- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.101
- 133
- 29
- Konu Sahibi Ruling girl
-
Benimde dun gece sol kasgmda 2-3 dkka agri oldu ama sonra olmadi :) canm esler hissederms biliyomusun benim arkadasmn esi hissediyosu sonra test yapti kiz yanmda hamile ckti 3 kala yapti regliye megersem kiz 4. 5 haftalik hamile ckti smdi 20. Haftalk :) ins sennkide ckar cnm :)Canım 8 aydır uğraşıyomsol kasığımda ağrım oluyo 15 dk sürüp geçiyo sürekli böyle 2-3 gündeb beri bide bel ağrım var sık idrarada çıkıyom ne bilim eşimde hissediyom diyo yapacam bakalım çıkmazsa adeti beklicem
Benimde dun gece sol kasgmda 2-3 dkka agri oldu ama sonra olmadi :) canm esler hissederms biliyomusun benim arkadasmn esi hissediyosu sonra test yapti kiz yanmda hamile ckti 3 kala yapti regliye megersem kiz 4. 5 haftalik hamile ckti smdi 20. Haftalk :) ins sennkide ckar cnm :)
Oo sol kasık hep agriyosa yerlesiyor olabilir erken gebelik testi alsana kiz yapsana :)İnşallah canım benimki sürekli batma oluyo sol kasıkta önce üşütme zannettim ama değil anlıyom artık tecrübe edindim iyiceinşallah eşim sürekli hamilesin diyo bende yürü git diyom gülüon :)
Oo sol kasık hep agriyosa yerlesiyor olabilir erken gebelik testi alsana kiz yapsana :)
Kız bisey dicem seninde sarı akıntın ve kahverengi leke ayıptır sölemesi kilodunda var mı ? Kız inan artk belirtilere birsey demek istemyrm hepsi fos ckar diye ama senn sol kasgnn agrisi varsa birde akintin varsa olablr sen bence al teat yapsana kiz ins silik cizgiyi gorrsnBişey dicem ya canım altım ıslak hissediyorum gidip bakmaya korkuyomşu hale bak ama sürekli batıyo kız kesilmiyo amaan kız erken gebelik testlerine güvenmiyom ben normal olanlar daha güvenilir vala :))
Kız bisey dicem seninde sarı akıntın ve kahverengi leke ayıptır sölemesi kilodunda var mı ? Kız inan artk belirtilere birsey demek istemyrm hepsi fos ckar diye ama senn sol kasgnn agrisi varsa birde akintin varsa olablr sen bence al teat yapsana kiz ins silik cizgiyi gorrsn
Hadi hayrlisi cnm sonclri bklyrm ins ckar :)Akıntım var Altım şuan vıcık vıcıkinşallah güzel temiz kalpli arkadaşım inşallah vardır yarın testi yapacam sabah erken ama genede şansımı denicem bakalım leke yok şuanlık akıntım var sadece rahatsız etmeye başladı
Hadi hayrlisi cnm sonclri bklyrm ins ckar :)
Hadi kalk testini yap kızİnşallah canım :)
Hadi kalk testini yap kız
Kızlar benim 3 4 gün var adetim ve bugün elimde ovulasyon testi var diye sabah ilk idrarla yaptım ikinci çizgi daha koyu çıktı şok oldum gitti. Hemen gebelik testi aldim ve yaptım silik ikinci çizgi çıktı öğleden sonra kan vereceğim umarım doğrudur 8 aydır istiyoruz cunku
Benimde 8 subat gecen ay butun belirtiler vardi ama tam gunumde adet oldum bu ay hic bir belirti yok bakalim artik hayirlisi
Hic bir belirtim yok ya belki yapmam ama gecen ay cok dusunmustum psikolojik oldu demek ki belirtiler kar tatili falan vardi evde beklerken hep kendimi dinledim bu ayda yumurtlama gunum tatile denk geliyor diye memlekete gitmedim bakalim ins ise yaramistir memlekete gitmemem
Gecen ay mide bulantim halsizlik uskufra belde ve kasikta agri basimda feci agri yani hepsi vardi hatta kasimda kimyasal gebelik yasadim onda da ayni belirtiler vardi acaba genemi kimyasal yasadim ama tam gunumde once kahve leke geldi sonra pembe leke ilk defa boyle bisey oluyor ertesi gunde normal adetim geldi toplamda 4 gun surdu
Canım açık olan gebelik testi koyu olan ovulasyon testi umarım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsinAaa inşallah canım testin fotosunu atabilir misin :)) inşallah bebeğin seninledir benim gibisin 8 ay hasret :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?