- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Oylede yapma canim ayip olur adam seni ikiletmiyorsa sende ikiletmicen artik. Kopruyu gecene kadarmi yoksa kiz senin isinHee tamam. Tabi alacagini aldin uyuyrsun artik. Bende ovu gunu adama cok iyiyim sonra fos. İsin bitti tabi diyor sonra bana
Insallahh. Burdaki insallah demelerimiz Allah katinda insa olur umarim bize geri doner :)Yedir yedir sifa olsun bebis olarak geri donsun bizlere insallah. :)
Hee tamam. Tabi alacagini aldin uyuyrsun artik. Bende ovu gunu adama cok iyiyim sonra fos. İsin bitti tabi diyor sonra bana
Yok yumurtlamayi gecene kadar. Bide kirmizi karti yedigimi gor adamada dunyayi dar ediyorumOylede yapma canim ayip olur adam seni ikiletmiyorsa sende ikiletmicen artik. Kopruyu gecene kadarmi yoksa kiz senin isin
Hepinize hayirli geceler kizlar rabbim hepimize gonlumuzdekini versin insallah. Ben kacar malum degerli gunlerim :) dedi kodumu yapmayin arkamdan utanirim
Ahahhaa bende bazen 5 gun yasagi koydum diyorum hadi ya kim diyo onu diyo sallamiyo yaniDedim artıkın 7 kasıma kadar seninle işim bitti
Zavallının gözler fal taşı gibi açıldıİmam olduğu için hep evde oluyor zaten canım o yüzden gece gündüz fark etmez bizim için
Çok fenalar bu kocalarAhahhaa bende bazen 5 gun yasagi koydum diyorum hadi ya kim diyo onu diyo sallamiyo yani
Yani adamlar bosunami evleniyorÇok fenalar bu kocalar
Biliyolar istediklerini alcaklarını :)))
Ankara canım senYani adamlar bosunami evleniyorsen hangi sehirdesin
Kahramanmaras canim. Ankarada lise sonu okudum suanda ablam orda. Cok severim ankarayi ya keske orda otursamAnkara canım sen
Kahramanmaras canim. Ankarada lise sonu okudum suanda ablam orda. Cok severim ankarayi ya keske orda otursam
Ayranci lisesi emniyetin arkasinda hani. Bende cok severim ankarayi cok guzel sehirÖyle mi :) hangi lise?
Evet ben aşığım Ankara ya
Biliyorum orayı, sınavlara çoğunlukla orda girerdimAyranci lisesi emniyetin arkasinda hani. Bende cok severim ankarayi cok guzel sehir
Okulu sevmezdim ama hep solcuydu bende kapaliydim ya caktirmazdim kapali oldugumu. Cok cektim o sene ordaBiliyorum orayı, sınavlara çoğunlukla orda girerdim
Dikmenin hepsi solcu maalesef canım sokağında yürüyemiyosun çok tuhaf bakıyorlar :)Okulu sevmezdim ama hep solcuydu bende kapaliydim ya caktirmazdim kapali oldugumu. Cok cektim o sene orda
Ben borek yapmistim az once yeni pisti sicak sicak yedik esimle gece gece alicaz kilolari bastik kalorileriDikmenin hepsi solcu maalesef canım sokağında yürüyemiyosun çok tuhaf bakıyorlar :)
Midem kazındı
Yürüyüşe çıkın bizim gibi :))Ben borek yapmistim az once yeni pisti sicak sicak yedik esimle gece gece alicaz kilolari bastik kalorileri
Acaba adamların ahını alıyoruz da ondan mı olmuyorO konu olunca valla bende aciyorum desem yalan olur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?