Bende iftardan sonra yeniden test yaptım 15 dk sonra kıl gibi çizgi çıktı bakan göz kör olur o derece. Yarın ya da ertesi gün adet olacağım artık çizgi aramaktan psikolojim bozuldu kırmızı kart görürsek haberleşelim ben göreceğim sanırım kasıklarım ağrıyor
Bende iftardan sonra yeniden test yaptım 15 dk sonra kıl gibi çizgi çıktı bakan göz kör olur o derece. Yarın ya da ertesi gün adet olacağım artık çizgi aramaktan psikolojim bozuldu kırmızı kart görürsek haberleşelim ben göreceğim sanırım kasıklarım ağrıyor
Biz de adetten sonra bütün uygun günleri değerlendirdik bu ay 3 aydır deniyoruz bugün tam 11 günüm geçti 8. gün test yaptım negatifti tekrarlamamak için kendimi zor tutuyorum geç döllenmedir belki diye strese girdim keşke rahat olabilsek bu eziyeti kendimize yapmasak rahat rahat hamile kalabilsek. İnşallah her şey gönlümüzce olur beklediğimiz güzel haberleri en kısa zamanda alırız hayırlısıyla. Allah'ım yüzünü güldürsün canım benim inşallah hamilesindir.
Neler oluyor acaba psikoloji bu kadarda sarsmamalı bizi insan çocuk yaparken bir kere bile olsa acaba hamile kalacak mıyım günüm geçecek mi diye düşünemez mi yani hemen günümüz geçiyor
Neler oluyor acaba psikoloji bu kadarda sarsmamalı bizi insan çocuk yaparken bir kere bile olsa acaba hamile kalacak mıyım günüm geçecek mi diye düşünemez mi yani hemen günümüz geçiyor
Zor valla bu kadar zor bir süreç olduğunu bilmiyordum evlenmeden önce düşünmemek lazım ama elimizde değil senn yine de olabildiğince sakin tut kendini yıpratma
Ya kızlar bir şey sorucam. Bat a 2 gün kala erken değil de normal gebelik test yapmak doğru sonuç verir mi ? Eşime test alır mısın dedim eczacı kadın 2 gün kala erken test olmaz normali alın demiş onu vermiş. Ama testin üzerinde daha adet gecikmesinden bir gün sonra bile diyo. Daha geçmedi ki benimki sonuç göstersin. Sizin yorumunuz nedir
Kan testinde döllenmeden 4 gün sonra artan hcg hormonu kendini gösteriyor. Idrar testinde ise döllenmeden 10 yada 12 sonra kendini gösteriyor. Kan testi her zaman garantidir.