sukret bulanmasın mıden :) benı maffettı( hıc sıkayet etme bence bu durumdan canım sukur suan bır sıkıntımız yok.en son kalp atıslarını duydugumuz ıcın ayda bıre dondu kontrollerımız 1 mayısta gıdecem:)benımde esım asıl sımdı cekıyor benden sındırım sıkıntısı yasıyorum fena bır seymıs.canım gecenın 4unde hamburger falan cekebılıyor zavallım buldugunuda begenmıyorum ılla mc donalds olcak:)
bebeklerımız toplansınlarda fotolarınıda paylasmaya baslayalım[/QUO
Olsun o kadar, baba olmak kolay değil öyle :) Evet bebiş fotoları görelim biraz, yaklaşık yakın zamanlarda gelicekler zaten :). Benim öyle aşerme falan da yok şimdilik ama onlar sonraki aşamalar sanırım. Tatlıyı çok sevmezdim,şimdi de hiç canım istemiyor.
benim bat yarın. dünden beri ilk defa böyle gerindikçe kasıklarımda, göbeğimde batmalar oldu. belim arasıra ağrıyordu zaten ama özellikle bugün akşama doğru yorgunlukla birlikte arttı. göbeğim çok şiş, içimde gaz hissine benzer bir doluluk var. psikolojik midir bunlar bilmiyorum. geçen ay yumurtlama günlerini takip etmeye çalıştık ya o yüzden beklentim büyük de beynim bana oyun mu oynuyor( eşim de dur hele acele etme daha gecikmen bile olmadı falan diyor
gun gun calısanlarda sanırım daha cok oluyor bu takıntı halı herseyı bebege yoruyoruz.en guzelı akısına bırakmak ozaman hemen fark edebılıyorsunuz.bu soyledıklerın gebelık belırtısıde olabılır ama adet belırtılerınden ayırt etmek cok zor canım.hem batın bugunmus varmı bır hareket?umarım yoktur:)) stres yapamamaya bak keyfını cıkar.heycanın.
kızlar daha önce söylemiştim sat'ım 8 mart, 4 nisanda b.hcg 412 çıktı, 8 nisanda 2272 çıktı 11'inde doktora gittim, doktor daha küçük görünmez dedi keseye bakmadı bi de iki hafta sonra gel dedi.e hani 1500den sonra görünmüyormuydu? neden keseme bakmadı pis doktor. öldürcektim onu orda, hatta dedim ki sağlık ocağındaki ebe 1500-2000 olunca gözüküyor demişti(burdan araştırmıştım ya), benim 3 gün önce 2272 idi (yani şimdi 4500 falan olmalı) dedim. görünse neden bakmayayım dedi.ben de onu defterden sildim, daha da gitmem. sizce de görünmez miydi kızlar? sizin ne zaman görünmüştü? beta hcg kaçtı?
Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum ....Birazbaktım iyi haberlerle gününü süsleyende olmus kötü haberlerle üzülenlerde ... benim batıma da 11 gün var... inşallah bebek isteyen herkez çift çizgileri hemencik görüverir
İnşallah dediğin gibi güzel haberler alır herkes canım. Beklemek zor biliyorum ama biraz oluruna bırakıp rahat olmak lazım sanırım.
kızlar daha önce söylemiştim sat'ım 8 mart, 4 nisanda b.hcg 412 çıktı, 8 nisanda 2272 çıktı 11'inde doktora gittim, doktor daha küçük görünmez dedi keseye bakmadı bi de iki hafta sonra gel dedi.e hani 1500den sonra görünmüyormuydu? neden keseme bakmadı pis doktor. öldürcektim onu orda, hatta dedim ki sağlık ocağındaki ebe 1500-2000 olunca gözüküyor demişti(burdan araştırmıştım ya), benim 3 gün önce 2272 idi (yani şimdi 4500 falan olmalı) dedim. görünse neden bakmayayım dedi.ben de onu defterden sildim, daha da gitmem. sizce de görünmez miydi kızlar? sizin ne zaman görünmüştü? beta hcg kaçtı?
dün regl başlamadı. gündüz enerjiktim. akşama misafir aldık. gittiklerinde belim ağrıdan çatlıyordu. otururken iyiyim ama iş yaptığımda belimde ağrı başlıyor. hamilelik başlangıcında bu yaşanıyor mu?
canım bu durum degısebılıyor benımde agrıyodu belım ama kesın bır belırtımı bılemıcem.cunku ıkısınınde belırtılerı cok yakın en ıyı sen ayırt edebılırsın.daha once olurmuydu falan vucudunu en ıyı sen tanıyosun.testte yapanılırsın aslında.
Cok sevindim canim bn bunu kacirmisim bak:) bende duymuştum gercktn cok guzel.varmi bulntnn faln kac haftalik oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?