- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 38
- 34
Bitti zaten test yarın vercem ama bu zamana kadar yaptığım testler hep çok silik galiba çok yeni ondan böyle çıkıyo dün yaptığım test tam bi Facia zatenKuzum ben negatif yaptım resmi öyle bi baktım ama ne bilim hayırlısı bakalım test yapma artık kan ver içindeki şüpheden acaba dan kurtulmuş olursun yarın merakla bekliyorum inşallah hamişsindir ❤
Bu zamana kadar yaptığım testler dünkü hariç hep çok silik çıktı hiç boş negatif olan görmedim ondan azsa olsa umudum varEminim kendimden biliyorum
Inşallah canım yarın kan verince emin olursun hem kese gözükmesi bile kanda emin olmuş olursunBitti zaten test yarın vercem ama bu zamana kadar yaptığım testler hep çok silik galiba çok yeni ondan böyle çıkıyo dün yaptığım test tam bi Facia zaten
İnşallah kuzum insallahInşallah canım yarın kan verince emin olursun hem kese gözükmesi bile kanda emin olmuş olursun
Canım umutlarını kırmak istemem ama sen kendini geç döllendirme diye şartlamışsın ilk evladında aynı şeyi yaşadığın için, ama sabahtan bu yana malesef testlerde çizgi yok inşallah biz yanılıyor olalım ama lütfen çok fazla ümitlenme olacağı varsa olur zaten böyle üzerine düştükce daha fazla hayal kırıklığı yasayabilirsin kan verene kadar sakin kalmayı dene ve test yapma hayırlısıyla olur inşallahİnşallah kuzum insallah
Mutluluk goz yasi canimKuzum benim aglama mutlu ol diye koydum. Aslinda anne adayi degil gebe smile koydum yazi olarak cikmis duzeltiyorum simdi.
İnsallah hep mutluluktan aglarsin :)Mutluluk goz yasi canim
Valla ben herhalde kanda gorsem gene inanmicam o derece yani. Bende olmayacagina sartladim kendimi nedense.Canım umutlarını kırmak istemem ama sen kendini geç döllendirme diye şartlamışsın ilk evladında aynı şeyi yaşadığın için, ama sabahtan bu yana malesef testlerde çizgi yok inşallah biz yanılıyor olalım ama lütfen çok fazla ümitlenme olacağı varsa olur zaten böyle üzerine düştükce daha fazla hayal kırıklığı yasayabilirsin kan verene kadar sakin kalmayı dene ve test yapma hayırlısıyla olur inşallah
Ekledim canim ikinizide
Insallah canim hepimiz sadece mutluluktan aglayalimİnsallah hep mutluluktan aglarsin :)
Predictor bu galiba? Gunun nezamandi canim unuttum kusura bakmaInsallah canim hepimiz sadece mutluluktan aglayalimBuda bugun ki testim gene silik ama
Dogrudur bitanem yarin belli olur insallah iyi seyler olurBu zamana kadar yaptığım testler dünkü hariç hep çok silik çıktı hiç boş negatif olan görmedim ondan azsa olsa umudum var
Erken testlerden evet de adi first response. Bat 22 si canim :)Predictor bu galiba? Gunun nezamandi canim unuttum kusura bakma
İnşallah bitanemDogrudur bitanem yarin belli olur insallah iyi seyler olur
Anladim. Guzel ozaman daha 4gun varken boyle cikmasi normalErken testlerden evet de adi first response. Bat 22 si canim :)
Ela lale el ele ala tol al lale ip al bizdede aynı dert ama allahtan bizimki çabuk söktu yazıyo harferi taniyo okumada iyi şükür ama bende hergün ela lale ala ile geciniyozKizlar bu odevler beni mahv ediyor ela lale demekten ruyadada sayiklayacam artik. Bu sene bebek isini ertelesemmi ne bu strese dusuk yapar insan
Kiz nerdee biri soktu oburu yok devrelerim yaniyor artik aksam adama catiyorum sinirden. Oysa yumurtlama zamani yaklasiyor iyi gecinmem lazimEla lale el ele ala tol al lale ip al bizdede aynı dert ama allahtan bizimki çabuk söktu yazıyo harferi taniyo okumada iyi şükür ama bende hergün ela lale ala ile geciniyoz
Allah iyiliğini versin kuzum ya senin normal çünkü 2 tane 1. Sınıf var sende allah yardımcın olsnKiz nerdee biri soktu oburu yok devrelerim yaniyor artik aksam adama catiyorum sinirden. Oysa yumurtlama zamani yaklasiyor iyi gecinmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?