Bata 1 hafta kala yaşadığınız gebelik belirtileriniz nedir?

İnşallah bacım inşallah
ALLAH razı olsun... bende iyi düşünmeye çalışıyorum kasıklarım fokur fokur resmen ALLAH a sığınmaktan başka ne gelir elden inşallah sende hayırlı sonuç alırsın

Rabbim sendende razı olsun canım , bendede aynı kasıklarım ağrıyor özellikle sol birşeyler geliyo gibi bakıyorum yok adet değilim şimdilik beklemedeyim
Ne diyeyim Rabbim hayırlısını nasip eylesin inşaAllah
Dualarım sizinle. Hem hicran17 hemde seninle. Rabbim gönlümüze göre versin ...

Amiinnn kardeşimm sağolasın bende ediyorum inşallah sonumuz hayır olur
benim kaç gündür sağ kasığıma vuruyodu şimdide sol kasığıma geçti akıntımda var sürekli
hayırlısı inşallah artık dua ile beklicez

Amin canm benim. Birbirimize verdiğimiz morel de çok iyi etki ediyo birbirimize

Aslında 1 hafta gecikmesi normal değil bazılarında hemen çıkmıyormuş kanda da idrardada. Çünkü burada çok yazı okudum
Belli olmaz belki bebişin nazlıdır hemen kendini göstermiyor dur. Bekleyelim bakalım iyi düşünelim iyi olsun inşaAllah

Ayyy inşaaAllah canım benim ya ağzın bal yesin:) inşallah tek sebep o yüzden olsa çekmeye razıyım... dua ediyorum hep inşaaAllah seninde hayırlı haberini alırım

MaaşaAllah canım ya çok sevindim inşallah devamı gelirde bi sorun yaşamadan sağ salim kucağına alırsın :)

InşaAllah canimmm. Darısı tez zamanda sana olsun sağlıklı sıhhatli evlat evlatlar nasip eylesin Rabbim inşaAllah

Amin cümlemizin canım benim darısı başına inşaAllah Rabbim hayırlı evlat evlatlar nasip eylesin sanada.
Hayirli haberlerini bekliyorummm

benim akintim cok, gögüsler cok hassas. bel agrim cok . mide yanmam var..
adetime 7 gün var daha. ben gecen ay 37 günde adet gördüm. bugün yani 30. gün..
tesk icin beklicem bi hafta daha.. inanmak istemiyorum, sonra üzüntü hayal kirikligi cok büyük oluyo. ama belirtilerde acaba dedirtmiyo degil.
test yapmicam ama bi hafta daha..

kasiklarimda bu ay kendini cok belli etti.
doktor progeston degerlerine bakti adetin 23. günü. yumurtlama olmus. insallah gebislikte olmustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…