Neden kimse yazmiyor? Cizgiyi bi benmi görüyorum yoksa
Bende gördüm ama 2 aydır regl olmamasi ilginç geldi kararsiz kaldim.
Polikistik bir rahatsızlığı varsa geç döllenme olmuş olabilir
Hafif bişey var gibi
Ben hamileyim zaten :) benim kuzenin bu test insallah bakalim ama bir önceki adetini görmemesi tuhaf ikinci adetide gelmedi.Bencede var gibi. İnş hamile sindir :)
Ben hamileyim zaten :) benim kuzenin bu test insallah bakalim ama bir önceki adetini görmemesi tuhaf ikinci adetide gelmedi.
onda Pko yok onda sadece prolaktin degeri hafif yüksekmisti kanda o cikmis okadar ilk adetinin gecikmesinde alinan kanda cikan sonuc. Ilk yani gecen ay adeti gelmedi sonra kan verdi iste o cikti ardindan ikinci adet günü geldi ondada görmedi. Bu test ikinci adetine 4 gün kala yapildiBenimde son günler ya heyecanlandım. Bir çok kişide pko var o açıdan hiç öyle düşünmeyin bende çok okudum bu tarz şeyleri. Kuzeniniz ister kan versin isterse bir kaç gün sonra testi tekrar etsin
yok hemen cikmis canim ama cok hafif iste. belli belirssiz Birde gecen ay adet olmadi kan verdi prolaktin biraz yüksek cikmis okadar. Pko falan yok kendisinde. Ikinci adeti beklerken oda gelmedi. O ikinci adete 4 gün kala yapmis testi.Ben şahsen o cizihnin beklediler çıktığını düşünüyorum hemen çıktı ise vardır ama sanki negatif
ama olabilir mi ki? gecen ayki adeti gelmedi bu aykide yok. Belirtileri ise ayni bendeki gibi ben 8. haftalik Hamileyim.Bende hamile gibi düşünüyorum. Zaten silik de çıksa erken hamilelik 3 haftalık deniliyor
yok hemen cikmis canim ama cok hafif iste. belli belirssiz Birde gecen ay adet olmadi kan verdi prolaktin biraz yüksek cikmis okadar. Pko falan yok kendisinde. Ikinci adeti beklerken oda gelmedi. O ikinci adete 4 gün kala yapmis testi.
insallah ya cok istiyor insallah olurGeç yumurtlamis sanırım kan versin değerine baktirsim veya beklesin 2 3 gün sonra tekrarlayın gülüm. Allah gönlüne göre versin is
İnş olurinsallah ya cok istiyor insallah olur
ben iyim cok sükür evert gördüm kalbinin atisini cok sükür insallah böyle devam eder.Canım ben göremedim. Sen nasılsın kalp atışını duydun mu
Masallah masallah çok sevindim.ben iyim cok sükür evert gördüm kalbinin atisini cok sükür insallah böyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?