Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 22haftalik dogum yaptim. İnsallah biran once yeniden anne oluruz

Seni anlayabiliyorum ben de 8 haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldım seninki daha kötü belki ama netice aynı bebeğinı kaybetmek ve ilk gebelik ilk heves ve bunun kursağında kalması... zor gerçekten hamile olduğumu öğrenene kadar çok üzüldüm psikolojim ne zaman düzeldi biliyor musun yavrumu kucagima aldığım zaman o gunler daha hiç aklıma gelmedi ondan önce doğum yapana kadar 9 ay boyunca yine unutamamistim ve hep bir korku vardı acaba yine bişey olur mu korkusu bunu sen de inş hamile kalınca anliycaksn korka korka belki ama sonunda inş bu güzel duyguyu yasiycaksin şu an moralini yüksek tutmaya çalış vardır bir hayır de ben hep öyle dedim ve Allahım bana çok aratmadı inş sana da aratmiycak

Hamileyken de hep hayırlısı olsun demiştim hala daha da herşeyin hayırlısı diyorum. Allah'ımdan başka kimse bilemez bizim için hayırlısı ne diye. Ben tekrar hamile kalmadan şimdiden korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarmıyım acaba diye. Acildeki Doğum doktoru anlayamadığı için tedaviye geç kaldık zaman kaybettik parol verip eve yolladığı için ama biliyorum bu bahane yaşamıycaktı o bebek. İnsan kendini böyle şeyler düşünmeden alıkoyamıyor. Canlı canlı Doğum yaptığım için kendimi de suçluyorum bazen ama o sancı Allahım tarafından geldi kimse bana sancı vermedi neyse boşverelim. Önümüzdeki ay inşallah tekrarını nasip eder Allahım.

Cok gecmis olsun insallah en kisa surede tekrar hamile kalirsiniz ve hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…