Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha 7 gün varNet bir çizgi var demek zor gecikmeniz var mı?
Geçen ay da yaşadım betam da arttı sonra düşüşe geçtim kimyasal gebelik ten korkuyorum ve bu ay göğüs ağrısı vs yok normalde 1 hafta kala bata göğüs ağrım vs olurdu bunlar yok 3 gündür bembeyaz akıntım var bu belirtileri yaşayan varmı acaba herkes bi yorumlarsa sevinirimNet bir çizgi var demek zor gecikmeniz var mı? Yukarıda yazmışsınız pardon. Gecikme olunca tekrar yapın bence
Silik bir çizgi var ancak yedi gün çok erken geldi bana testin markasına da bağlı tabiki umarım hamilesinizdir
İmşallah hamileyimdir hiç benim gibi belirti yaşayan yokmuSilik bir çizgi var ancak yedi gün çok erken geldi bana testin markasına da bağlı tabiki umarım hamilesinizdir
Beyaz akıntım çok yoğundu hala yoğun hamileyimİmşallah hamileyimdir hiç benim gibi belirti yaşayan yokmu
Ama regli günü gelmeden başlama biliyorum beklemek zor ama süreç daha sağlıklı olur strese girmezsin 7 gün henüz çok fazlaGeçen ay da yaşadım betam da arttı sonra düşüşe geçtim kimyasal gebelik ten korkuyorum ve bu ay göğüs ağrısı vs yok normalde 1 hafta kala bata göğüs ağrım vs olurdu bunlar yok 3 gündür bembeyaz akıntım var bu belirtileri yaşayan varmı acaba herkes bi yorumlarsa sevinirim
Son 7 gün bekleyelim o zaman :)Ama regli günü gelmeden başlama biliyorum beklemek zor ama süreç daha sağlıklı olur strese girmezsin 7 gün henüz çok fazla
Silik bir çizgi var ancak yedi gün çok erken geldi bana testin markasına da bağlı tabiki umarım hamilesinizd
Ben varım :) 4 gün kala gördüm silik başka hiç yapmadım iki gün kaldı beklemedeyimİmşallah hamileyimdir hiç benim gibi belirti yaşayan yokmu
Akıntı yoğunluğu sırt ve bel ağrısı kasik ağrısı memelerde şişkinlik gibi belirtilerim var canım senin neler varNe gibi belirtiler sende ki canım![]()
Hepsi var ancak göğüs ağrısı yok her reglimden1 hafta kala ağrırdı suan ağrımıyor henüz ondan en çok şüpheleniyorumAkıntı yoğunluğu sırt ve bel ağrısı kasik ağrısı memelerde şişkinlik gibi belirtilerim var canım senin neler var
Aynı şekilde her zaman benimde agrirdi bir hafta kala asla elleyemezdim bile şimdi sadece şişkinlik inşallah hamileyizdirr Allah'ımmHepsi var ancak göğüs ağrısı yok her reglimden1 hafta kala ağrırdı suan ağrımıyor henüz ondan en çok şüpheleniyorum
3 ay dır evlıyım geçen ay beta hah yükseldi düştü kimyasal gebelik yaşadım bu ayda yumurtlama dönemini bekledim değerlendirdik bakalım inşallahAynı şekilde her zaman benimde agrirdi bir hafta kala asla elleyemezdim bile şimdi sadece şişkinlik inşallah hamileyizdirr Allah'ımmne kadardır deniyorsun
Ahhh daha çok yeniymiss3 ay dır evlıyım geçen ay beta hah yükseldi düştü kimyasal gebelik yaşadım bu ayda yumurtlama dönemini bekledim değerlendirdik bakalım inşallah![]()
İnşallah haberlerini bekliyorumAhhh daha çok yeniymissinşallah güzel haberler veririzz
![]()