bat ıcın gun sayanlar...

inşallah bizde tadarız o güzel duyguyu tebrik ederim hayırlı doğumlar olur inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini

çocuk sahibi olmak kolay gibi görünsede çok zormuş onu anladım.bat a son 3 -4 gün kala krizlere giriorum meraktan .. galiba ben çok fazla sabırsızım inşallah hamiiş haberi alırız bu ay

inşallah ya gerçekten çok zorlu bir yol geçen ay tam 4 gün gecikti ondan öncede 3 gün nasıl ümitlenmiştim (

tebrik ederim umarım benim gibi bekleyen herkes bu ay güzel haberlerini alır

Ya benim bat 12 mart bende 2 gündür mide bulantısı 4 gündür bel kasık ağrısı göğüslerde sızlama var arada başımda dönüyo ama bunların hepsi psikolojikmi gerçekmi onuda bilmiyorum :)bunları eğer hamileysem hissetmem normalmi..ya of çatlıycam meraktan bana dua edin nolur çok istiyorum sizlerden bol bol dua istiyorum :)

Merhaba ben eski bir üyeyim fakat ilk defa yazıyorum. Sitede göz gezdirince baktım ki yalnız değilmişim. Bebiş bebiş diye kafayı yedim iki haftadır. 1 buçuk yıllık evliyim fakat bu ay ilk denemem. yumurtlama tarihim hesaplarıma göre ya bugün yada dündü. Bat da 20 yada 21 mart. Dün ve bugun kasıklarımda ve belimde bir ağrı var. Normalde olmazdı. Acaba belirti olabilirmi? 2 hafta nasıl geçicek arkadaşlar. Lütfen yardımcı olun :S

canım doktora gorundunmu yoksa sadece testmı yaptrdın??bende kararsızımda oyuzden sordumm:)cok sevındım senın adına

canım ben aslında tahlılımı yapıp doktora göstercektim ama gittiğim hastahanede kadın doğum doktorlarının hasta kabul sayısı doldugu için sadece testın sonucuna kendim bakabildim..81.41 cıkmıstı degerım ve pozitif yazıyodu..pazartesi doktora görünmeyı dusunuyorum canım..bence sende bi kan testi yap için iyice rahat etsin

ya dilory bugün noldu.
öğlen yemeğine eve geliyorum, yedi çıkarken evden 3. katta oturuyorum ilk katı indim bi yandan da çantada arabanın anahtarını arıyorum, ikinci katın başına gelince ayağım takıldı çantada anahtar ararken basamağı kaçırıdım, bir kat boyu düştüm,bacaklarım morardı, allahtan kafayı gözü çarpmadım, neyse eve çıktım çorap kaçmış değiştirdim falan,sonra işe gittim, saat 4e doğru iyice ağrımaya başladı, acile gittim dedim böyle gebelik şüphem var, önce test yapalım sonra ilaç yazalım dediler
test sonucu 0,6 çıktı..amann be dedim bu ne şimdi, doktor ilaç verdi.neyse..eşim dedi ilacı kullanma, sen hamilesin bekle dedi.
ben de tamam kullanmam dedim.
ya ovulasyon niye pozitif o zman anlamadım ya..
neden regl olmadım hala, çok düzenli olurum...
ovulayon günü 20siydi zaten 14 gün sonra regl olmam lazım, dün en geç bugün olmam lazımdı...
neden ömrümce olmayan o kahverengi akıntı geldi öyle iki gün sonra geçti...
bunca yıllık kadınım hiç bişey anlamadım.
bacağım da ağrıyo zaten

2 günüm kaldı, tüm adet belirtileri var, geçen ay olmayan tek şey sivilcem çıkmadı =) belki bu da bi işarettr ha?=)) çatlicam beklemekten

maaaaalesef hamileyim diye haykıramıyorum bu ay da olmadı inşallah sizler hayırlısı ile hamilesinizdir.

batıma 4 gun kala test yaptm negatıftı.2 gun kala uykudan agrıyla kalktım erken olucam herhalde dedım olmadım. heraydan farklı olarak bu ay akıntı gelıyor ara ara sarımtrak. 7 subatta olmustum en son. dızkapagımda agrıyla uyanıyorum. goguslerde felan bısey yok o yuzden acabamı dıyemıyorum herkeste farklı belırtıler oluyordur ama gogus hassasıyetı %98 lerde nerdeyse. adet olcagımdada goguslerım acımaz agrımaz benım ondan olabılırmıkı.

gecmıs olsun canım ya yenı gordum.bekle bakalım ya ıcme ılacı falan sakın.acaba strestenmı oldu dıcem ama bana yokmus gıbıde gelmıyr.kendımden bılıyorum benım adetım hıc aksamaz :S bekle bı kac gun daha olmazsan bı doktora gıdersın.nasıl becerdın dusmeyı ya guzelım dıkkat et barı agrısı fena olur ıı barı allahtan kafanı gozunu vurmadın(allah korumus gene

bende gıdıp yaptıryım yarın ya muaneye gırmeme gerek yok:)

beklemek sınır bozucu ama bırazcık daha sık dısını olmazsan gene bır test denersın.benımde agrılarım olmustu ama herkeste degısebılıyor.bılıyosun.oyuzden ne moralını boz nede cok sevın:)

gunaydınn:)bunlar psıkolojıkte olabılıyor dollenme sırasında salgılanan hormon yuzundende:)en ıyısı kendını dınleme dınlıyosanda kasık arını aa usutmusum,mıde bulantınıda off kotu kokuyodu dıye baska seylere baglamaya calıs daha az yıpranıyorsun:))bız sana bol bol dua edıyoruz sende moralını bozmadan beklemekle mesgul ol canım ne kadar az takarsak okadar cabuk:))

Canım ya geçmiş olsun, umarım daha iyisindir şimdi. Ben de hala regl olmadım. Çok mu kafayı takıyoruz, hormonlar mı şaşıyor bilmiyorum ama bir garip oldum ben de. Düzenim şaştı. Umarım güzel haberler alırız.

kızlar aranızda progestan kullanan var mı?? salı başladım çarşambadan beri başım dönüyo ayakta duramıyorum

bazı bünyelerde öyle etki ediyormuş ama bende baş dönmesi yerine uyku hali daha çok baş göstermişti..az sonra doktora gidicem bakalım bu ay da yine vericek mi yoksa başka bir tedavi mi söyleyecek bende merak ediyorum..

anladım canım sağolasın. ben ilk bebeğimdee hiç kullanmadım açıkçası.. ama bunda pco vardı diye verdi ama mahvediyor beni öyle böyle değil.. yeteri kadar yumurtalıklarımda batma midemde bulantı var bu da eklenince beni harap etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…