BAT a 4 gün kala pozitif. Kızlar yardım

Hasretim16

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
81
41
18
33
Kızlar daha önce kimyasal gebelik geçirdim. Korkuyorum. Dün akşam test yaptım pozitif çıktı. Adetime 4 gün vardı bugün itibariyle 3 gün var, silik bir çizgi belirdi 3 kez yaptım ve aynı. Kimyasal olsa bu kadar erken belli olmazdı değil mi kimyasal geçirdiğim zaman belli olmamıştı 4 gün önceden çünkü allahım inşallah sağlıklı bebişim olur nolur Bugün kan verdim sonucunu bekliyorum.

İnşallah nasip olmuştur hamişlik annesi.

Bende senlen aynı durumdayım canım bugün kan verdim bekliyorum bata 4 gün var silik çıktı inşallah hamileyizdir

Geçen ay bende kimyasal geçirdim içinizi ferah tutun iki günde muhakkak kan tahlinini tekrarlayin kaset test ilede kontrol edebilirsiniz sonucu mutlaka paylaşın hayırlısı olsun kötü düşünmeyin inşallah saglikla nasip olur darısı başıma

Bende senlen aynı durumdayım canım bugün kan verdim bekliyorum bata 4 gün var silik çıktı inşallah hamileyizdir
İnşllah tutmuştur canım. İnsan korkuyor. Kimyasal olduğunda 4 gün önceden belli olmamıştı benim ki batın ilk günü bile çok silinti. Ama bu kez 4 gün önceden silik te olsa belli olması umutlandırdı.

Allah nasip eder inşallah aynen takipteyim bakalım canım

İnsallah hamilesinizdir ve değerleriniz 2 günde bir güzelce artar ve sağlıklı bir gebeliğiniz olur Allah isteyen herkese nasip etsin

İnşâAllâh hayırlı haberler alırız kuzum ikimizde

Kaşık ağrılarım oluyor ara ara. İnşallah yerleşme ağrısıdır. Korkuyorum yine kanamam olcak diye
Kuzum bendede var o hatta göğüs ağrısı ile beraber nasip herşey sıkma canını bide adet belirtisi ve hamilelik belirtisi belli olmuyor diyorlarya kan sonucunu bekle ne zaman vermiştin sen

Ben bu arada bilenler varmı kızlar içinizde ta sabah verdim kanı 12 ye kalmıyor gönderiyoruz dediler devlet hastanesine bu saat oldu sonuç yok kaç kere sordum hemşireye çıkmamış dedi laboratuvar sistemlerine bakıyorum hiç bişey yok çıkmamış devlet hastanesi olduğu için mi böyle acaba yoğunluk mu vardır sonradan mı atıyorlar acaba sisteme bekleyecek sabrımda kalmadı sabahtan beri imkanım yok şuan gitmeye hastaneye uzak baya evime de

Kuzum bendede var o hatta göğüs ağrısı ile beraber nasip herşey sıkma canını bide adet belirtisi ve hamilelik belirtisi belli olmuyor diyorlarya kan sonucunu bekle ne zaman vermiştin sen
Bende bugün verdim 1 buçukta hala çıkmadı. Özel laba gönderiyorlarmış. Beta hcg normal şartlarda acil testtir bu kadar beklemez bende tıbbi laboratuvar teknikeriyim. Az önce şikayette bulundum baya öfkelendim.

Bir beta hcg testi laboratuvara girdikten sonra en geç 1 buçuk saatte sonuçlanır. Bakın normalde cihazdan sonuç yarım saatte çıkar ama onay falan derken 1 buçuk saati bulur. Yoğunluktan değil ağızlarını ayırıyorlar !! İlla cinganlık yapacaksın

Aaaa meslektaşım kız bende laboratuvar teknikeriyim aynen kuzum özel hastane de olsa böyle bişey yapılmıyorda devlet olunca takmıyorlar aynen dilüsyona felan gitse neyse hadi 2 saat olsun çıkıyor sonuç ben laboratuvardakilerin suçu olduğunu düşünmüyorum onlar gönderiyordur sisteme ama işte o aradaki sistemler sıkıntılı ama sabahtan beri çatladım iyice sen ne zaman dır bebiş istiyorsun bana 2 yıl oldu 2 yıldır her ay test al kan ver test yap kan ver yıldık eşime demeden pozitifse sonuç süpriz yapacaktım güya bugün oda böyle oldu valla

Kızlar bat tarihini sat a göre mi yoksa yumurtlamaya göre mi hesaplıyorsunuz

Aaa meslektaş çıktık biz 3 aydır deniyoruz canım işte ilki kimyasal oldu. 2. Ay denemedik. Bu ay tekrar denedik o da pozitif sonuç verdi idrarda ama işte kanı bekliyorum inşallah kimyasal değildir tekrar

Aaa meslektaş çıktık biz 3 aydır deniyoruz canım işte ilki kimyasal oldu. 2. Ay denemedik. Bu ay tekrar denedik o da pozitif sonuç verdi idrarda ama işte kanı bekliyorum inşallah kimyasal değildir tekrar
Sizinki yeniymiş kuzum daha inşallah vardır ben hiç hamile kalamadım kimyasalda olsa olmuş inşallah bu ay sağlıklı gebeliktir benim sonuç hala çıkmadı bu arada galiba yarını bulur

Sizinki yeniymiş kuzum daha inşallah vardır ben hiç hamile kalamadım kimyasalda olsa olmuş inşallah bu ay sağlıklı gebeliktir benim sonuç hala çıkmadı bu arada galiba yarını bulur
İnşallah sağlıklıdır Allahım inşallah siz de muradınıza erersiniz canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Benimki çıktı az önce 155.9 ve bata daha 3 gün var normalde

İnşallah sağlıklıdır Allahım inşallah siz de muradınıza erersiniz canım Allah isteyen herkese nasip etsin. Benimki çıktı az önce 155.9 ve bata daha 3 gün var normalde
Amin kuzum Ayyy maşallah canım benim hayırlı olsun sağlıkla kucağına albenimki çıkmadı daha doğrusu sisteme atmadılar daha inşallah benimde pozitif çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…