Bata 5gün kala idrar testi doğru sonuç verir mi

ilahedeniz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
14
2
1
29
Merhaba kızlar..sat 17 temmuz, 31 temmuz yumurtaya oldu..akıntı ve ağrılardan hissediyorum..ve hep 14cü gün olur zatə
1000700526.webp
n.. 14-15 ağustos olmalı reglim..bugün yani 9ağustos saat 16:00da test yaptım hemen pozitiv oldu..bu kadar erkən göstərir mi ki hem de akşam idrarıyla?

Merhaba kızlar..sat 17 temmuz, 31 temmuz yumurtaya oldu..akıntı ve ağrılardan hissediyorum..ve hep 14cü gün olur zatəEki Görüntüle 3628248 n.. 14-15 ağustos olmalı reglim..bugün yani 9ağustos saat 16:00da test yaptım hemen pozitiv oldu..bu kadar erkən göstərir mi ki hem de akşam idrarıyla?
Canim testinin markasi ne pozitif gibi ama bazilari yalanci pozitiflik olabiliyor ve evet 7 gun oncesinden de ogrenenler var

Canim hamile olabilirsin kan vermende fayda var ozelde acilde verebilirsin yâda pazartesi saglik ocagindan
2tane almıştık. yarın diğerini de yapıp başka 1sini de alıp yapıp eğer pozitif çıkarsa öyle gideceğim kan vermeye ..11aydır planlıyoruz..hayal kırıklığına uğramakdan çok yoruldum..6yaşında oğlum var..ama 2ci bir türlü olmuyordu..bakalım inşallah nasip

2tane almıştık. yarın diğerini de yapıp başka 1sini de alıp yapıp eğer pozitif çıkarsa öyle gideceğim kan vermeye ..11aydır planlıyoruz..hayal kırıklığına uğramakdan çok yoruldum..6yaşında oğlum var..ama 2ci bir türlü olmuyordu..bakalım inşallah nasip
Suan pozitif duruyor testi tekrarla doktora gorun canim tebrik ederim

Back
X