Bat7 mart,kaldı 10 gün,ota b.ka hamilemiyim acaba diyenler,alalım belirtilerinizi,beraber bekleyelim

Görünen de hamile bugün karnına baktım kocaman olmuş kesinlikle kiskanmiyokiskanmiyorum sadece Rabbim bizlerede nasıl nasip eder inşallah gozumgözümü kapadığim her an gorumcemin göbeği geliyor gözümün onune
Rabbim nasip etsin sanada dualarım seninle.acayip yıkıldı inan suan göz yaşlarımi Tutamıyorum 12 senedir her seferi ayrı bir yıkım.bende gebe birini görünce uzaktan uzaktan bakıyorum .tabi kiskanmiyoruz ama imreniyoruz.bazı geceler Rüyalarında gebe olduğumu ve çocuğum olduğunu görüyorum ama bir uyanıyorum yani bomboş orda geri uyumak ruyada geri gitmek istiyorum.

Rabbim nasip etsin sanada dualarım seninle.acayip yıkıldı inan suan göz yaşlarımi Tutamıyorum 12 senedir her seferi ayrı bir yıkım.bende gebe birini görünce uzaktan uzaktan bakıyorum .tabi kiskanmiyoruz ama imreniyoruz.bazı geceler Rüyalarında gebe olduğumu ve çocuğum olduğunu görüyorum ama bir uyanıyorum yani bomboş orda geri uyumak ruyada geri gitmek istiyorum.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki dilekolay 12 yil Allahım vermiş olduğun sabra karşı sana hayırlı evlat nasip etsin en kısa zamanda insallah

Back
X