Neguzel gozun aydin olsun. Hersey normalse sorun yok ozaman. İnsallah bebek haberinide aliriz en kisa zamanda. Ben amh haric digerlerini yaptirdim cok sukur iyi ciktihiç araştırmadım bilmiyorum ama özel hastaneye gidiyorum doktor istediklerini bi kağıda yazdı adetin 3.günü yaptır dedi. amh'da yazıyordu orda. tahliller o hastanede çok pahalı diye bende şişli etfalde yaptırdım. hatta tahlil listesini gösterince hemşireye direk "amh'da istemiş çocuk mu istiyorsun?" dedi.bende o önemli diye düşündüm :) kendi doktoruma daha gösteremedim sonuçları. netten baktım az evvel hepsi normal. anh'da çıkınca kendi doktoruma mail atıcam bakalım ne dicek
Korunmak mantiksiz bence sonucta kaderde varaa yazada olsa gelir o bebek :) kafana takmadan normal hayatina devam ederek beklersin. zaten isteyince olmuyor birde kendi korunman havaya uzatirAynen cnm ama ben korunmayi dusunuyorum tabi esimi ikna edebilirsem .o benden fazla hevesli benimde aklima sokan o.oldu zaten ona da cok uzuluyorum
Korunmak mantiksiz bence sonucta kaderde varaa yazada olsa gelir o bebek :) kafana takmadan normal hayatina devam ederek beklersin. zaten isteyince olmuyor birde kendi korunman havaya uzatir
Yaptım sonucu bekliyorum ellerim titriyor vallahi:) hadi yedik tamam
Fortest markası canım. İlk gebeliğimi onu la öğrenmiştim. Sonu kötüydü ama
Kızlar şimdi eczaneden ultra hassas test aldımeve gidip yapacam
Heyecan dorukta
Ölecem heyecandan. Fenaaa. Ellerim titriyorHayirlisi olsun insallah :)
Guzel haberlerle gel Allahin izniyle :)
Ölecem heyecandan. Fenaaa. Ellerim titriyor
Silikte olsa yokumu hicKısmet değilmiş
Aynen oyle bende pismanim simdi korunduguma. Artik en fazla kafama takmadan devam ederim. Asla korunmam hele hap filan aslaa.evlilikte 4.yılım bitti. çocuk istemiyoruz diye hep korunduk taki haziran ayına kadar. şimdi o kadar pişmanım ki keşke korunmayı daha erken bıraksaymışım. ben hep ilk aydan hamile kalacağımı sanıyordum ne büyük aptallıkmış
Yükledim resim ben göremedim silik de olsa. Biliyordum aslında ama umut bitmiyor ki.Silikte olsa yokumu hic
Yok ya bembeyaz şimdi baktım tekrar. Ekimi kapattık yani. Neyse artık test falan düşünmemAynen oyle bende pismanim simdi korunduguma. Artik en fazla kafama takmadan devam ederim. Asla korunmam hele hap filan aslaa.
Varya suan senin negatifi gormek bile bana yetti nasil bir psikolojiye kapildiysak yemin ederim sanki kendim denemis gibi hissettim. Daha yumurtlamam bile gerceklesmedi 14kasim gelmesin istedimYükledim resim ben göremedim silik de olsa. Biliyordum aslında ama umut bitmiyor ki.
Valla ne diyeyim. Üzüldüm. Hepimiz üzülüyoruz. Bu ay büyük umutla tedaviye başlamıştım. Normal denemelerden Farklı daha bir umutluydum. Sanırım o yüzden daha fazla yıkıldım. Hiç ağlamadım bu yüzden ama şu an zor tutuyorum kendimiVarya suan senin negatifi gormek bile bana yetti nasil bir psikolojiye kapildiysak yemin ederim sanki kendim denemis gibi hissettim. Daha yumurtlamam bile gerceklesmedi 14kasim gelmesin istedim
O ne işe yarıyor canm bide folik asit hamile kalmayı kolaylastiroyorumuKizlar ben bu ay preseed jel kullanmistim.
Tabiiki o vesile oldu hersey Allahtan ama paylasmak istedim sizle.
O ne işe yarıyor canm bide folik asit hamile kalmayı kolaylastiroyorumu
Anliyorum canimValla ne diyeyim. Üzüldüm. Hepimiz üzülüyoruz. Bu ay büyük umutla tedaviye başlamıştım. Normal denemelerden Farklı daha bir umutluydum. Sanırım o yüzden daha fazla yıkıldım. Hiç ağlamadım bu yüzden ama şu an zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?