Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin beta degerun 5gun kala mı bu sekıldeydıHayırlı olsun canım aynen hamişiö ben su an ofrendım![]()
Mutluluğunuz bize bile geçti :) hayırlı olsunYaş 36 mucizem .darısı isteyen herkesin başına .hamileyim sanırım gerçekten![]()
Cok cok sağ ol canım benım .isteyen herkese insallahMutluluğunuz bize bile geçti :) hayırlı olsun
Tebrik ederim kan testi istersen yaptir bende 5 yil sonra mucizeme kavusacam insallah hosgeldin hamileler grubunaYaş 36 mucizem .darısı isteyen herkesin başına .hamileyim sanırım gerçekten![]()
biz36 dada doguururuz 37 dedeYaş 36 mucizem .darısı isteyen herkesin başına .hamileyim sanırım gerçekten![]()
Teşekkür ederım canım beta yaptırdım bata tam4gun var beta hcg 30 yazıyor iyi mi acaba .doktor randevusu alamadık maalesefTebrik ederim kan testi istersen yaptir bende 5 yil sonra mucizeme kavusacam insallah hosgeldin hamileler grubuna![]()
Cok cok teşekkür ediyorum canımbiz36 dada doguururuz 37 dedetebrikler saglikla dogsun
![]()
İnsallahBenim bata 5 kala 9, 3 kala 18’di. Saglikla alin kucaginiza
Masallah tabiki iyi dahada artar hayirlisiylaTeşekkür ederım canım beta yaptırdım bata tam4gun var beta hcg 30 yazıyor iyi mi acaba .doktor randevusu alamadık maalesef
Testi yapmadan önce bi belirti yaşamış mıydınız?Yaş 36 mucizem .darısı isteyen herkesin başına .hamileyim sanırım gerçekten![]()
Sadece ara ara kasıkta batmalar .bir de halsizlik ,yorgunlukTesti yapmadan önce bi belirti yaşamış mıydınız?
Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza alabilmeyi nasip etsinSadece ara ara kasıkta batmalar .bir de halsizlik ,yorgunluk