• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benden bugun bi damla kadar sarı kıvamlı akıntı geldi ümitlenmelimiyim acabaa 😃 herhangi bi belirti yasan olursa buraya yazsin bizede tecrube olsun

Himm. İns rahim filmine gerek kalmadan gebelik oluşur. İkinci çocuğu istiyorsunuz ozaman ne güzel 🥰
Yok canım olursa ilk olacak inş diğer hamileliğim 5 buçuk aylıkken erken doğumla sonlandı malesef yarın tam 1 sene olacak

Yok canım olursa ilk olacak inş diğer hamileliğim 5 buçuk aylıkken erken doğumla sonlandı malesef yarın tam 1 sene olacak
Yaa neden olmuş. Başınız sağolsun. pihtilasma mi çıktı sizde de. Bende 4. Aya giremedim😔suni sancı vererek yaptirttilar sizi çok iyi anlıyorum. Bence doktora gidin baya zaman geçmiş

Benim de 22 Ağustos. 2 gün önceden normal test yapmaya başladım, bugün de 6 gün önce söyleyen erken gebelik testi aldım, bişey çıkmadı. Bata 8 gün var 😂😂😂

Yaa neden olmuş. Başınız sağolsun. pihtilasma mi çıktı sizde de. Bende 4. Aya giremedim😔suni sancı vererek yaptirttilar sizi çok iyi anlıyorum. Bence doktora gidin baya zaman geçmiş
Yok canım rahim geniş dediler açılma erken oldu bi de başlangıcından beri kanamalı Bi gebelikti 5 aydır gidiyorum klomen ve ovitrelle kullanıyorum görünürde Bi sıkıntı yok ama rahim filmini de çekelim bakacağız artık

Benim de 22 Ağustos. 2 gün önceden normal test yapmaya başladım, bugün de 6 gün önce söyleyen erken gebelik testi aldım, bişey çıkmadı. Bata 8 gün var 😂😂😂
Kız nasıl çıksın o kadar zamanda erken gebelik testi bile adet geçti günden 6 gün önce yani bata 5 kala tespit edebiliyor.. Biraz daha dişini sık😁 Beraber salı sabahı yapalım benimde bat 21-22 Ağustos

Tarihlerimiz ayni da sen de cok erkenci davranmissin 😃
Öyle mi davranmışım acaba 😂😂 6 gün önce olan test içinde mi çok erken 😖😖 2 gün sonra tekrar yapayım bari. Hayır yanı bütün psikolojik etkilerini yaşıyorum, var mi yok mu öğreniim de ona göre davraniimm istiyorum

Back
X