Gebeliğe Hazırlık bata3 gün kala çıkarmıki :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gamzeli_bebis

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
7.201
21.135
548
34
İstanbul
kızlar mrb bata 3 gün var test ypsam cıkarmı ama bu sefer 30 tl vermek istemiyorum. 5 tl lik olanda cıkarmıki ?
belirti oalrak göğslerm cok dolggun. ucları sızlıyor ara ara ve kaşınıyor.
ara ara kasık batması o kdr. hangi marka test önerirsiniz kızlar

siz yaptınızmı
Yok ben çatlatma iğnesi oldum bugün 12.gunum yapsam çizgi ciksa iğne etkisi mı diyeceğim zaten eşim izin vermiyor. Bugün evde olması gerekiyordu işi çıktı giderken söz verdirdi. Gidip test almayacaksin dedi:)) söz vermeseydim onun hemen arkadasindan gider alırdım :)

ah kadınlar ne kdr sabırsızız dimi bn 8 gün varken test yaptm negatifti bugun 3 gün var emin olamıyorum yapıp yapmamakta yada alaym bitane 5 tl lk yarn sabah ilk idrarla yaparm 2 gün kalmş olur hem :)

ah kadınlar ne kdr sabırsızız dimi bn 8 gün varken test yaptm negatifti bugun 3 gün var emin olamıyorum yapıp yapmamakta yada alaym bitane 5 tl lk yarn sabah ilk idrarla yaparm 2 gün kalmş olur hem :)
Bende cuma cumartesi yaptım silik çıktı ama derinlerde. İşte iğne olduğum için sevinemiyorum. O testlerden haberi yok bir ton azar yerdim

Ben yaptım ama çıkmadı çok silik çıktı ama cumartesiden daha silikti eğer hamile olsaydim daha koyu çıkardı. Kan verdik sonucunu bekliyoruz. Etahlil sisteminde sorun var heralde sayfa da açılmıyor

Benim 6 gun kala normal test te yapmistim sonra kan testi verdim suan 4. Haftaya girdik sukur :) bence akliniza geldiginizi yapin ben beklemedim 6 gunluk testim :)

Eklentiler

• FE584C5A-F51F-4CFC-AC88-F30ABED19426.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…