Bende 22haftalik dogum yaptim. İnsallah biran once yeniden anne oluruzİkinize de teşekkür ederim :) 17. Haftanın içindeydim Doğum sancım geldi durduramadılar Doğum yapmak zorunda kaldım Kızlar. Ama psikolojik olarak iyi durumdayım sadece tekrardan bi an önce hamile kalmak istiyorum. Hevesim yarım kaldı çünkü :/
Canım naptin kan verdin mi ?Kızlar bugun yekrar kan vercem nolur dua edin değeri. Yükselmiş olsun
İkinize de teşekkür ederim :) 17. Haftanın içindeydim Doğum sancım geldi durduramadılar Doğum yapmak zorunda kaldım Kızlar. Ama psikolojik olarak iyi durumdayım sadece tekrardan bi an önce hamile kalmak istiyorum. Hevesim yarım kaldı çünkü :/
Seni anlayabiliyorum ben de 8 haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldım seninki daha kötü belki ama netice aynı bebeğinı kaybetmek ve ilk gebelik ilk heves ve bunun kursağında kalması... zor gerçekten hamile olduğumu öğrenene kadar çok üzüldüm psikolojim ne zaman düzeldi biliyor musun yavrumu kucagima aldığım zaman o gunler daha hiç aklıma gelmedi ondan önce doğum yapana kadar 9 ay boyunca yine unutamamistim ve hep bir korku vardı acaba yine bişey olur mu korkusu bunu sen de inş hamile kalınca anliycaksn korka korka belki ama sonunda inş bu güzel duyguyu yasiycaksin şu an moralini yüksek tutmaya çalış vardır bir hayır de ben hep öyle dedim ve Allahım bana çok aratmadı inş sana da aratmiycak
Canm gebelik varKizlar gunaydin bata son 3 yine test yaptim ve biraz bekleyince belirdi.ama degerim cok deilki o kadar silik cikiyo.gonderiyorum fotoyu.Eki Görüntüle 2050315
Cok gecmis olsun insallah en kisa surede tekrar hamile kalirsiniz ve hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz :)İkinize de teşekkür ederim :) 17. Haftanın içindeydim Doğum sancım geldi durduramadılar Doğum yapmak zorunda kaldım Kızlar. Ama psikolojik olarak iyi durumdayım sadece tekrardan bi an önce hamile kalmak istiyorum. Hevesim yarım kaldı çünkü :/
Insallah kalirsin canim cok gecmis olsun...Bende 22haftalik dogum yaptim. İnsallah biran once yeniden anne oluruz
Kızlar nir bucuk gün gecti 19 dan 49.08 olmusCanım naptin kan verdin mi ?
Cnm benimde 3 gun var bende de akinti var.insallah hamileyizdir cnm.sen test yapmis miydinKızlar adet öncesi akını oluyormu ? Bugün yoğun akıntım var, adetmi geliyo acaba 3 gün var ama hatırlayamıyorum kurulukmu oluyordu akıntımı?
Bakalim yarin yine test yapicam degerler artarsa koyulasir iyice cizgiler.atarim yine foto.Kızlar adet öncesi akını oluyormu ? Bugün yoğun akıntım var, adetmi geliyo acaba 3 gün var ama hatırlayamıyorum kurulukmu oluyordu akıntımı?
Bata 3 gün var. Dayanamdm yine kan verdm :)Cnm benimde 3 gun var bende de akinti var.insallah hamileyizdir cnm.sen test yapmis miydin
Nezaman alicaksin sonucu ?Bata 3 gün var. Dayanamdm yine kan verdm :)
Sagol canim allah razi olsun. Hepimize nasip etsin insallahInsallah kalirsin canim cok gecmis olsun...
Darısı basınıza inşemsaleymen tebrikler gozun aydin canim. Rabbim sagsalim kucagina aldirsin
Amin canim :)Sagol canim allah razi olsun. Hepimize nasip etsin insallah
Benim adetime yakın kuruluk olur canım inşallah hamilesindir :)Kızlar adet öncesi akını oluyormu ? Bugün yoğun akıntım var, adetmi geliyo acaba 3 gün var ama hatırlayamıyorum kurulukmu oluyordu akıntımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?