- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
Kanda baktırmadınmı?onemorecupeofcoffee canim sana bi sorum var. Senin adet sandigin kanama tam beklenen gunde mi geldi ??? Benim tam bekledigim gunde basladi ama cook az normal ikinci ve ucuncu gunu yogun olurdu bugun ucuncu gun bitti nerdeyse
onemorecupeofcoffee canim sana bi sorum var. Senin adet sandigin kanama tam beklenen gunde mi geldi ??? Benim tam bekledigim gunde basladi ama cook az normal ikinci ve ucuncu gunu yogun olurdu bugun ucuncu gun bitti nerdeyse
Canm incir kürü yapın ve keçi boynuzunu eşinize içirin mutlaka faydasını görürsünüz dua edinne güzel yaaa darısı basımıza benim baya adethormon testleri ve yumurta takibi yapıcam bu ay ins son olur
Valla yarın hormon testi yaptırcam adetimin 3.günü. adet bitimi şu eebru destanin kürüne baslicam süt maydonz yapip hamike kalmayani okumadim olmazsa yine ebru destan bidahaki adette 2 ay caylarına baslicam yumurta takibi yaptircam artik umarim olurCanm incir kürü yapın ve keçi boynuzunu eşinize içirin mutlaka faydasını görürsünüz dua edin
Canım bazen çıkıyor geç döllenme olmadıysa inşallah sonuçlar güzel olur:))İlk mutlu haber senden gelir belki de :))Kızlar ben az önce kan verdm 6 gün var Çıkar mı ki :)
Maydanoz detoks etkisi yapar düşüğe bile sebep olabilir ama sağlıklı mı sence ?Valla yarın hormon testi yaptırcam adetimin 3.günü. adet bitimi şu eebru destanin kürüne baslicam süt maydonz yapip hamike kalmayani okumadim olmazsa yine ebru destan bidahaki adette 2 ay caylarına baslicam yumurta takibi yaptircam artik umarim olur
Bilmem pek umutlu değilim ama iş arkdşlarımn gazına geldm :) bence daha çıkacak günde değil 17-18 di yumurtlamaCanım bazen çıkıyor geç döllenme olmadıysa inşallah sonuçlar güzel olur:))İlk mutlu haber senden gelir belki de :))
15 dk ya çıkar sanırım :)Bende esime keci boynozu kuru yapiyorum sabah aksamkendime suan bisi yapmiyorum sadece folik aside basladim bakalim nasil olacak onemorecupeofcoffee kacta cikacak sonucun
Haber ver canım merakta bırakma:)15 dk ya çıkar sanırım :)
Veririm ama pişman oldm sonra bence erkendi :) kısmet artk :) bunda çıkmazsa adet gününe kdr beklerm :)Haber ver canım merakta bırakma:)
Bunu adetin bittigi gün yapıyorsun ve 1-2 gün sonrası bi kez daha kaynatıyosun buharına çömüyorsun 10-15 dk okadar belinede bisi sariyosun üşütmemek ve buhar kacmasin diye icindeki iltihapları akıtıyomısMaydanoz detoks etkisi yapar düşüğe bile sebep olabilir ama sağlıklı mı sence ?
Ya hayır böyle şeyler yapma çok korkunç hele rahime direk temas benm bir teyzem öyle kısır kaldı bitkili buhar banyosu yüzünden yapmayın lütfenBunu adetin bittigi gün yapıyorsun ve 1-2 gün sonrası bi kez daha kaynatıyosun buharına çömüyorsun 10-15 dk okadar belinede bisi sariyosun üşütmemek ve buhar kacmasin diye icindeki iltihapları akıtıyomıs
Cok yapan var hatta o gün tvde bile izledimYa hayır böyle şeyler yapma çok korkunç hele rahime direk temas benm bir teyzem öyle kısır kaldı bitkili buhar banyosu yüzünden yapmayın lütfen
Kısmet inşallah iyi olurCok yapan var hatta o gün tvde bile izledim
Direk ateş gibi suya eğilmiceksin tabi ilk o sıcagi aticak buhari kalcak bide direk üstüne degilki popo havada kalcak sekilde temas olmadan suyla maydonzn sistite iyi geldigini okumustım bu kürün yani sırf bebek icin de degil
Benimde tam gunumde geldigi icin test falan yapmadim ama yarin sabah bi test yapip sogan suyuna baslayacam benim umudum yok kistten oldu sanirim bu ay hic gelmedi ama kur yaparken icim rahat olsun..Evet ilginçki adet günümde oldu 3. Gün kesildi inan gebelik testi bile yapmadım o gün yapacaktım kesilince şüphelenip yaptm çıktı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?