Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen mi çıktı ikinci çizgi?Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Özellikle ileri yaş gebelik tecrübesi olan anneler
İlk test bozuk galiba çizgi ortada çıkmış ama ikincide var gibi hayırlısı olsun canımLütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Özellikle ileri yaş gebelik tecrübesi olan anneler
5 dakıka ıcınde canım .hemen mi çıktı ikinci çizgi?
o zaman hayırlı olsunnnn5 dakıka ıcınde canım .
Ovulasyon testi ilki yani daha belli olan .ona bakarak hamılesın demeıdn dimi canımHamılesınız..
İlki ovulasyon canım ama 2.de siz de gördünüz yani dimiİlk test bozuk galiba çizgi ortada çıkmış ama ikincide var gibi hayırlısı olsun canım![]()
Amin canım .insallah hüsrana ugramamhayırlı olsun var gibi
o zaman hayırlı olsunnnn
bat a 5 kala çıktığına göre erken döllenme olmuş.
[/QUOTEagzından bal damlıyor insallahyılların Özlemi bu eğer varsa
Silikten biraz daha net belli baya hayırlı olsun inşallahİlki ovulasyon canım ama 2.de siz de gördünüz yani dimisadece ben görmüyorum yani.yas faktörü gözümü korkutuyor bu ilk denememdi inanamıyorum
Sağ ol canım cok cok cokSilikten biraz daha net belli baya hayırlı olsun inşallah![]()
Var gibi ama yarin tekrarla testi bakalim cizgi koyulasacakmj ben 3 gun ust uste yapmıştım hergun cizgi koyulasmisti sende deneLütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Özellikle ileri yaş gebelik tecrübesi olan anneler
Evet tekrarlayacağım mutlaka .insalalh cok sağ olunVar gibi ama yarin tekrarla testi bakalim cizgi koyulasacakmj ben 3 gun ust uste yapmıştım hergun cizgi koyulasmisti sende dene
Hadi hayirlisi olsun insallah vardirEvet tekrarlayacağım mutlaka .insalalh cok sağ olun![]()
Canm tebrikler hamilesin, ben de bata 5gğn kala aynı senn gibi ovulasyon testinde koyuluğu görünce gebelik testi yapıp öğrendimLütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Özellikle ileri yaş gebelik tecrübesi olan anneler
Hayırlı olsun canım aynen hamişiö ben su an ofrendımCanm tebrikler hamilesin, ben de bata 5gğn kala aynı senn gibi ovulasyon testinde koyuluğu görünce gebelik testi yapıp öğrendimadetine kadar bekleyip kan testi yaptır, beklemezsen kan testini tekrarlamak gerekiyor, ben yolculuğa çıkacağım için kan testini yaptrdım, bhcg 64,7 çıktı, haftaya tekrar yaptırcam
![]()