• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A
Merhabalar bat tarihim 21 haziran 16 haziranda erken gwbelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugün (17 haziran ) birdaha yaptım daha belirgin çıktı sizce hamilemiyimdir ? Koyu pembe olan bugunkü
Ayyy bence var çok güzell sonrki daha belirgin demekki artıyor maşallah 🧿🙏

Merhabalar bat tarihim 21 haziran 16 haziranda erken gwbelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugün (17 haziran ) birdaha yaptım daha belirgin çıktı sizce hamilemiyimdir ? Koyu pembe olan bugunkü
Bencede var💜💜 yumurtlma günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Hergun mu ilişki oldu yoksa gün aşırı mi?

Bundan sonra beklemek zor😅😅 ben 4-5 güne belirti aramaya başlarm
bende bir mide bulantısı başladı ahhaha yarın da çocuk tekmeleye başlar :D:D dün bugün değerlendirdik yarın da değerlendirir çekilirim köşeye :D folikasit kullanıyorum avokado da yemeye başladımm

Herkese merhaba kızlar ben her ay düzenli adet görüyorum 28 günde bir oluyor ovulasyonla takip ettim iki ay hepsinde 14. Gün yumurtlama gördüm . Bu ayda yaptım bide sizde bakin yumurtlama olmuşmu sizce . Kasık ağrım akıntım var . Testin markası Laboquick

Eklentiler

• 1624537102311..webp
    1624537102311..webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 119
Herkese merhaba kızlar ben her ay düzenli adet görüyorum 28 günde bir oluyor ovulasyonla takip ettim iki ay hepsinde 14. Gün yumurtlama gördüm . Bu ayda yaptım bide sizde bakin yumurtlama olmuşmu sizce . Kasık ağrım akıntım var . Testin markası Laboquick
henüz olmamış görünüyor yumurtlama canım

Back
X