bat ıcın gun sayanlar...

benim bat yarın. dünden beri ilk defa böyle gerindikçe kasıklarımda, göbeğimde batmalar oldu. belim arasıra ağrıyordu zaten ama özellikle bugün akşama doğru yorgunlukla birlikte arttı. göbeğim çok şiş, içimde gaz hissine benzer bir doluluk var. psikolojik midir bunlar bilmiyorum. geçen ay yumurtlama günlerini takip etmeye çalıştık ya o yüzden beklentim büyük de beynim bana oyun mu oynuyor ( eşim de dur hele acele etme daha gecikmen bile olmadı falan diyor

gun gun calısanlarda sanırım daha cok oluyor bu takıntı halı herseyı bebege yoruyoruz.en guzelı akısına bırakmak ozaman hemen fark edebılıyorsunuz.bu soyledıklerın gebelık belırtısıde olabılır ama adet belırtılerınden ayırt etmek cok zor canım.hem batın bugunmus varmı bır hareket?umarım yoktur:)) stres yapamamaya bak keyfını cıkar.heycanın.

aynen öyle haklısın. gün takibi falan yaptım ya şimdi kesin gözüyle bakıyorum herhangi bir sağlık sorunum yok Allaha şükür. hesaba göre bugün bat tarihimdi. ama hareket yok :) biraz pembelik olurdu adetten önce o bile yok. hatta son birkaç gündür yaşadığım ağrı sızı da sona erdi. bugün biraz halsizlik dışında gayet de iyiydim. böyle oluyor mu hamilelikte?? :) hakkımızda hayırlısı inşallah.

kızlar daha önce söylemiştim sat'ım 8 mart, 4 nisanda b.hcg 412 çıktı, 8 nisanda 2272 çıktı 11'inde doktora gittim, doktor daha küçük görünmez dedi keseye bakmadı bi de iki hafta sonra gel dedi.e hani 1500den sonra görünmüyormuydu? neden keseme bakmadı pis doktor. öldürcektim onu orda, hatta dedim ki sağlık ocağındaki ebe 1500-2000 olunca gözüküyor demişti(burdan araştırmıştım ya), benim 3 gün önce 2272 idi (yani şimdi 4500 falan olmalı) dedim. görünse neden bakmayayım dedi.ben de onu defterden sildim, daha da gitmem. sizce de görünmez miydi kızlar? sizin ne zaman görünmüştü? beta hcg kaçtı?

benim bat 12 nisan yani bugün.4 gündür kasık ağrısı çekiyorum ha hasta oldum ha olucak gibiyim.Bakalım bugün gelen giden olcak mı?Acaba hamilemiyim merak ediyorum.Gerçi pek çalışmadık ama:)))

Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum ....Birazbaktım iyi haberlerle gününü süsleyende olmus kötü haberlerle üzülenlerde ... benim batıma da 11 gün var ... inşallah bebek isteyen herkez çift çizgileri hemencik görüverir

Canım ben henüz doktora gitmedim ama buradan okuduklarıma göre görünmesi lazım 2000 olunca.Doktor en azından baksaymış görünüp görünmediğine. Başka bir doktora görün bence.

İnşallah dediğin gibi güzel haberler alır herkes canım. Beklemek zor biliyorum ama biraz oluruna bırakıp rahat olmak lazım sanırım.

İnşallah dediğin gibi güzel haberler alır herkes canım. Beklemek zor biliyorum ama biraz oluruna bırakıp rahat olmak lazım sanırım.

evet çok haklısın canım .. ben kafamı dinledim bu ay rahat olmam için kendime söz verdim takmıcam kafama... bunu basardım sanırım rahat bıraktım her şeyi... :))

neden bakmadı anlamadım valla.hıc olmazsa deneyıp goremedık deseydı.baska bır doktora gorun canım allah korusun dıs gebelık falan olursa hemen mudahalede gerekıyor.her ıhtımalde bakılıyor.karından gorunmese dahı vajınal ultrasonla goruluyor.benım o sekılde gorunmustu.hatta doktoruma bakmasak vajınal ultrasonla dedıgımde olmaz bıran once gorelım nolur nolmaz demıstı.sen baska bırılerını daha arastır canım.belkı asadan bakmak ıstememıstır dıcem ama oda tuaf:) ben hatrlamıorum degerımı bır kere olcturmustum 313 mu neydı 4gunmu 5 gunmu sonra gıttıgımde alttan grmustum. hos bence panık yapmana gerek yok degerlerın gayet ıyı:)

dün regl başlamadı. gündüz enerjiktim. akşama misafir aldık. gittiklerinde belim ağrıdan çatlıyordu. otururken iyiyim ama iş yaptığımda belimde ağrı başlıyor. hamilelik başlangıcında bu yaşanıyor mu?

canım bu durum degısebılıyor benımde agrıyodu belım ama kesın bır belırtımı bılemıcem.cunku ıkısınınde belırtılerı cok yakın en ıyı sen ayırt edebılırsın.daha once olurmuydu falan vucudunu en ıyı sen tanıyosun.testte yapanılırsın aslında.

işte canım daha önce böyle olmuyordu :) adet sancısı ister yat ister otur paso devam ederdi. sıcak su torbası koyup çoraplar patikler giyerdim, gece saplanırsa uykumu bölerdi. test için erken diye düşünüyorum doğru çıkar mı güvenemiyorum. bir hafta falan bekleyip kan tahlili yaptırmam gerek biliyorum ama heyecandan duramıyorum hemen öğrenmek istiyorum :)) ya da birileri bana aaa evet oluyor, ya da belli olmaz desin istiyorum. :) ya da süpürge açıyım da zihnimi oyalayım bari en iyisi bu :))

Cok sevindim canim bn bunu kacirmisim bak:) bende duymuştum gercktn cok guzel.varmi bulntnn faln kac haftalik oldunuz?

canım uzun zamandır internete bağlanamıyodum kusura bakma..Seninle aynıyız 10.hafta içersindeyim bende günler hızla ilerliyor ayrıca bulantılarım çok oluyordu bu hafta biraz hafifledi bebişim sağlıklı olsunda çekerim valla ne olursa:)

Son düzenleme:
hamiş olmak isteyen ve çift çizgileri gören tüm anne adaylarını kutluyorum rabbim sizi ve bebeklerinizi korusun

2 mayısı iple çekiyorum ama erken gebelik testi oluyomuş ilişkiden 1 hafta sonra çıkma ihtimali varmış acaba yapan duyan bilen var mı ondan mı yapsam daha 13 gün var ohooo meraktan çatlicam...

Beklemek cokkk zoooooorrrrrr....bi de sayili gün cabuk gecer derlerrr;-) ama benim az kaldiii.....BAT 25 nisan ama ben birkac gun daha bekleyecegimmmm...

Selam kızlar ben de bat günümü bekliyorum 5 gün var çok heyecanlıyım ilk denememiz sürekli kendimi dinliyorum sağ kasığımda sürekli bir batma ağrı var göğüslerim çok hassasiyet bu güne kadar bügün o belirti gitti :/ bilmiyorum ya çok zormuş beklemek belirtilere göre hamilemiyim acaba ya

2 gün sonra bat gunum. 3 gün artık geçmez de geçmez. Bu konuyu okuyana kadar hiç sancım yoktu okudukça karın ağrım başladı. Inşallah hayırlısı olur. Rabbim tüm isteyene verir. Hamiş olanlar lutfen dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…