- 11 Temmuz 2017
- 611
- 806
- 103
- 33
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Sogan kürünü ben denemedim henüz bu ay hamiş değilsem bende denicem, tadı kötü mü :)Soğan kürü uygularken ister istemez hep aklında oluyor neticede günde 2 defa içiyorsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sogan kürünü ben denemedim henüz bu ay hamiş değilsem bende denicem, tadı kötü mü :)Soğan kürü uygularken ister istemez hep aklında oluyor neticede günde 2 defa içiyorsun![]()
Beğenmeyen çok kişi var ama ben sorun yaşamadım :) Ilıktan biraz sıcak iç, beni zorlamıyor normalde soğan sevmememe ragmen :)Sogan kürünü ben denemedim henüz bu ay hamiş değilsem bende denicem, tadı kötü mü :)
Beni de ekleyin bat 25 ağustosHasumran (bat)=9 Ağustos
Lina dmrkrn (bat)=17 eylül(adet oldu)
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos
Yvz13 (bat)=28 Ağustos
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos
Filix (bat)=20 Ağustos
Fu2307 (bat)=9 Ağustos idi şuan hamiş
Ev böreği (bat)=20 Ağustos
Burcuuu (bat)=13 Ağustos idi şuan hamiş
Katrina (bat)=23 Ağustos
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos
Berenimo877 (bat)=5 eylül
Sedoşsedoş92 (bat)=13 Ağustos
Gkymc (bat)=24:Ağustos
Mismis1876 (bat)=21 Ağustos
Hakay3201 (bat)=13 Ağustos(adet oldu)
Efe2014 (bat)=31 Ağustos
İrmak777 (bat)=15 Ağustos
turko2727 (bat)=2 Eylül
07ebruli (bat)=18 Ağustos
Selma rumuz (bat)=21 Ağustos
bademzi (bat)=21 Ağustos
Lulu_bitte (bat)=26 Ağustos
Naazzli58 (bat)=20 Ağustos
rabbim tüm batı bekleyenlere haklarında hayırlı evlat nasip eyle (Amin)
![]()
Ayyy koptum vallabizimki birde ayagimi silkeliyor sanki hali cirpiyor napiyorsun diye bagirdim gecen ayda catlama ignesi olmustum zaten agrilarim vardi adam bacaklarimi sallayibcadaha derine inecek.mantiginda
![]()
Canim saglik olsun. Onumuzdeki aya insallah gelecek bebiş.Kızlar malesef kırmızıları gördüm
Neyse vardır rabbimin bi bildigi üzülüp moral bozmak yookk umutlar 12 eylüle![]()
Umut kaybetmek yok, seninle bat 12 eylül sayıyoruzKızlar malesef kırmızıları gördüm
Neyse vardır rabbimin bi bildigi üzülüp moral bozmak yookk umutlar 12 eylüle![]()
Bat 1 bitanem bakalım ne olacakEe kızlar test yapan var mı ? Bugün bat ı olanlar var hadi hayırlı haberler insallah
Tmm cnm beraber sayalımUmut kaybetmek yok, seninle bat 12 eylül sayıyoruz![]()
İnşallah hayırlı güzel haberler verirsin canımBat 1 bitanem bakalım ne olacak![]()
Benim bat bugun ama testte negatif tek cizgi yine ..Bat 1 bitanem bakalım ne olacak![]()
Yolla canım at gruba ama neyine yardım etcez anlamadım. Gebelik testi mi yaptın ?kızlar bana yardım edermisiniz testlerimi yollasam ovuları