Bata 1 hafta kala yaşadığınız gebelik belirtileriniz nedir?

hicran17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
545
735
53
Kızlar adetime bir hafta var ve aşırı bel agrim var sizin ne gibi belirtileriniz var acaba?

Aynı belirtiler bendede var adetime 15 gün kala bel ağrısı başladı sol kasığım batiyor. adet sancısı gibi sancı var son 1haftadır. Bugün adet olmam lazım beklemedeyim

Hala olmadim canım beklemedeyim. 2 gün geçti salı gunu inşaAllah evde test yapacağım 4 günü tamamlayayım dedim
Korkuyorum negatif çıkacak diye ama hala heran adet olacak misim gibi sancı ve bel ağrısı var anlamadi m gitti.
Sen ne durumdasın canım adet olmamışsındır hayırlısıyla inşaAllah ...

Ben çarşamba olucam. Benim bi dusugum oldu. Àdet olucam demiştim artık çok sancım vardı hamile çıktım. İçini ferah tut bence. Hem ben adet olacağım gün yapmıştım çıkmıştı. 4 Felan beklemene hiç gerek yok

Hamile msn peki. İnşallah hamilesindir
Evet canim 9haftaligim. Ben konuyu hani hamile kalmadan yasadiginiz belirtiler olarak anlamistim o yuzden sirf belirtileri yazdim. Ilk defa boyle olmustum asiri bi stres vardi ortada birsey olmadigi halde panik geziyordum meger hormonlar yapiyormus bide en belirgin olarak hayatimda ilk defa bu kadar siddetli mide yanmalari hissetmistim ki halen devam ediyor.adetime 2gun kala cift cizgiyi gordum sonra kan tahlilleri falan kesinlesti. Insallah rabbim tum isteyenlerre nasip eder :)

sadece sağ kasıgımda bir batma var birazda bel ağrısı , bata 9 gun var ,
birde bugun inanılmaz bir akıntı ve ıslaklık var , ve neden oluyor onu anlamadım

inşallah sonuc hepimizin pozitf +++++++ olur

Benim regl e 10 gün var kızlar belirti yok suan.. kişiye göre değişiyor bu belirtiler ya kimisi hiç islaklik ağrı olmadan hamile oluyor. Zaten belirtiler hamileliğin 2 . Haftasında ortaya çıkar normalde

meraba regle 10 gun kala başladı benım belırtılerım,
regl belırtılerı gıbıydı ama daha fazla agrım oldu. kasıklarımda ınanılmaz bır agrı vardı dızlerıme vuran.

Benimde 1 hafta geçti hala olmadım karnım şiş kasığıma sancı giriyo hiç bu kadar ağrıyıpda bu kadar geçmezdi her ay düzenli oluyordum bide belim ağrımazdı geçen gün belim ağrıdı bide göğüs ucumun kenarlarında küçük kabarcıklar var tüm bunları hamilelik zannedip dün kan testi yaptırdım beta hcg 2.0 yani negatif desemki geç döllenmeden dolayı kanda çıkmadı ama en son ilişkimin üstünden 16-17 gün geçti bu kadar zamanda varsa döllenme olurdu heralde...inşallah bişeyim çıkmaz inşallah sen gebesindir

InşaAllah hepimiz hamileyizdir. Bel ağrım biraz daha şiddetlendi hala kasigimda solda ağrı hissediyorum en tuhafida su normalde adet zamanım yaklaştığında sari akıntı çoğalırdı şimdi ise akintım azaldı hic yok gibi olanda şeffaf her zamankinden daha değişik .belkide kendimi sartlandirdim ondan böyle oldu psikolojikmen... Bide dün garip birsey oldu normalde adet olacağım zaman 1 2 gün once gece uyurken ansizin bir üşüme titreme ile uyanırdım. Adet günün geceli 2 gün oldu ama dün gece titreyerek uyandım çok üşüdüm , dedim heralde adet olacağım yoksa neden gelsin titreme
Yinede hayırlısı olsun inşaAllah

Adet olmadan 1 2 gün önce bir titremeyle üşümem olur gece uyurken birden uyanırım normalde, ama dün gece yine titremeyle uyandım şuan adet değilim olmadim ama o dün gece ki titreme kafamı karistirdi
Eşimde diyor cuma günü yapalim test cuma mübarek hayırlı gün dedim o zamana olmazsa zaten direk doktora giderim ne testiymiş dedim...
Bilmiyorum inşaAllah en yakın zamanda yapacağım testi
Bu gidişte sen benden önce test yapacaksın bende bekle bekle korkudan artik bilmiyorum

İnşallah ya benim de geçen ay 5 gun gecikti normalde çarşamba günü olmam lazım ama belli de olmaz yine gecikir günü. Bide dayanamadım test yaptım negatif çıktı . Artık adeti bekliyorum. İnşallah hamile çıkarız

İnşaAllah kötü birseyin yoktur canim, üzülme iyi olur inşaAllah var bundada bir hayr

Bende ondan korkuyorum sınavlarım. Falan ders çalışma derken strestendir gecikti diyorum. Bir yerden de 32 gün oldu döngüm hic bu kadar uzun sürmedi ama sınavdandır benim sinavdan diyorum bir yerden de içim içime sığmıyor , inşaAllah hayırlısı ile hamileyizdir Rabbim gönlümüze, gönlüne göre en iyisini versin inşaAllah

É yapsana test . Hamileysen günün geçmiş ya çıkar bence. Yap aksam istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…