Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay cnm bide oyle deneyeyim bakalim becerebilirsem

Bir günü daha bitirdik kızlar. Adet günü yaklaştıkça umut ve umutsuzluk daha fazla karışıyor birbirine. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun ben yaşım itibariyle çok uzun süre uğraşmayacağım 3,4 ay daha verdim kendime nasip kısmet olmazsada evlatlarımla devam Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah :)

Amin cnm ..aynen bugunu de bitirdik ..ben hasta olmama ragmen kendimi temizlige verdim yoksa zamn gecmio yav

O inis cikislar bendede var. Spiral taktirip bebek konusunu unutmayi dusunuyorum. Ardindan bi umut doguyor sacmalama diyorum kendime. Hayirlisi olsunda beklemek hele bir hafta 10gun kala hic zaman gecmiyor

Kizlar ben dun pecetede bugunde iccamasirimda pembemsi kahverengimsi akinti gordum. Bu kadar erken yerlesme falan da olmaz ki 2 kasimda yumurtladim diye dusunuyorum.. ne olabilir ki acaba??? Ilk defa gecen ay gormustum aynisini ama o adete yakindi yerlesiyor galiba demistim testte pozitif de gormustum ama sonu iyi bitmedi malum simdi ne dusunsem bilemedim size sorayim dedim

Canim bi fikrim yok iliski fln oldumu yani iliskiden sonrami oldu bu yoksa durduk yeremi? Korkutmak istemem ama rahim agzinda yara oldugundada boyle lekeler oluyor

Canim bi fikrim yok iliski fln oldumu yani iliskiden sonrami oldu bu yoksa durduk yeremi? Korkutmak istemem ama rahim agzinda yara oldugundada boyle lekeler oluyor
Ya deme yok canim iliskiden sonra degil durduk yere oldu..

Valla hic bilmiyorum ki iste bi gecen ay oldu bide bu.. cok erken ama insallah bebege delalettir

Benimde bu ay yumurtlamadan 4 5 gun sonra hafif pembe ama cok yogun bi akinti geldi. Ikinci gidişimde de aynı akinti sarıydı. Ertesi gunde krem gibi oldu ve oyle kaldi bakalim neler olacak inşallah bebeğe işarettir

Benimde bu ay yumurtlamadan 4 5 gun sonra hafif pembe ama cok yogun bi akinti geldi. Ikinci gidişimde de aynı akinti sarıydı. Ertesi gunde krem gibi oldu ve oyle kaldi bakalim neler olacak inşallah bebeğe işarettir
Insallah bebektir belimde kopcakmis gibi agriyo bide kasiklarimda bicak batmasi gibi anlik kramplar oluyor... Bu kadar seyi psikolojik olarak kendime yapiyorsam bravo o psikojiye

Insallah bebektir belimde kopcakmis gibi agriyo bide kasiklarimda bicak batmasi gibi anlik kramplar oluyor... Bu kadar seyi psikolojik olarak kendime yapiyorsam bravo o psikojiye

Benimde göbek deliğin ve göğüs uçlarım kasindi bugun . Ama koyu filan değiller. Birde belim cok agridi lakin bu temizliğe bel dayanmaz o ondan olabilir
Yumurtlama günümüz epey yakın. Benimde yarin 1 hafta geçmiş olacak yumurtlayali. Allah herşeyin hayırlısını versin bu ay epey umutluyum. Gecen ay çok saçma sapan geçti.

Keske temizlikle o kadar yormasaydin kendini ben bu ay dikkat ediyorum. Gecen ay yumurtlamanin 10. Gunu test yaptim cikmadi. Olsa cikardi deyip senin gibi agir temizlik yaptim cok yoruldum.. 12. Gun testim pozitif cikti sonrasinda kimsayal oldu ama tutunamadi. Tutunacak olan her sekilde tutunuyo, dusecek olanida durduracak guc yok ama ne bileyim ben bu ay temkinliyim.. hakkimizda hayirlisi olsun insallah biran once kavusalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…