• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg sonucum 22.2 çıktı kızlar💖🥹🧿

ilosi1310

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
74
20
3
29
Kızlar selam beta hcg 22.2 çıktı bu akşam🥹 henüz erken tabi ama önerileriniz ya da herhangi bir söylemek istediğiniz bilmem gereken şey var mıı? 10 gün sonrasına randevu aldım ama arada bir gidip yükselmeyi kontrol etmek istiyorum. Bugün bat 1di, 1 mayıs pik gördüm 2 mayıs çatladım. Son reglme göre 4 hafta 1 gün gösteriyor kaç günlük siz bilirsiniz??
IMG_9812.webp

Kızlar selam beta hcg 22.2 çıktı bu akşam🥹 henüz erken tabi ama önerileriniz ya da herhangi bir söylemek istediğiniz bilmem gereken şey var mıı? 10 gün sonrasına randevu aldım ama arada bir gidip yükselmeyi kontrol etmek istiyorum. Bugün bat 1di, 1 mayıs pik gördüm 2 mayıs çatladım. Son reglme göre 4 hafta 1 gün gösteriyor kaç günlük siz bilirsiniz??Eki Görüntüle 3592594
2 günde bir kan vermen gerek canım hayırlı olsun

Kızlar selam beta hcg 22.2 çıktı bu akşam🥹 henüz erken tabi ama önerileriniz ya da herhangi bir söylemek istediğiniz bilmem gereken şey var mıı? 10 gün sonrasına randevu aldım ama arada bir gidip yükselmeyi kontrol etmek istiyorum. Bugün bat 1di, 1 mayıs pik gördüm 2 mayıs çatladım. Son reglme göre 4 hafta 1 gün gösteriyor kaç günlük siz bilirsiniz??Eki Görüntüle 3592594
Hayırlısı olsun canım belirtilerin nelerdi ☺️

Back
X