• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat ve geciken adet sonrası ...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nazeninnazen

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
968
427
33
Adetime bir gün kala idrar yolu enfeksiyonundan acilden kan ve idrar testi verdim fakat enfeksiyon fazla çıktı kanda hamilelik yok dedi dr şuan 4 gün geçti göğüs uçlarım ağrıyor kasıklarımda da ağrı var adet ağrısı olabilir mi adet dönemindeyim fakat olmadım acaba tekrar hafta içi adet olmazsam kan mı vermelimiyim teşekkür ederim değerli yorumlarınız için 😇😇😇

Adetime bir gün kala idrar yolu enfeksiyonundan acilden kan ve idrar testi verdim fakat enfeksiyon fazla çıktı kanda hamilelik yok dedi dr şuan 4 gün geçti göğüs uçlarım ağrıyor kasıklarımda da ağrı var adet ağrısı olabilir mi adet dönemindeyim fakat olmadım acaba tekrar hafta içi adet olmazsam kan mı vermelimiyim teşekkür ederim değerli yorumlarınız için 😇😇😇

Geç döllenme olabilir. Bence yarın olmazsanız tekrar kan testi verin hatta evde test varsa testte yapabilirsiniz

Geç döllenme olabilir. Bence yarın olmazsanız tekrar kan testi verin hatta evde test varsa testte yapabilirsiniz
Evde test yok ama kasıklarım da ağrıyor hsg den sonra özellikle sağ kasığım fazla ağrıyor adet döneminde de hamilelik belirtisi olabiliyor mu kasık ağrısı ve göğüs ucu ağrısı gibi bu arada teşekkür ederim cvp için ☺️

Evde test yok ama kasıklarım da ağrıyor hsg den sonra özellikle sağ kasığım fazla ağrıyor adet döneminde de hamilelik belirtisi olabiliyor mu kasık ağrısı ve göğüs ucu ağrısı gibi bu arada teşekkür ederim cvp için ☺️

Regl ağrısıyla hamilelik belirtileri aynı olabiliyor. İnş Hamilesinizdir:)

Regl ağrısıyla hamilelik belirtileri aynı olabiliyor. İnş Hamilesinizdir:)
Kimyasal gebelik geçirdim canım kanamam vardı bat geçti dr a gittim klomen için ama kanda çıktı şuan yine aynı belirtiler var umarım vardır bebek

Canim sonucun ne oldu merak ettim bende ayni durumdayim🙈

Canim sonucun ne oldu merak ettim bende ayni durumdayim🙈
Klomen tedavisi için adetin 3.gününde gittim dr kan testi istedi verdim kimyasal gebelik geçirdim kanamam devam ettiği için canım durması için hap verdi ve hamilelik bitti ne yazıkki

Klomen tedavisi için adetin 3.gününde gittim dr kan testi istedi verdim kimyasal gebelik geçirdim kanamam devam ettiği için canım durması için hap verdi ve hamilelik bitti ne yazıkki
Cok geçmiş olsun canim saglik olsun yeterki. Bende pazar aksami kan verdim adet günümdü beta 2 cikti idrar yolu enfeksiyonu cikti bugun adetim 2gun geçti ama hala olmadım bende merak ediyorum acaba değer yükselir mi diye

Herkese merhaba sizce olmuş mu yumurtlama 😔🤔

Eklentiler

• EF775AB8-CA23-4D53-AB03-30BD0CA7551F.webp
    EF775AB8-CA23-4D53-AB03-30BD0CA7551F.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 38
Back
X