Bata göre 8 haftalık Ultrasonda 7.5 haftalık cm ? :(

Kızlar daha önce yazmıştım size bu konu ile alakalı doktor da aksi bir şey söylemedi ama benim gibi olanlar var mı merak ediyorum.
8 haftalıkken gittim bana göre dr 7.4 haftalık olduğunu söyledi 11,3 cmdi. karnım çok büyüyor :KK43: gideceğim yakında acaba kaç cm oldu diye düşünüyorum sadece karnımdan kilo alıyorum normal mi ? iri bebek olunca sezaryen oluyormuş ben normal istiyorum normal olması için neler yapmalıyım tecrübelerinizi yazar mısınız
Sezeryan ya da normal doğum tamamen nasip işi çocuğun durusuna bağlı, sancı gelmesine bağlı senin sağlık durumuna bağlı vs vs önce sağlıklı olsun doğuma yakın düşünürsün. Bol bol yürüyüş yap su iç ( doktoruna danış) 8 haftalıkla 7.4 arasında çok fark yok korkulacak olsa doktor belirtir. Bazıları iç karnı geniştir hamileliği belli olmaz bazılarının iç karnı dardır ilk aydan şişer bunun iri bebekle değil sizin bunyenizle alakası var. Şimdiden bunları dusunmeyin hamileliğinizin tadını çıkarın. Kendinize zaman ayırın eşinizle aktivite yapın bol bol uyuyun.

Back