- 27 Haziran 2018
- 665
- 483
- 33
- 37
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Yok anacim yok ne gezer.cok silik falanda yokmu
günaydın canım , tekrar test yaptırdın mı benimde bugün çok fena kasık ağrılarım var sanırım adet olucam çünkü gögüslerde hiçbişey yok normal sadece gergin ve balon gibi acı macı yok hiçbenim de hala gelen giden yoknezer159 bakalım ne zaman olcam:)
hadi hayırlısı canım sende gögüs agrısı var mı hiçBata son 3 gün bugun kasık ağrım felaketti yeni yeni gecti biraz bas agrim hala devam ediyor bklm beklemeye devam
hayırlısı olsun yine Allahtan ümid kesilmezYok anacim yok ne gezer.
Gözüm şaşı oldu bakarken ama bekledim kurusun da kuruma çizgisi çıksın diye oda yok.
Yani ben numuneyi koydum. İlerledi ilerledi hop C çizgisini kopkoyu yaptı, sonrada T bembeyaz oldu. Oyle izledim ben de
günaydın canım yaptırmadım. dün regl olmadım ama sabahtan beri cok ağrım var olcam bugun sanırım.günaydın canım , tekrar test yaptırdın mı benimde bugün çok fena kasık ağrılarım var sanırım adet olucam çünkü gögüslerde hiçbişey yok normal sadece gergin ve balon gibi acı macı yok hiçdüşündükçe moralim bozuluyor
insan öyle oluncca çok sinirleniyo evetYok anacim yok ne gezer.
Gözüm şaşı oldu bakarken ama bekledim kurusun da kuruma çizgisi çıksın diye oda yok.
Yani ben numuneyi koydum. İlerledi ilerledi hop C çizgisini kopkoyu yaptı, sonrada T bembeyaz oldu. Oyle izledim ben de
canım hakkımızda hayırlısı olsun, belki ağrılar birazdan geçer bak benim ki geçti şuangünaydın canım yaptırmadım. dün regl olmadım ama sabahtan beri cok ağrım var olcam bugun sanırım.
herkeste acı olcak diye bişi yoktur heralde ya kaç gün kaldı senin bata?
Bende uçları acıyor canım sadece bi de hani üşürsünde uclsri hep belirgin olur ya öylehadi hayırlısı canım sende gögüs agrısı var mı hiç
Kırmızılari görene kadar umut vardır canımGünaydın kızlar bugün bat ama dün test yaptım negatifti yine hiç ümidim kalmadı ;(
bn regl olmuşum doğru tahmin :) kısmet .canım hakkımızda hayırlısı olsun, belki ağrılar birazdan geçer bak benim ki geçti şuan
sabah fena kasık ağrılarım vardı şuan iyiyim geçti , benim bata son 7 gün
benimde bi kaç gündür öyleydi adet oldum bugun.Bende uçları acıyor canım sadece bi de hani üşürsünde uclsri hep belirgin olur ya öyle
Kırmızılari görene kadar umut vardır canım
Hakkında hayırlısı olsun canım nasip dglmis iyi dileklerin için teşekkürler :)bn regl olmuşum doğru tahmin :) kısmet .
umarım sizler olmazsınız kızlar hamile kalırsınız inşallah bu ay.
ben yarın doktora gidcem zaten bi bakalım ne dicek:)
hadi hayırlsıı bende hiçbiryeri acımıyor, sdece arada iğne batar gibi olup geçiyor günde 2 3 kez az o daBende uçları acıyor canım sadece bi de hani üşürsünde uclsri hep belirgin olur ya öyle
Kırmızılari görene kadar umut vardır canım
günaydın inşallah şaşırtır test seni canım ya bekle bi ne olacakGünaydın kızlar bugün bat ama dün test yaptım negatifti yine hiç ümidim kalmadı ;(
Hayırlısı canım ben artık adete alıştırdım kendimi insAllah gelirse de fazla üzülmemek için..benimde bi kaç gündür öyleydi adet oldum bugun.umarı m sen olmazsın:)
off canım ya ne denir ki hayırlısı olsun çok üzüldüm nasip degilmişbenimde bi kaç gündür öyleydi adet oldum bugun.umarı m sen olmazsın:)
Benim kasik agrim felaket ya dun baya kötüydü gündüz akşam hafifledi du an yok gibi dunde sabah yok gibiydi evin içinde dolastkca ağrı giriyorhadi hayırlsıı bende hiçbiryeri acımıyor, sdece arada iğne batar gibi olup geçiyor günde 2 3 kez az o da
hakkında hayırlısı olsun canım inşllah önümüzde ki aya gebe kalırsın, bizlerde inşallah daha adet olmadıgımız için umudumuz var ve hamileyizdirbn regl olmuşum doğru tahmin :) kısmet .
umarım sizler olmazsınız kızlar hamile kalırsınız inşallah bu ay.
ben yarın doktora gidcem zaten bi bakalım ne dicek:)
inşallah bebektirde onun agrısıdır.Benim kasik agrim felaket ya dun baya kötüydü gündüz akşam hafifledi du an yok gibi dunde sabah yok gibiydi evin içinde dolastkca ağrı giriyor
İnsAllah canim hayırlısıinşallah bebektirde onun agrısıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?