Bata 9 gün kala

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kızlar bata 8 9 gun kala test yapip cift cizgiyi goren var mi ?

ben bir gün önce yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı

benim de 8 günüm var. test yapmıyorum. çok erken. varsa da çıkmaz ki

benim de 8 günüm var. test yapmıyorum. çok erken. varsa da çıkmaz ki
Az once bi topikte okudum 8gunu varmis test yapms silik ikinci cizgiyi gormus ertesi gun kan vermis yani bata 1 hafta kala degeri 155 cikmis bende merk ettim oyuzden

Diger forumda bi arkadsn cikmisti bu ay ama erkn yum. Cnm yum. Bagli

Benim çıktı çok silikti. 2 gün sonra tekrar ettim yine silik ama daha netti

1 hafta veya 10 gun oncesinden belirti varmiydi canim yada kac gun kala farkettin belirtilerini
canım sadece yoğun bi göğüs ağrısı oldu üç dört gün önce bir de akıntı vardı farklı olarak o kadar. adet belirtileri ile aynıydı yani

Bende bi kac forumda okudum ciktigini yaa cok sabirsizlaniyorum 2 ay once bi dusugum oldu bu ay tekrar bebis olsun istiyorum

canım sadece yoğun bi göğüs ağrısı oldu üç dört gün önce bir de akıntı vardı farklı olarak o kadar. adet belirtileri ile aynıydı yani

Benim akıntıdn baska bi belirti yok oda genelde oluyodu zaten o yuzden hamilelik belirtisine yoramiyorum

Az once bi topikte okudum 8gunu varmis test yapms silik ikinci cizgiyi gormus ertesi gun kan vermis yani bata 1 hafta kala degeri 155 cikmis bende merk ettim oyuzden
o zaman baya erken yumurtlamış olmalı. sen ayın kaçı gibi yumurtladın hatırlıyor musun yada dikkat ettin mi?

Evet canim dikkat ettim ayın 28iydi.. Biz ayın 25-27-30unu degerlendirebildik tutmusmudurkii
27 sini değerlendirdiysen tutma ihtimali var. ben 20-22-23 kasımda yumurtlama akıntısı gördüm. 24 ünde mi çatlamıştır acaba

Bence o kadar erken anlamasi adet dongusuyle alakali arkadaslar mesela benim 25 gunde bir ztn 6 gunu regl oluyorum kaldi 19 yarisinda yumurtlama olsa bir hafta once cikmasi imkansiz o cikan arkadaslarin dongusu daha uzundur bence

27 sini değerlendirdiysen tutma ihtimali var. ben 20-22-23 kasımda yumurtlama akıntısı gördüm. 24 ünde mi çatlamıştır acaba
Olabilir canim eger O gunleri degerlendirdiyseniz sperm vucutta 3 gun yasayabildigi icin tutma ihtimali yuksek seninde

Bence o kadar erken anlamasi adet dongusuyle alakali arkadaslar mesela benim 25 gunde bir ztn 6 gunu regl oluyorum kaldi 19 yarisinda yumurtlama olsa bir hafta once cikmasi imkansiz o cikan arkadaslarin dongusu daha uzundur bence
Dogru soyluyosun canim olabilir erken ogrendiklerini yazinca sasiriyorm. Benim dongumde 28 29 gun 15-16. Gunlerde yumurtlama oluyor ozaman benimde cikmasi imkansiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…