- 5 Mayıs 2021
- 81
- 41
- 18
- 33
- Konu Sahibi Hasretim16
-
İnşallahKızlar daha önce kimyasal gebelik geçirdim. Korkuyorum. Dün akşam test yaptım pozitif çıktı. Adetime 4 gün vardı bugün itibariyle 3 gün var, silik bir çizgi belirdi 3 kez yaptım ve aynı. Kimyasal olsa bu kadar erken belli olmazdı değil mikimyasal geçirdiğim zaman belli olmamıştı 4 gün önceden çünkü allahım inşallah sağlıklı bebişim olur nolur Bugün kan verdim sonucunu bekliyorum.
Bende senlen aynı durumdayım canım bugün kan verdim bekliyorum bata 4 gün var silik çıktı inşallah hamileyizdirKızlar daha önce kimyasal gebelik geçirdim. Korkuyorum. Dün akşam test yaptım pozitif çıktı. Adetime 4 gün vardı bugün itibariyle 3 gün var, silik bir çizgi belirdi 3 kez yaptım ve aynı. Kimyasal olsa bu kadar erken belli olmazdı değil mikimyasal geçirdiğim zaman belli olmamıştı 4 gün önceden çünkü allahım inşallah sağlıklı bebişim olur nolur Bugün kan verdim sonucunu bekliyorum.
Geçen ay bende kimyasal geçirdim içinizi ferah tutun iki günde muhakkak kan tahlinini tekrarlayin kaset test ilede kontrol edebilirsiniz sonucu mutlaka paylaşın hayırlısı olsun kötü düşünmeyin inşallah saglikla nasip olur darısı başımaKızlar daha önce kimyasal gebelik geçirdim. Korkuyorum. Dün akşam test yaptım pozitif çıktı. Adetime 4 gün vardı bugün itibariyle 3 gün var, silik bir çizgi belirdi 3 kez yaptım ve aynı. Kimyasal olsa bu kadar erken belli olmazdı değil mikimyasal geçirdiğim zaman belli olmamıştı 4 gün önceden çünkü allahım inşallah sağlıklı bebişim olur nolur Bugün kan verdim sonucunu bekliyorum.
Ay hadi inşallahİnşallahnasip olmuştur hamişlik annesi.
İnşllah tutmuştur canım. İnsan korkuyor. Kimyasal olduğunda 4 gün önceden belli olmamıştı benim ki batın ilk günü bile çok silinti. Ama bu kez 4 gün önceden silik te olsa belli olması umutlandırdı.Bende senlen aynı durumdayım canım bugün kan verdim bekliyorum bata 4 gün var silik çıktı inşallah hamileyizdir
Allah nasip eder inşallahGeçen ay bende kimyasal geçirdim içinizi ferah tutun iki günde muhakkak kan tahlinini tekrarlayin kaset test ilede kontrol edebilirsiniz sonucu mutlaka paylaşın hayırlısı olsun kötü düşünmeyin inşallah saglikla nasip olur darısı başıma
İnsallah hamilesinizdir ve değerleriniz 2 günde bir güzelce artar ve sağlıklı bir gebeliğiniz olurKızlar daha önce kimyasal gebelik geçirdim. Korkuyorum. Dün akşam test yaptım pozitif çıktı. Adetime 4 gün vardı bugün itibariyle 3 gün var, silik bir çizgi belirdi 3 kez yaptım ve aynı. Kimyasal olsa bu kadar erken belli olmazdı değil mikimyasal geçirdiğim zaman belli olmamıştı 4 gün önceden çünkü allahım inşallah sağlıklı bebişim olur nolur Bugün kan verdim sonucunu bekliyorum.
İnşâAllâh hayırlı haberler alırız kuzum ikimizdeİnşllah tutmuştur canım. İnsan korkuyor. Kimyasal olduğunda 4 gün önceden belli olmamıştı benim ki batın ilk günü bile çok silinti. Ama bu kez 4 gün önceden silik te olsa belli olması umutlandırdı.
Kaşık ağrılarım oluyor ara ara. İnşallah yerleşme ağrısıdır. Korkuyorum yine kanamam olcak diyeİnsallah hamilesinizdir ve değerleriniz 2 günde bir güzelce artar ve sağlıklı bir gebeliğiniz olurAllah isteyen herkese nasip etsin
Kuzum bendede var o hatta göğüs ağrısı ile beraber nasip herşey sıkma canını bide adet belirtisi ve hamilelik belirtisi belli olmuyor diyorlarya kan sonucunu bekle ne zaman vermiştin senKaşık ağrılarım oluyor ara ara. İnşallah yerleşme ağrısıdır. Korkuyorum yine kanamam olcak diye
Bende bugün verdim 1 buçukta hala çıkmadı. Özel laba gönderiyorlarmış. Beta hcg normal şartlarda acil testtir bu kadar beklemez bende tıbbi laboratuvar teknikeriyim. Az önce şikayette bulundum baya öfkelendim.Kuzum bendede var o hatta göğüs ağrısı ile beraber nasip herşey sıkma canını bide adet belirtisi ve hamilelik belirtisi belli olmuyor diyorlarya kan sonucunu bekle ne zaman vermiştin sen
Bir beta hcg testi laboratuvara girdikten sonra en geç 1 buçuk saatte sonuçlanır. Bakın normalde cihazdan sonuç yarım saatte çıkar ama onay falan derken 1 buçuk saati bulur. Yoğunluktan değil ağızlarını ayırıyorlar !! İlla cinganlık yapacaksınBen bu arada bilenler varmı kızlar içinizde ta sabah verdim kanı 12 ye kalmıyor gönderiyoruz dediler devlet hastanesine bu saat oldu sonuç yok kaç kere sordum hemşireye çıkmamış dedi laboratuvar sistemlerine bakıyorum hiç bişey yok çıkmamış devlet hastanesi olduğu için mi böyle acaba yoğunluk mu vardır sonradan mı atıyorlar acaba sisteme bekleyecek sabrımda kalmadı sabahtan beri imkanım yok şuan gitmeye hastaneye uzak baya evime de
Aaaa meslektaşım kız bende laboratuvar teknikeriyimBende bugün verdim 1 buçukta hala çıkmadı. Özel laba gönderiyorlarmış. Beta hcg normal şartlarda acil testtir bu kadar beklemez bende tıbbi laboratuvar teknikeriyim. Az önce şikayette bulundum baya öfkelendim.
Aaa meslektaş çıktıkAaaa meslektaşım kız bende laboratuvar teknikeriyimaynen kuzum özel hastane de olsa böyle bişey yapılmıyorda devlet olunca takmıyorlar aynen dilüsyona felan gitse neyse hadi 2 saat olsun çıkıyor sonuç ben laboratuvardakilerin suçu olduğunu düşünmüyorum onlar gönderiyordur sisteme ama işte o aradaki sistemler sıkıntılı ama sabahtan beri çatladım iyice sen ne zaman dır bebiş istiyorsun bana 2 yıl oldu 2 yıldır her ay test al kan ver test yap kan ver yıldık eşime demeden pozitifse sonuç süpriz yapacaktım güya bugün oda böyle oldu valla
Sizinki yeniymiş kuzum daha inşallah vardır ben hiç hamile kalamadım kimyasalda olsa olmuş inşallah bu ay sağlıklı gebeliktirAaa meslektaş çıktıkbiz 3 aydır deniyoruz canım işte ilki kimyasal oldu. 2. Ay denemedik. Bu ay tekrar denedik o da pozitif sonuç verdi idrarda ama işte kanı bekliyorum inşallah kimyasal değildir tekrar
İnşallah sağlıklıdır Allahım inşallah siz de muradınıza erersiniz canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Benimki çıktı az önce 155.9 ve bata daha 3 gün var normaldeSizinki yeniymiş kuzum daha inşallah vardır ben hiç hamile kalamadım kimyasalda olsa olmuş inşallah bu ay sağlıklı gebeliktirbenim sonuç hala çıkmadı bu arada galiba yarını bulur
Amin kuzumİnşallah sağlıklıdır Allahım inşallah siz de muradınıza erersiniz canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Benimki çıktı az önce 155.9 ve bata daha 3 gün var normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?