- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
işte sabredebilsekBat tarihini bir hafta geçmeden hiç bişey yapma bence. Geçtiğinde hastahaneden hcg yaptırır öğrenirsin
Hadi yap bakalim:)) benimde 3 gün varişte sabredebilsek
siz yaptınızmıHadi yap bakalim:)) benimde 3 gün var
Yok ben çatlatma iğnesi oldum bugün 12.gunum yapsam çizgi ciksa iğne etkisi mı diyeceğim zaten eşim izin vermiyor. Bugün evde olması gerekiyordu işi çıktı giderken söz verdirdi. Gidip test almayacaksin dedi:)) söz vermeseydim onun hemen arkadasindan gider alırdım :)siz yaptınızmı
ah kadınlarYok ben çatlatma iğnesi oldum bugün 12.gunum yapsam çizgi ciksa iğne etkisi mı diyeceğim zaten eşim izin vermiyor. Bugün evde olması gerekiyordu işi çıktı giderken söz verdirdi. Gidip test almayacaksin dedi:)) söz vermeseydim onun hemen arkadasindan gider alırdım :)
Bende cuma cumartesi yaptım silik çıktı ama derinlerde. İşte iğne olduğum için sevinemiyorum. O testlerden haberi yok bir ton azar yerdimah kadınlarne kdr sabırsızız dimi bn 8 gün varken test yaptm negatifti bugun 3 gün var emin olamıyorum yapıp yapmamakta yada alaym bitane 5 tl lk yarn sabah ilk idrarla yaparm 2 gün kalmş olur hem :)
keşke bnde yarn silik görsem yaaa yada net ikiside olurBende cuma cumartesi yaptım silik çıktı ama derinlerde. İşte iğne olduğum için sevinemiyorum. O testlerden haberi yok bir ton azar yerdim
keşke bnde yarn silik görsem yaaa yada net ikiside olurama rabbim hayırlısını bilir ve bize verir bekleyelim :)[/QU. İnşallah canım sllsh dileyen ve hakeden herkese nasip etsin
tamam yarn sabah yapıcam:)Yapan buraya yazsın haberleşelim bari:))
Benim iğnenin 13.gunu adetim çarşamba perşembe gelecek bugün 5 çıktı. Senin 6 gün önceki kaset görüntünü ben bugün goremedimAman 6 gun kala 7 gun kala cikmaz demeyin cikiyor vicudunuzla alakali birsey hormonlar filan
Adetine kaç gün var.5 çıkmış
Valla iğne vurundugum günü sayarsak 13.gun adetime 3_4 gün varAdetine kaç gün var.
Canim 5 kritik bir sayi 5 ve uzeri gebelik var diye bakılıyor .Insallah yukselir adet gunune de varmis daha.5 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?