Gebeliğe Hazırlık Bat 9 Mart

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba hanımlar :) benimde bat 9 mart. Heyecanla bekliyorum. Yumurtlamamın üstünden 12 gün geçti bugun. Adetime 5 gün kala ilk idrarla normal gebelik testi yaptım negatif çıktı.çok üzüldüm. adetime 3 gün kaldı. Bugun şeffaf uzayan bir yumurta akına benzer bir akıntı geldi benden. Kasıklarımda sağlı sollu bazen ara ara ağrıyor. Kendimi kaptırmak istemiyorum ama akıntıyı görünce bir acaba mı ? dedim yanii.. böyle adetine 3 gün kala şeffaf akıntı görüp hamile kalan oldu mu ? Ben test yapmayafa korkar oldum yine tek çizgiyi görcem diye 🥲

merhaba hanımlar :) benimde bat 9 mart. Heyecanla bekliyorum. Yumurtlamamın üstünden 12 gün geçti bugun. Adetime 5 gün kala ilk idrarla normal gebelik testi yaptım negatif çıktı.çok üzüldüm. adetime 3 gün kaldı. Bugun şeffaf uzayan bir yumurta akına benzer bir akıntı geldi benden. Kasıklarımda sağlı sollu bazen ara ara ağrıyor. Kendimi kaptırmak istemiyorum ama akıntıyı görünce bir acaba mı ? dedim yanii.. böyle adetine 3 gün kala şeffaf akıntı görüp hamile kalan oldu mu ? Ben test yapmayafa korkar oldum yine tek çizgiyi görcem diye 🥲
Sabırsızız hemen olsun bitsin istiyoruz 🤩😍 bence regle kadar bekleyin tekrar test filan yapmayın bende öyle yapıyorum 😌

Canım benim takvim egöre 9 mart.. Yumurtlamaya göre 7 mart hangine inancam 🤦‍♀️ zaten bu ay yok gibi bi his var içim de Allah hayırlısını versin hepimiz için
Yumurtlamadan 10 gün sonra pozitif görüyorlar ona göre test yap ben de erken test yapiyrm ama üzülme negatif i görünce

Arkadaşlar merhaba merak ettim konuşmak istedim benimde bat 10 mart tahmini, 25 şubatta şeffaf uzayan akıntı gördüm , 26-27 değerlendirdim, bir umut tabi, ve dün tam bir hafta sonrası oluyor ilişki de olmadı düzgün başka,şeffaf uzayan hemde yumurta akı kıvamında bir akıntı geldi benden bildiğiniz adet olcam gibi ağrıyor karnım,acaba tekrar yumurtluyor olabilir miyim, 5 gün kaldı adetime hiç olammıştı böyle bir ayda bir kere oda hem geç hem zor yumurtlama görüyorum anlam veremedim soruma cevapta bulamadım,
Test yap yoksada degerlendir

Benim de bat 9 Mart ama 16.gun yumurtladim 10 Mart felandir bat bende akıntı yok malasef bel bacak ağrısı çok ☹️

Benim de bat 9 Mart ama 16.gun yumurtladim 10 Mart felandir bat bende akıntı yok malasef bel bacak ağrısı çok ☹️
Ben 14.gün yumurtladım. 15 inde çatladı. Benimde kasıklarım bazen ağrıyor ama adet gelecek diyede olabilir bilmiyorum yani belirti bulmak isteyince cok çıkarıyor insan ama korkuyorum testte yapmaya. Gecikirse yaparım artık bidaha yapmam.

Sabırsızız hemen olsun bitsin istiyoruz 🤩😍 bence regle kadar bekleyin tekrar test filan yapmayın bende öyle yapıyorum 😌
Yoook zaten yapmam artık. Negatif görünce cok üzülüyorum. 9 mart bat. 9 martta gelmezse büyük bir heyecanla yapacağım gelirse de kısmet artık napalım ama inşaallah gelmez 😀 allahım isteyen herkese nasip etsin inşaallah🙏🏻🙏🏻

Merhaba kızlar bende en son 1 şubatta adet oldum dünden beri kasiklarimda ağrı var hamile olabilir miyim acaba 😍👶

Yoook zaten yapmam artık. Negatif görünce cok üzülüyorum. 9 mart bat. 9 martta gelmezse büyük bir heyecanla yapacağım gelirse de kısmet artık napalım ama inşaallah gelmez 😀 allahım isteyen herkese nasip etsin inşaallah🙏🏻🙏🏻
Senii çok iyi anlıyorum 🤩 amiinn canım beniim en hayırlısı neyse o olsun inşallah 🌸

Ben 14.gün yumurtladım. 15 inde çatladı. Benimde kasıklarım bazen ağrıyor ama adet gelecek diyede olabilir bilmiyorum yani belirti bulmak isteyince cok çıkarıyor insan ama korkuyorum testte yapmaya. Gecikirse yaparım artık bidaha yapmam.
İnşaallah yerleşmedendir ağrılarım

Hosgeldin belirti var mı benim belim bacaklarm aktif ağrıyor başka belirti yok
Progestan kullanıyorum ondan mı bilmem ama gaz var, kasık ağrısı var. Belirti mi bilmiyorum. Aşılamanın 12. Günündeyim

Back
X