Bata az kaldı gebelik testi yapacaklar buraya :)

Benimde dun gece sol kasgmda 2-3 dkka agri oldu ama sonra olmadi :) canm esler hissederms biliyomusun benim arkadasmn esi hissediyosu sonra test yapti kiz yanmda hamile ckti 3 kala yapti regliye megersem kiz 4. 5 haftalik hamile ckti smdi 20. Haftalk :) ins sennkide ckar cnm :)

İnşallah canım benimki sürekli batma oluyo sol kasıkta önce üşütme zannettim ama değil anlıyom artık tecrübe edindim iyice inşallah eşim sürekli hamilesin diyo bende yürü git diyom gülüon :)

Oo sol kasık hep agriyosa yerlesiyor olabilir erken gebelik testi alsana kiz yapsana :)

Oo sol kasık hep agriyosa yerlesiyor olabilir erken gebelik testi alsana kiz yapsana :)

Bişey dicem ya canım altım ıslak hissediyorum gidip bakmaya korkuyom şu hale bak ama sürekli batıyo kız kesilmiyo amaan kız erken gebelik testlerine güvenmiyom ben normal olanlar daha güvenilir vala :))

Bişey dicem ya canım altım ıslak hissediyorum gidip bakmaya korkuyom şu hale bak ama sürekli batıyo kız kesilmiyo amaan kız erken gebelik testlerine güvenmiyom ben normal olanlar daha güvenilir vala :))
Kız bisey dicem seninde sarı akıntın ve kahverengi leke ayıptır sölemesi kilodunda var mı ? Kız inan artk belirtilere birsey demek istemyrm hepsi fos ckar diye ama senn sol kasgnn agrisi varsa birde akintin varsa olablr sen bence al teat yapsana kiz ins silik cizgiyi gorrsn

Akıntım var Altım şuan vıcık vıcık inşallah güzel temiz kalpli arkadaşım inşallah vardır yarın testi yapacam sabah erken ama genede şansımı denicem bakalım leke yok şuanlık akıntım var sadece rahatsız etmeye başladı

Hadi hayrlisi cnm sonclri bklyrm ins ckar :)

Kızlar benim 3 4 gün var adetim ve bugün elimde ovulasyon testi var diye sabah ilk idrarla yaptım ikinci çizgi daha koyu çıktı şok oldum gitti. Hemen gebelik testi aldim ve yaptım silik ikinci çizgi çıktı öğleden sonra kan vereceğim umarım doğrudur 8 aydır istiyoruz cunku

Aaa inşallah canım testin fotosunu atabilir misin :)) inşallah bebeğin seninledir benim gibisin 8 ay hasret :)

Hic bir belirtim yok ya belki yapmam ama gecen ay cok dusunmustum psikolojik oldu demek ki belirtiler kar tatili falan vardi evde beklerken hep kendimi dinledim bu ayda yumurtlama gunum tatile denk geliyor diye memlekete gitmedim bakalim ins ise yaramistir memlekete gitmemem

Bende geçen ay aşırı belirti yaşadım dinledim kendimi baya bu ay dinlemediğim halde batma oluyo ve beni şüpheye düşürüyo

Gecen ay mide bulantim halsizlik uskufra belde ve kasikta agri basimda feci agri yani hepsi vardi hatta kasimda kimyasal gebelik yasadim onda da ayni belirtiler vardi acaba genemi kimyasal yasadim ama tam gunumde once kahve leke geldi sonra pembe leke ilk defa boyle bisey oluyor ertesi gunde normal adetim geldi toplamda 4 gun surdu

Kırmızı geldiyse adettir o canım kırmızı rengi görene kadar ümit var zaten kahve pembe önemli değil tehlikeli olan kırmızı hamiş değilsin diyo gelince işte malesef bakalım ne olacak millet doğuma gün sayıyo biz bebek varmı diye bata birgün bizde sayarız doğuma :)))) ayy ne güzel

Aaa inşallah canım testin fotosunu atabilir misin :)) inşallah bebeğin seninledir benim gibisin 8 ay hasret :)
Canım açık olan gebelik testi koyu olan ovulasyon testi umarım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• IMG-20170202-WA0002.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…