Bata 7 gün var gebemiyim sizce

selinnnn1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2025
34
7
1
26
IMG_7780.webp

Eklentiler

• IMG_7777.webp
    IMG_7777.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 25
Net bir çizgi var demek zor gecikmeniz var mı? Yukarıda yazmışsınız pardon. Gecikme olunca tekrar yapın bence

Lütfen bakabilirmisiniz yumurtlama gününü değerlendik ve bir ay önce kimyasal gebelik yaşadım lütfen bakarmısınız anlamadım

Net bir çizgi var demek zor gecikmeniz var mı? Yukarıda yazmışsınız pardon. Gecikme olunca tekrar yapın bence
Geçen ay da yaşadım betam da arttı sonra düşüşe geçtim kimyasal gebelik ten korkuyorum ve bu ay göğüs ağrısı vs yok normalde 1 hafta kala bata göğüs ağrım vs olurdu bunlar yok 3 gündür bembeyaz akıntım var bu belirtileri yaşayan varmı acaba herkes bi yorumlarsa sevinirim

Geçen ay da yaşadım betam da arttı sonra düşüşe geçtim kimyasal gebelik ten korkuyorum ve bu ay göğüs ağrısı vs yok normalde 1 hafta kala bata göğüs ağrım vs olurdu bunlar yok 3 gündür bembeyaz akıntım var bu belirtileri yaşayan varmı acaba herkes bi yorumlarsa sevinirim
Ama regli günü gelmeden başlama biliyorum beklemek zor ama süreç daha sağlıklı olur strese girmezsin 7 gün henüz çok fazla

Hepsi var ancak göğüs ağrısı yok her reglimden1 hafta kala ağrırdı suan ağrımıyor henüz ondan en çok şüpheleniyorum
Aynı şekilde her zaman benimde agrirdi bir hafta kala asla elleyemezdim bile şimdi sadece şişkinlik inşallah hamileyizdirr Allah'ımm🙏🏽 ne kadardır deniyorsun

Aynı şekilde her zaman benimde agrirdi bir hafta kala asla elleyemezdim bile şimdi sadece şişkinlik inşallah hamileyizdirr Allah'ımm🙏🏽 ne kadardır deniyorsun
3 ay dır evlıyım geçen ay beta hah yükseldi düştü kimyasal gebelik yaşadım bu ayda yumurtlama dönemini bekledim değerlendirdik bakalım inşallah 🫶🏼🫶🏼🥹

Benimde 7 günüm kadar var normal de testlerde çıkıyordu akşam yaptım idrar su gibiydi ondan sanırım net bişey yok bunda roll marka
IMG_3841.webp

Şuan bugün test yaptım 6 günüm kaldı negatif ama idrarim köpüklü geldi ve kasıklarımda ağrı var hafif sızlama şeklinde ve göğüs ağrım hala başlamadı

Back
X