Kızlarr hepinizin iyi dilekleri için çokk çokkk teşekkürederimm..Kan testiylede gebeliğimi tescillemiş oldumm...İnşallahhh sizinde hamilelik haberinizi bir an önce alırımm.O kadar güzel bir duygu ki ilk kez bu duyguyu yaşıyorum..Sizler için dua edicem..
çocuk sahibi olmak kolay gibi görünsede çok zormuş onu anladım.bat a son 3 -4 gün kala krizlere giriorum meraktan.. galiba ben çok fazla sabırsızım inşallah hamiiş haberi alırız bu ay
Kızlarr hepinizin iyi dilekleri için çokk çokkk teşekkürederimm..Kan testiylede gebeliğimi tescillemiş oldumm...İnşallahhh sizinde hamilelik haberinizi bir an önce alırımm.O kadar güzel bir duygu ki ilk kez bu duyguyu yaşıyorum..Sizler için dua edicem..
canım doktora gorundunmu yoksa sadece testmı yaptrdın??bende kararsızımda oyuzden sordumm:)cok sevındım senın adına
paraya kıyıp su hassas testlerdenmı yapsan artık acaba cuma cıkar dıyoduk bugunde negatıf cıkmıs bı kan testımı yaptırsan acaba senınkıde ınatcı gozukmıcem dıye :) yada yaptırma ya bos ver bazen ıdrarda cıkması adet tarıhınden itibaren 10 15 gunu bulabılıyormus. gene sanslısın sana bozuk test denk gelmıyor:))kızlar napsın?bende gene folık asıt ıcmeyı unuttum,sıgaradanda kopamıyorum gıttım wınstonun one dıe bı sıgarsı var degerlerı dusuk onu aldım yanık duruyo resmen sınır basıyo ıcmeyınce helede yogunsam o gun bu sabah durusma beklerken az daha adamın bırını parcalıcaktım resmen bagımlı olmusum ben ya...yazık yavruma
ya dilory bugün noldu.
öğlen yemeğine eve geliyorum, yedi çıkarken evden 3. katta oturuyorum ilk katı indim bi yandan da çantada arabanın anahtarını arıyorum, ikinci katın başına gelince ayağım takıldı çantada anahtar ararken basamağı kaçırıdım, bir kat boyu düştüm,bacaklarım morardı, allahtan kafayı gözü çarpmadım, neyse eve çıktım çorap kaçmış değiştirdim falan,sonra işe gittim, saat 4e doğru iyice ağrımaya başladı, acile gittim dedim böyle gebelik şüphem var, önce test yapalım sonra ilaç yazalım dediler
test sonucu 0,6 çıktı..amann be dedim bu ne şimdi, doktor ilaç verdi.neyse..eşim dedi ilacı kullanma, sen hamilesin bekle dedi.
ben de tamam kullanmam dedim.
ya ovulasyon niye pozitif o zman anlamadım ya..
neden regl olmadım hala, çok düzenli olurum...
ovulayon günü 20siydi zaten 14 gün sonra regl olmam lazım, dün en geç bugün olmam lazımdı...
neden ömrümce olmayan o kahverengi akıntı geldi öyle iki gün sonra geçti...
bunca yıllık kadınım hiç bişey anlamadım.
bacağım da ağrıyo zaten
canım ben aslında tahlılımı yapıp doktora göstercektim ama gittiğim hastahanede kadın doğum doktorlarının hasta kabul sayısı doldugu için sadece testın sonucuna kendim bakabildim..81.41 cıkmıstı degerım ve pozitif yazıyodu..pazartesi doktora görünmeyı dusunuyorum canım..bence sende bi kan testi yap için iyice rahat etsin
batıma 4 gun kala test yaptm negatıftı.2 gun kala uykudan agrıyla kalktım erken olucam herhalde dedım olmadım. heraydan farklı olarak bu ay akıntı gelıyor ara ara sarımtrak. 7 subatta olmustum en son. dızkapagımda agrıyla uyanıyorum. goguslerde felan bısey yok o yuzden acabamı dıyemıyorum herkeste farklı belırtıler oluyordur ama gogus hassasıyetı %98 lerde nerdeyse. adet olcagımdada goguslerım acımaz agrımaz benım ondan olabılırmıkı.
Ya benim bat 12 mart bende 2 gündür mide bulantısı 4 gündür bel kasık ağrısı göğüslerde sızlama var arada başımda dönüyo ama bunların hepsi psikolojikmi gerçekmi onuda bilmiyorum :)bunları eğer hamileysem hissetmem normalmi..ya of çatlıycam meraktan bana dua edin nolur çok istiyorum sizlerden bol bol dua istiyorum :)
ya dilory bugün noldu.
öğlen yemeğine eve geliyorum, yedi çıkarken evden 3. katta oturuyorum ilk katı indim bi yandan da çantada arabanın anahtarını arıyorum, ikinci katın başına gelince ayağım takıldı çantada anahtar ararken basamağı kaçırıdım, bir kat boyu düştüm,bacaklarım morardı, allahtan kafayı gözü çarpmadım, neyse eve çıktım çorap kaçmış değiştirdim falan,sonra işe gittim, saat 4e doğru iyice ağrımaya başladı, acile gittim dedim böyle gebelik şüphem var, önce test yapalım sonra ilaç yazalım dediler
test sonucu 0,6 çıktı..amann be dedim bu ne şimdi, doktor ilaç verdi.neyse..eşim dedi ilacı kullanma, sen hamilesin bekle dedi.
ben de tamam kullanmam dedim.
ya ovulasyon niye pozitif o zman anlamadım ya..
neden regl olmadım hala, çok düzenli olurum...
ovulayon günü 20siydi zaten 14 gün sonra regl olmam lazım, dün en geç bugün olmam lazımdı...
neden ömrümce olmayan o kahverengi akıntı geldi öyle iki gün sonra geçti...
bunca yıllık kadınım hiç bişey anlamadım.
bacağım da ağrıyo zaten
slm,bende 4 kez progestan kullandım ama bende baş dönmesi hiç olmadı.
bazı bünyelerde öyle etki ediyormuş ama bende baş dönmesi yerine uyku hali daha çok baş göstermişti..az sonra doktora gidicem bakalım bu ay da yine vericek mi yoksa başka bir tedavi mi söyleyecek bende merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?