• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat den 11 gün önce hcg 2

Dileknur999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
48
31
88
26
yaa kızlar lütfen yardımcı olur musunuz bat den 11 gün önce hcg Şi 2 çıkıp gebe olduğunu öğrenen var mı

11 gun kala çok çok erken bir tarih. Niye bu kadar erken kan verdiniz? Sordugunuz sekilde gebe kaldigini öğrenen varsa da bu sizin gebe oldugunuzu gostermez ki. Ölçüt degil yani. Gecikince idrar testi yapin, sonra kan verirsiniz.

Evde gebelik testi vardı yaptım o pozitif çıktı sonrasında yaptığım negatif çıktı anlayamadım hgc testi de ilk defa 2 çıktı daha öncesinde hep 0.1 çıkıyordu . Merak ettiğim bu bı kaç gün öncesinde yükselen bir hormon mu yoksa benimle mi alalali bir şey

Evde gebelik testi vardı yaptım o pozitif çıktı sonrasında yaptığım negatif çıktı anlayamadım hgc testi de ilk defa 2 çıktı daha öncesinde hep 0.1 çıkıyordu . Merak ettiğim bu bı kaç gün öncesinde yükselen bir hormon mu yoksa benimle mi alalali bir şey
Ben laborantım 2 değeri şu durumunuzda birşey ifade etmez zaten hcg hormonu1-2 diye artan bi değer değildir. 5ten küçük değerler gebelik ifade etmez cihazın kalibrasyonu ve sapma oranıyla alakalıdır başka bi laboratuvara verseniz o 0 çıkabilir. çok erken vermişsiniz bat geçince test verirseniz daha net bi sonuç alırsınız

Back
X