Bat a 5kala ovulasyon pozitif gebelik testi ise hayalet çizgi,lütfen yardım🙈

epoh34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
819
501
33
41
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Özellikle ileri yaş gebelik tecrübesi olan anneler

Eklentiler

• E5A3A798-16A8-4C3E-8C41-BD377CB7DB3B.webp
    E5A3A798-16A8-4C3E-8C41-BD377CB7DB3B.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 254
  • 53EA843B-E201-43BC-9CBA-DD29ACC3EADE.webp
    53EA843B-E201-43BC-9CBA-DD29ACC3EADE.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 273
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Özellikle ileri yaş gebelik tecrübesi olan anneler
İlk test bozuk galiba çizgi ortada çıkmış ama ikincide var gibi hayırlısı olsun canım 😊

İlki ovulasyon testi,ona bakarak soylemıyorsunuz dimi🙈 .2.si gebelik benim gördüğüm silik çizgi hayal ürünü degıl dimi🤰🤗🙂🙈🤩

İlki ovulasyon canım ama 2.de siz de gördünüz yani dimi🙈🙂🤗sadece ben görmüyorum yani.yas faktörü gözümü korkutuyor bu ilk denememdi inanamıyorum
Silikten biraz daha net belli baya hayırlı olsun inşallah 😊

Evet tekrarlayacağım mutlaka .insalalh cok sağ olun😘
Hadi hayirlisi olsun insallah vardir🤲İstersen erken gebelik testide alip yapabilirsin onda hic yanilma olmuyor ben inanamayip ondanda yapmistim onda daha net cikmisti sonra hastaneye gidip kan tahlili yaptirmistim

Canm tebrikler hamilesin, ben de bata 5gğn kala aynı senn gibi ovulasyon testinde koyuluğu görünce gebelik testi yapıp öğrendim🧿 adetine kadar bekleyip kan testi yaptır, beklemezsen kan testini tekrarlamak gerekiyor, ben yolculuğa çıkacağım için kan testini yaptrdım, bhcg 64,7 çıktı, haftaya tekrar yaptırcam🙏🏻

Canm tebrikler hamilesin, ben de bata 5gğn kala aynı senn gibi ovulasyon testinde koyuluğu görünce gebelik testi yapıp öğrendim🧿 adetine kadar bekleyip kan testi yaptır, beklemezsen kan testini tekrarlamak gerekiyor, ben yolculuğa çıkacağım için kan testini yaptrdım, bhcg 64,7 çıktı, haftaya tekrar yaptırcam🙏🏻
Hayırlı olsun canım aynen hamişiö ben su an ofrendım🥚🤰🙈🥰🤩🌞🤗

Back
X