• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bide birşey soracağım kasık kısmnda böyle sertlik şişlik varmı
Hayır ya da daha 4 gün var diye bir belirtm yok bilmiyorum. Sık idrar hissi belirtiden sayılıyor mu bilmiyorum bir de o oluyor gün içinde. Çok sıkışık hissediyorum, gidince çok az idrar yapıyorum

Bekliyorum bakalim ama regl bağira bağira geliyor sanki🙂Kızıma hamile kaldığim zaman gogus uclarimin acisindan agliyordum
Belli olmaz o daha.. belirtiler cok benziyor sonucta umudu kesmemek lazim😁 benim cok hafif sadece dokununca fln, hic yasamadigim icin ben mi uyduruyorum diyorum bugün daha catlamanin 4. Günü dün başladı.. tesaduftur heralde ya

Belli olmaz o daha.. belirtiler cok benziyor sonucta umudu kesmemek lazim😁 benim cok hafif sadece dokununca fln, hic yasamadigim icin ben mi uyduruyorum diyorum bugün daha catlamanin 4. Günü dün başladı.. tesaduftur heralde ya
InşAllah hepimiz pozitif testler atariz 1 hafta içinde.Bayram yeri olur burası,benim olmasa bile sizin pozitif testleriniz iyi gelir bana guzel haberlerinizi alirim insAllah

InşAllah hepimiz pozitif testler atariz 1 hafta içinde.Bayram yeri olur burası,benim olmasa bile sizin pozitif testleriniz iyi gelir bana guzel haberlerinizi alirim insAllah
İnşallah canım güzel duaların için çok teşekkür ederiz 🥰

@ximix canm yeni bat tarihin ne?

@BESD bat gününmüş ne durumdasn canm, ☺️

Bu karışıklıkta acilde beta testi istersen tepki alabilirsin,bence ortama bi bak ona gore rica edip etmemeye karar ver🙂
Tamam canım teşekkür ederim bakalım sabah 9da gideceğim eğer bı işlem yapacak olursa gebelik testi isterim belki yapar 🤦😂

Tamam canım teşekkür ederim bakalım sabah 9da gideceğim eğer bı işlem yapacak olursa gebelik testi isterim belki yapar 🤦😂
Aynen röntgen falan isterse hemen sıkıştir araya gebelik şüphem var diye😂Dahiliye de bana sormuslardı filme gidecektim o zaman once beta bakalim dedi dr.

Aynen röntgen falan isterse hemen sıkıştir araya gebelik şüphem var diye😂Dahiliye de bana sormuslardı filme gidecektim o zaman once beta bakalim dedi dr.
Ay bilemedim ki elimdede bir tane gebelik testi var yapsam mı ki şimdi 🤦

Back
X