- 25 Mayıs 2023
- 57
- 19
- 8
- 31
- Konu Sahibi hulyatryki
-
var gibiSizde görebiliyor musunuz acaba
Şimdi paylaştım resmideGözle görülür silik çizgi pozitif yorumlanabilir. Fotoğraf yok mu?
var gibi
bu bana aşırı silik gelmedi açıkçası, bence bi kan verinİnşallah çünkü daha önce de yapmıştım aynı testi hiç birinde ikinci çizgi hiçbir şekilde yoktu
Kesinlikle resimde biraz belli oluyor evet ama elime alıp baktığımda burdaki resimden daha fazla şekilde görebiliyorum bende salı günü kan vereceğim inşallah pazartesi günü seçimlerden dolayı tatil olacağını düşünüyorumbu bana aşırı silik gelmedi açıkçası, bence bi kan verin
Hayırlısı olsun:)Kesinlikle resimde biraz belli oluyor evet ama elime alıp baktığımda burdaki resimden daha fazla şekilde görebiliyorum bende salı günü kan vereceğim inşallah pazartesi günü seçimlerden dolayı tatil olacağını düşünüyorum
Görüyorum ama çok net değil. Yarın tekrarlayın bence.Şimdi paylaştım resmide
AminHayırlısı olsun:)
Evet telefonumun kamerasından dolayı net çekim yapamıyorum bu kadarı oldu anca zaten adetime 3 gün var iki kere yapım bugün ikisinde de anında silik çizgi çıktı bı daha test. Değilde kan vermeyi düşünüyorumGörüyorum ama çok net değil. Yarın tekrarlayın bence.
İnşallah vardır ya hepımızın gonlune gore versın allah benımde adetıme 4 gun var 1 haftadır aclık uykusuzluk gaz sancısı kasıkta agrı batma bugunde bel agrısı oldun dun bacaklarım sızlıyordu ıkı gundurde asırı gogus hassasıyetım var hatta 2 gun once yemekten mıdem bulandı test yaptım ilk boyle degıldı ama sonra baktıgımda ıkıncı cızgı sılıktı kuruma cızgısı olabılir mı ?Sizde görebiliyor musunuz acaba
Valla bu kuruma çizgisi olayını anlamıyorum ben geçen ay 8 tane gebelik testi yaptım hiç birinde ne kuruma çizgisi nede Silik ikinci çizgi çıkmadı hep tek çizgi idi ama bu ay yaptım iki testte de anında beliren ikinci çizgi oluştu zaten bazı belirtiler için yapmıştım ben bata3 gün kala yaptım ikinci silik çizgi gördüm ertesi gün yani bu cumartesi kan verdim acilde 33.6 çıktı bugünde sağlık ocağında verdim 3 te çıkacak sonuç yani adet sancilari gibi değildi sağ kasıkta batma hissi ve rahimde iğne batması wardi göğüste hassasiyet War ucunda karıncalanma hissi aşırı derecede gaz ve mide yanma var sizde bence bir gebelik testi yapın kan verin rabbim hayırlı almayı nasip etsin inşallahİnşallah vardır ya hepımızın gonlune gore versın allah benımde adetıme 4 gun var 1 haftadır aclık uykusuzluk gaz sancısı kasıkta agrı batma bugunde bel agrısı oldun dun bacaklarım sızlıyordu ıkı gundurde asırı gogus hassasıyetım var hatta 2 gun once yemekten mıdem bulandı test yaptım ilk boyle degıldı ama sonra baktıgımda ıkıncı cızgı sılıktı kuruma cızgısı olabılir mı ?
İnşallah hakkımızda hayırlısıHe ek olarak ben mide bulantısı yaşamıyorum henüz ama yemek yiyemiyorum acikiyorum ama ne yesem midem yanıyor gaz yapıyor inşallah sizde hayırlı haber alırsınız
Merhaba benimde adete 3 gün kala bugün test yaptığımda bu şekilde gördüm ama umudum yok diye bırakıp gitmiştim geldiğimde bu şekildeydi daha önceleri hiçbir zaman böyle görmedimSizde görebiliyor musunuz acaba
War gibi canım adet günü testi tekrar yap istersen hem koyulaşma warmı onu görmüş olursunMerhaba benimde adete 3 gün kala bugün test yaptığımda bu şekilde gördüm ama umudum yok diye bırakıp gitmiştim geldiğimde bu şekildeydi daha önceleri hiçbir zaman böyle görmedim
Sizce var mıdır
Amiin amiin umarım öyle olur çünkü hiç bir testte böyle görmemiştim :)War gibi canım adet günü testi tekrar yap istersen hem koyulaşma warmı onu görmüş olursunRabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Benim gibi aynıAmiin amiin umarım öyle olur çünkü hiç bir testte böyle görmemiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?