Merhaba kızlar ;
Biliyorsunuz ki bat'a az kalınca heyecanda artıyor benim gibi heyecanla bekleyen arkadaşlarım warsa beraber bekleyelim istedim bu ay ebe bir kadına gittim bitkisel bir ilaç werdi adet boyunca onu içtim we adet bittikten sonra kasik we bel cektirdim yakı yapistrdim birde insallah faydası olmuştur
Esr02
Sabır canım azcık sabretcn dua etttSöyledim söylemez olurmuyommmm.
Odaya girdim hoca yooooooook herkez bekliyor kalpten gidecem bu nedir ya ????
TM cnm hmn ekliyorumbenımde bat 7 mart
Danışmana söyledim diğer hocaya giricem şimdi kağıt vermesi lazımmış öyle kan alıyorlarmış canım bayırlısı bakalım ufffffSabır canım azcık sabretcn dua ettt
Merhaba kızlar ;
Biliyorsunuz ki bat'a az kalınca heyecanda artıyor benim gibi heyecanla bekleyen arkadaşlarım warsa beraber bekleyelim istedim bu ay ebe bir kadına gittim bitkisel bir ilaç werdi adet boyunca onu içtim we adet bittikten sonra kasik we bel cektirdim yakı yapistrdim birde insallah faydası olmuştur
Esr02
Hayrlisi kuzumDanışmana söyledim diğer hocaya giricem şimdi kağıt vermesi lazımmış öyle kan alıyorlarmış canım bayırlısı bakalım ufffff
Belirtilerin başladımı canım hiç?Kızlar merhaba benim bat 8 ins olmm tek dilegm bu hamileyimdir ins :)
Batını tam olarak şöyle listeye ekleyim canim
GUnaydın bat 16 mart canımBatını tam olarak şöyle listeye ekleyim canim
Gunaydin cnm ekliyorumGUnaydın bat 16 mart canım
Merhaba cnm insallh hamissindr belirtilerin warmiKızlar merhaba benim bat 8 ins olmm tek dilegm bu hamileyimdir ins :)
Hayırlısı unutmaya çalışıcam yoksa uyuyamam yarına yavaş yavaş evi silip süpüreyim anneme gidicem yarın evim temiz olsun ne olur ne olmaz hadi öptüm canımmRabisscyln Bn biliyodum yarına kalacagini kuzum neyse bekle bakalim
Hayırlısı unutmaya çalışıcam yoksa uyuyamam yarına yavaş yavaş evi silip süpüreyim anneme gidicem yarın evim temiz olsun ne olur ne olmaz hadi öptüm canımm
Merhaba cnm insallh hamissindr belirtilerin warmi
Belirtilerin başladımı canım hiç?
Hadi inş hamilesindir
Çok dikkat er kendine canım ben normalde fazla wc gitmem bu aralar attı bugün sabah wc girdim 15 dk sonra tekrar girdim.Kızlar ins hamileyimdir ins sizde hamilesinizdir :) kızlar tek belirtim ackmam adetm bttgnden beri hep cnmn tatlı cekmesi normlde bole olmazdı anlcnz bilmyrm belkide deglmdir
Bende daha once oluyordu wc ye cok gitmeler arada sol kask agrıları butun belirtileri yasyordum ama noldu fos cktı belirtilere inanmamak lazm artık adetm gecmeden inanmyrm birde burda cok taklmakta etkiliyor bence ben bu ay cok girmedm cock dusunmedm zaten baska sıkntlarm vardı onlarla ugrastm bakalm beklyrm ins senn icinde ufaklk vardr cnm o yapyrdur sende tutar ins :)Çok dikkat er kendine canım ben normalde fazla wc gitmem bu aralar attı bugün sabah wc girdim 15 dk sonra tekrar girdim.
Sol kasığım mesela benim devamlı kendini belli ediyoe sancılı ağrılarım felan yok
İnşallah canım benim bu ay adet sancım felan olmadı allahtan o bile bir ipicu.Bende daha once oluyordu wc ye cok gitmeler arada sol kask agrıları butun belirtileri yasyordum ama noldu fos cktı belirtilere inanmamak lazm artık adetm gecmeden inanmyrm birde burda cok taklmakta etkiliyor bence ben bu ay cok girmedm cock dusunmedm zaten baska sıkntlarm vardı onlarla ugrastm bakalm beklyrm ins senn icinde ufaklk vardr cnm o yapyrdur sende tutar ins :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?