- 6 Kasım 2020
- 334
- 158
- 53
- 29
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
4 gün gecikmede silik mi çıktı ben adet 3gun kala yaptım negatif yok bisey diye şartlandırdım ama bugün adet gelmedi 3kala da erken sayılmaz sanki olsa çıkardı diyorum ama umut isteAkşam yaptm canm. Çarşamba tekrar edicem inşallahinşallah inşallah hepimiz güzel haberler veririz
Yumurtlamanı biliyosan 12. Günü çıkıyo yavaş yavaş canm4 gün gecikmede silik mi çıktı ben adet 3gun kala yaptım negatif yok bisey diye şartlandırdım ama bugün adet gelmedi 3kala da erken sayılmaz sanki olsa çıkardı diyorum ama umut iste
1 tane oğlum var Rabbim bağışlarsa,3 düşuk,birde 30 haftlik kızımi anne karninda kaybettim.Sonuc olarak 1 çocukMaşallah canım kaç bebişin var?
Asko bat bugün test yapmadım beklemedeyim gecikmeyi elimde testte yok gecikirsem en erken Perşembe yapabilirimAdet günü geçenler adet olup yeni bat ını söylemenyen varsa söylesin
BESD
K Kelebek-bek
Mylv48
@cheryqueen
MoonfacedMom
Beyazmelek11
C cido09
Yi serumu
BankacI26
Asiprenses33312
akrepprof
Yarın bat günü olanlar
aynurrrr 10 mayıs
Veziir 10 mayıs
Ayca_06 10 mayıs
L Limonlu Su10 mayıs
Kızlar var mı bi gelişme?
Tamam canm haber edersinAsko bat bugün test yapmadım beklemedeyim gecikmeyi elimde testte yok gecikirsem en erken Perşembe yapabilirim
Tamam canıms inşallah güzel haberlerle gelirimTamam canm haber edersin
İnsallah kuzum bütün listenin hamile olduğunu görmek istiyorumTamam canıms inşallah güzel haberlerle gelirimve güzel haberler alırım burdan.
Amin inşallah o günleri de görürüz inşallahİnsallah kuzum bütün listenin hamile olduğunu görmek istiyorum
Cuma test yapmıştım heyecanla ama negatifti umutları tüketmiştim aslında ama bugün adet olmadım pekte geciktiği olmaz olursa bi değişiklik yazarımAdet günü geçenler adet olup yeni bat ını söylemenyen varsa söylesin
BESD
K Kelebek-bek
Mylv48
@cheryqueen
MoonfacedMom
Beyazmelek11
C cido09
Yi serumu
BankacI26
Asiprenses33312
akrepprof
Yarın bat günü olanlar
aynurrrr 10 mayıs
Veziir 10 mayıs
Ayca_06 10 mayıs
L Limonlu Su10 mayıs
Ben yumurtlama göre Cuma test yaptığımda 9.gundu çıkmadıYumurtlamanı biliyosan 12. Günü çıkıyo yavaş yavaş canm
Ben daha adet olmadımAdet günü geçenler adet olup yeni bat ını söylemenyen varsa söylesin
BESD
K Kelebek-bek
Mylv48
@cheryqueen
MoonfacedMom
Beyazmelek11
C cido09
Yi serumu
BankacI26
Asiprenses33312
akrepprof
Yarın bat günü olanlar
aynurrrr 10 mayıs
Veziir 10 mayıs
Ayca_06 10 mayıs
L Limonlu Su10 mayıs
Canm erken yapmışsn 12 den sonra yap testCuma test yapmıştım heyecanla ama negatifti umutları tüketmiştim aslında ama bugün adet olmadım pekte geciktiği olmaz olursa bi değişiklik yazarım
Seni biliyorum canm. Hakkında hayırlısıBen daha adet olmadım
Allah bağışlasın.1 tane oğlum var Rabbim bağışlarsa,3 düşuk,birde 30 haftlik kızımi anne karninda kaybettim.Sonuc olarak 1 çocuk
Canım ya ben üç gün önce regl oldumAdet günü geçenler adet olup yeni bat ını söylemenyen varsa söylesin
BESD
K Kelebek-bek
Mylv48
@cheryqueen
MoonfacedMom
Beyazmelek11
C cido09
Yi serumu
BankacI26
Asiprenses33312
akrepprof
Yarın bat günü olanlar
aynurrrr 10 mayıs
Veziir 10 mayıs
Ayca_06 10 mayıs
L Limonlu Su10 mayıs
Canm biz mayıs için açmadık grubu hazirana kalan arkadaşlarımız var devam etmek istersen edebilirsnCanım ya ben üç gün önce regl oldumbu gün doktora gittim klomen başlıyorum iki gün sonra inşallah vesile olur hazirana kaldı umutlarım ama mayıs size uğurlu gelsin ya
Aa o zaman olur canım batım 5 haziran ama pkoyum düzenli değil döngüm ama belki klomenle düzelirCanm biz mayıs için açmadık grubu hazirana kalan arkadaşlarımız var devam etmek istersen edebilirsn
İnşaAllah düzelir canmAa o zaman olur canım batım 5 haziran ama pkoyum düzenli değil döngüm ama belki klomenle düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?