Bata az kaldı gebelik testi yapacaklar buraya :)

BEnim de bata 4 gün var ama test yapmak için adet günümün geçmesini bekleyeceğim sanırım

tamam canim benm bastan oyle okuyo sonra az az sürekli yanma olmasn tuvalete cikiyrm kismet artk

Yok tatlım hiç yanma yok zaten en son geçen ay idrar enfeksiyonu geçirdim antibiyotik tedavisi olmuştum kendime iyi baktım yanma hiç yok çok şükür sık idrara çıkma bu ay sürekli vardı bide hiç yanma olmadı idrarda kokuda yok sadece sarı ama çok sarı değil

Canm ama şunu diyim belirtilere kanma gercekten hepsi regli belirtisi daha önceden bende bakydm hep fos çktı umarım hissettigin çıkar teste çıkar

İnşallah canım biliyorum kaç defa yaşadım baya yıprandım ama bilmiyorum hiç daha önce böyle olmamıştı ondan şüphe ettim

İnşallah canım biliyorum kaç defa yaşadım baya yıprandım ama bilmiyorum hiç daha önce böyle olmamıştı ondan şüphe ettim
Sende benim gibi kaç aydan beri ugraşıyosun anladgm kadarıyla ne oldu ki cnm kasık agrn mi oldu?

Sende benim gibi kaç aydan beri ugraşıyosun anladgm kadarıyla ne oldu ki cnm kasık agrn mi oldu?

Canım 8 aydır uğraşıyom sol kasığımda ağrım oluyo 15 dk sürüp geçiyo sürekli böyle 2-3 gündeb beri bide bel ağrım var sık idrarada çıkıyom ne bilim eşimde hissediyom diyo yapacam bakalım çıkmazsa adeti beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…