Gebeliğe Hazırlık Bat'a 4 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

venus-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
398
363
53
Kizlar adetime 4 gun var. Bugun gebelik testi yaptim.Tek cizgi var fakat 2nci cizginin olmasi gereken yerde cok hafif bir kirmizi buğu gibi leke gibi bir toplanma var.Gölge gibi yani. Bu ne demek bileniniz var mi? Bu arada testten 1 saat sonra falan olustu bu. Lütfen bilen biri bisey soylesin hamile olabilir miyim acaba?
20180419_213140.webp
20180419_213140.webp

Son düzenleme:
Ya yuklenirken hata veriyor nasil yukleyecegim bilemedim.

Resmin ekran görüntüsünü alıp kenarlardan biraz kes canım öyle yukle

Kizlar adetime 4 gun var. Bugun gebelik testi yaptim.Tek cizgi var fakat 2nci cizginin olmasi gereken yerde cok hafif bir kirmizi buğu gibi leke gibi bir toplanma var.Gölge gibi yani. Bu ne demek bileniniz var mi? Bu arada testten 1 saat sonra falan olustu bu. Fotograf yukleyemiyorum lütfen bilen biri bisey soylesin hamile olabilir miyim acaba?
Hamile misin değil misin bilmiyorum ama tek bildiğim 10 dakikadan sonra ki sonuçlar kesinlikle kaale alınmamalı. Çok kişi üzüldü bu yüzden.

Kizlar adetime 4 gun var. Bugun gebelik testi yaptim.Tek cizgi var fakat 2nci cizginin olmasi gereken yerde cok hafif bir kirmizi buğu gibi leke gibi bir toplanma var.Gölge gibi yani. Bu ne demek bileniniz var mi? Bu arada testten 1 saat sonra falan olustu bu. Lütfen bilen biri bisey soylesin hamile olabilir miyim acaba?
Eki Görüntüle 2138658 Eki Görüntüle 2138658

Canim testi ac . icindeki kagida bak. Test bozuk degilse buyuk ihtimal pozitif

Banada gele gele bozuk test denk gelir gelde delirme :KK43: Sagol canim..

İdrarı fazla koymuş olabilirsin ya da bekleyince bozulmuş olabilir. İlk 20 dk herhangi bir iz var mıydı peki?

Bende de böyle oldu canım muhtemelen test bozuk. Benim yumurtalama 5 gün önce oldu hemen çıkmaz ama bozuk olduğu için ikinci çizgi dağınık koyu çıktı eğri büğrü bişi çıktı ben dikkate almadım. Haftaya anca belli olur. Ama senin bata 4 gün varmış testi tekrarlarsan sonuç cikar

Bende de böyle oldu canım muhtemelen test bozuk. Benim yumurtalama 5 gün önce oldu hemen çıkmaz ama bozuk olduğu için ikinci çizgi dağınık koyu çıktı eğri büğrü bişi çıktı ben dikkate almadım. Haftaya anca belli olur. Ama senin bata 4 gün varmış testi tekrarlarsan sonuç cikar
Yarin tekrarlayacagim cnm beklemek cok zor

Back
X