursamiyorum birkac gundur kasik batmasi var onun disinda hic sancim olmadi bel agrim vardi sadece dun aksamdan beride seffaf su gibi akintim var camasirim islaniyor boyle su gibi ama sildigimde cok asiri degil
Üzerine görme diyorlar olabiliyor diye biliyorumKızlar hamileysek bile regl olabilir miyiz? Regl olup hamilelik yaşayan var mı?
Kimyasal gebelikte regl daha sancılı ağrılı oluyor ben 2 kez kimyasal yaşadım dediğiniz gibi peçeteye silince sürüntü şeklinde başlayıp sonra sökülmüştüKızlar biley sorucam adetım hala sokulmedı sadece peçeteye sürüntü şeklınde gelıyo ve aşırı şiddetlı bel agrım var bu normalmı ben hiç bir adetımde boyle bır agrı yaşamadım
Kasık agrım çok ara ara vuruyo o normal ama akşamdan berı aşırı bel agrım varKimyasal gebelikte regl daha sancılı ağrılı oluyor ben 2 kez kimyasal yaşadım dediğiniz gibi peçeteye silince sürüntü şeklinde başlayıp sonra sökülmüştü
Gebelik yok değil mi test yaptınız mı hiçKasık agrım çok ara ara vuruyo o normal ama akşamdan berı aşırı bel agrım var
Sabah yaptıgımda sılık çızgı gormuştum peşıne kanama başladı ama çoktan sokulmem lazımdı sokulmedım halaGebelik yok değil mi test yaptınız mı hiç
Kimyasal geçiriyor olma ihtimaliniz var benceSabah yaptıgımda sılık çızgı gormuştum peşıne kanama başladı ama çoktan sokulmem lazımdısokulmedım hala