Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba datlummmmmm bende aynıyım bat 14 mart ama bnde 3 gun once yumutladm bıttı ama hala kasık agrım var hiç dinmedi ya acaba kıstmı oldu dedım10 gunden fazla var 3 4 gun once yumurtladim sanirim.asiro kasik sancisi çektim.ama o gunden sonra egilip kalkarken arada kasiklarda ince batmalar oluyo.gogus yanlari agriyo ve ates basmasi.evde sani yaz mevsimiymis gibi kisa kollular ince pijamalarla dolasiyrm:)) sonum hic iyi diil :))
Ne zaman test yapcan10 gunden fazla var 3 4 gun once yumurtladim sanirim.asiro kasik sancisi çektim.ama o gunden sonra egilip kalkarken arada kasiklarda ince batmalar oluyo.gogus yanlari agriyo ve ates basmasi.evde sani yaz mevsimiymis gibi kisa kollular ince pijamalarla dolasiyrm:)) sonum hic iyi diil :))
tam ayni tarihler ayni belirtiler iste kuzum.benim goguselr adete bir hafta kala agirir ama yanlar erken basladi agirmaya.yada ben mi cok yokluyrm agiriyo mu diye ondanda olablr :))Merhaba datlummmmmm bende aynıyım bat 14 mart ama bnde 3 gun once yumutladm bıttı ama hala kasık agrım var hiç dinmedi ya acaba kıstmı oldu dedım
Bide gogus agrısı ama bu bnde her ay olur yum. Başlar adete kadar gıder o kadar agryrkı yanıyr falan bnm gogus agrısı belırtım degıl
Mide bulantım ve baş ağrılarım da var ama zaten devamlı var bunlar bende :dd
bi daha ne zaman olcam bilmiyrm ki canim :)) kimyasal gecrdm onun ustune 38.gun ilk adet gordum bir bucuk gun surdu.simdiki 14 marta denk geliyo tabi eskisi gibi 30 gunde bir olursam :))Ne zaman test yapcan![]()
senin daha erkenmis.insallah hamilesndrde olmazsn canim.kimisinde hic belirti bile olmuyomus yaAma bende sürekli olur baş ağrısı ve her zaman mide bulantısı yaşarım o yüzden bunları kendi açımdan belirti olarak görmüyorum her zamankinden farklı bir şey yaşarsam o zaman ümitlenecem benim bat 10 mart bu arada
Aynen ya böyle belirti aramak da stressenin daha erkenmis.insallah hamilesndrde olmazsn canim.kimisinde hic belirti bile olmuyomus ya
Yok bnm yoklamama gerek yok sudyn az bı kımıldasa cok agrtyrtam ayni tarihler ayni belirtiler iste kuzum.benim goguselr adete bir hafta kala agirir ama yanlar erken basladi agirmaya.yada ben mi cok yokluyrm agiriyo mu diye ondanda olablr :))
ayy tutmistr belki insallah yaYok bnm yoklamama gerek yok sudyn az bı kımıldasa cok agrtyr
Simdi yum. Olalı 3 gun dersen gel ayın 7 sınde yapalımbi daha ne zaman olcam bilmiyrm ki canim :)) kimyasal gecrdm onun ustune 38.gun ilk adet gordum bir bucuk gun surdu.simdiki 14 marta denk geliyo tabi eskisi gibi 30 gunde bir olursam :))
belki bu yuzden kalamiyrz ya deli gibi stres yapiyrz ama akildanda cikarmak icin o alman isimli hastalıktan olmamiz lazim anca:))Aynen ya böyle belirti aramak da stres