Kizlar doktorumu aradim kan negatif cikti progestani birakayimmi diye sakin birakma daha gebelik belli olmaz zaten dedi kafam karisti ya
Cnm benim de gün yaklastikca umudum kalmıyor sadece belimde ağrı var bide dünden beri sol göğsümde ağrı var o kadrKızlar hepinize günaydın:) Bu sabah uyandığımda adet olacakmışım gibi göğüslerim şişmiş iştahım arttı reglime 6 gün var ama cuma yapacağım testte çıkar zaten olup olmadığı benim umutlar aralığa kalacak gibide hayırlısı artık @GaSeLLe G gulsahali88 sizde varmı yeni belirti kızlar :) Birde şöyle bir durum var tabi 2 hamileliğimdede adet olacakmışım gibi belirtilerim oldu ayırmak imkansız gibi oyy oyy karmakarışık işler bunlar:)
Cnm benim de gün yaklastikca umudum kalmıyor sadece belimde ağrı var bide dünden beri sol göğsümde ağrı var o kadrKızlar hepinize günaydın:) Bu sabah uyandığımda adet olacakmışım gibi göğüslerim şişmiş iştahım arttı reglime 6 gün var ama cuma yapacağım testte çıkar zaten olup olmadığı benim umutlar aralığa kalacak gibide hayırlısı artık @GaSeLLe G gulsahali88 sizde varmı yeni belirti kızlar :) Birde şöyle bir durum var tabi 2 hamileliğimdede adet olacakmışım gibi belirtilerim oldu ayırmak imkansız gibi oyy oyy karmakarışık işler bunlar:)
Cnm bosver kafana takma o bisy dediğin de cvp verme bile çocuk olana kadr dayan tatlım fazla muhattap olma esinle tatlimGünaydın canlar bugün yine moraller sıfır gecede kavgalı uyuduk 2 gündür hayat zindan bana
Erkeklerin hepsi aynı cnm bosver üzme canini tatlimCanım erkeklerin çoğu aynı bak bende sabahın köründe kalktım kahvaltısını hazırladım güzel güzel uyandırdım herşey güzel buraya kadar bi sıkıntı yok. Ayağında yara çıkmış krem kullanıyor dün akşam ben sürdüm kremi kabın içine ellerim kremli diye iteledim. Sabahta kremi çıkartamadı kutudan diye hem kremin kutusunu yırttı hemde benle kavga etti. Buyur işte Sudan sebep :)
Cnm insallah kan icin beklicem salak hemsire kolumu delik desik etti bulamadi damari en son elimin ustunden aldi oda damarim balon gibi sisti cok acio elim ... baya korktum artk kan felan vermicemCanım 2,5 düşündürücü bi rakam yükselebilir. İmkanın varsa yarın bidaha kan ver belli olur o zaman azda olsa yükselmiş olması lazım çünkü umutsuzluğa kapılma bu ay bebişin seninle ;D
Hepsi aynı değil işte hemşirelerin düşük zamanı hastanede yattığım zaman hemşirenin bi tanesi geldi damar yolundan antibiyotik vericekti sanki gavura iğne yapıyor gibi bi sıktı şırıngayı kolum uyuştu kaç saat. Bidaha gelişinde bağırdım yavaş ol biraz canımı çok acıtıyorsun diye. Diğer hemşireler öyle değildi ama.Cnm insallah kan icin beklicem salak hemsire kolumu delik desik etti bulamadi damari en son elimin ustunden aldi oda damarim balon gibi sisti cok acio elim ... baya korktum artk kan felan vermic
Hepsi aynı değil işte hemşirelerin düşük zamanı hastanede yattığım zaman hemşirenin bi tanesi geldi damar yolundan antibiyotik vericekti sanki gavura iğne yapıyor gibi bi sıktı şırıngayı kolum uyuştu kaç saat. Bidaha gelişinde bağırdım yavaş ol biraz canımı çok acıtıyorsun diye. Diğer hemşireler öyle değildi ama.
Aynen cnm iyisid3 var kotusude var ...kizlar ben idrar testi yaptim yine bi silik cizgi cikti dun iki olan deger bugun sifirlamistir neden idrarda hep cizgi goruyorum ben ya kafayi yicemHepsi aynı değil işte hemşirelerin düşük zamanı hastanede yattığım zaman hemşirenin bi tanesi geldi damar yolundan antibiyotik vericekti sanki gavura iğne yapıyor gibi bi sıktı şırıngayı kolum uyuştu kaç saat. Bidaha gelişinde bağırdım yavaş ol biraz canımı çok acıtıyorsun diye. Diğer hemşireler öyle değildi ama.
Aynen cnm iyisid3 var kotusude var ...kizlar ben idrar testi yaptim yine bi silik cizgi cikti dun iki olan deger bugun sifirlamistir neden idrarda hep cizgi goruyorum ben ya kafayi yicem
Vala cnm tum umudum kirildi resmen cnm ama 2 lik bir deger idrara nasil gecio anlamiyorum ya sıkıldm cok bunlari dusunmektenYükselmediğini nerden biliyorsun ki :) ayrıca düşmüş olsa bile hemen sıfır olmaz canım. Benim 20 güne 0.7den 0.3e düşmüş
Evet canım o garip işte. Acaba markayla alakası olabilir mi forumlarda bazı markalarda yanlış çıkıyor falan yazıyordu farklı marka idrar testi yapsan biVala cnm tum umudum kirildi resmen cnm ama 2 lik bir deger idrara nasil gecio anlamiyorum ya sıkıldm cok bunlari dusunmekten
İnşallah cnm benim hamileyizdirBugünü de saymazsak(!) son 5 gün.. Birbirimiz için totem yapalım kızlar..
G gulsahali88Miniimalistt
Bir dahaki aya kuzu:) Moral bozmak yok. Çalışmalara devamKızlar ben regl olduum@GaSeLLe 5 Aralık canım benim
Son sürat canım yılmadan :)Bir dahaki aya kuzu:) Moral bozmak yok. Çalışmalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?