Bata son 7 günn kızlar gelin birlikte bekleyelimm ❤❤

İnşallah canım benim bu ay adet sancım felan olmadı allahtan o bile bir ipicu.

Kahrengi lekem çok az oldu 3 gün sürdü.

Rabbim inş bir bebek bağışlicak bana
İns canm kalrz hamis bizde olursak ikimizde kasım annesi olcaz ins :) icimde heyecan oldu o minigi hissetmek rabbim bize bu duyguyu yasat en kısa zamanda ins :) gebelik testi yaptn mi cnm

İns canm kalrz hamis bizde olursak ikimizde kasım annesi olcaz ins :) icimde heyecan oldu o minigi hissetmek rabbim bize bu duyguyu yasat en kısa zamanda ins :) gebelik testi yaptn mi cnm
Ayyy o aylara gelmek gözüme çok uzun geldi vallahi.Rabbim bebeğimizş bağışlasın hayırlıca ilerleyelim..

Canım ben kahverengi lekem gelince test yaptım negatif çıktı.Bir tanıdığım yeni doğum yaptı onunla konuştum, yerleşme kanaman varsa yaptığın test ne okursa olsun negatif çıktı dedi.

3 gün sürdü kahverengi kanamam..

Canm seni ümitlendirmek istemiyorum ama bende okumustum daha önce cok baktm hep diyordum adetim bittginde belki yerlesme kanaması ustune gorme yasadm dye kan testi negatif cknca anladm olablr.

Canm eger kırmızıkan cok az geldiyse kahverengi 3 gun surduyse bence saglik ocagna git kan testi yap canm birde sol kask agrn varsa git bence :)

Gittim zaten bugün kan verdim canım.Sol kasığım çok belli ediyor kendini ayşş inş.

Gittim zaten bugün kan verdim canım.Sol kasığım çok belli ediyor kendini ayşş inş.
İns canm sonuc ckarsa beni etiketle sole canm merk ettim ins hanilesindir canm ya :)cogu okudugum diyorki sag kasık bazıları diyor sol kasık anlcn hadi hayrlısı

Selam kızlar Benimde bat 11 mart son on gün belirtim Yok ama hayırlısı :/
Canm benimkide bat 8 bakalm bekliyoruz bendede yok belirtiler pek belirtilere kanma adetle aynı adetin gectikten sonra süphelen bende öle ypcm artk ins olur hepimizin :)

İns canm sonuc ckarsa beni etiketle sole canm merk ettim ins hanilesindir canm ya :)cogu okudugum diyorki sag kasık bazıları diyor sol kasık anlcn hadi hayrlısı
Sol kasığı ağrıyanın oğlu sağ kasığı ağrıyanın kızı olur diyolar bazı sayfalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…