- Konu Sahibi tarantula9812739
- #1.401
kız sen dur daha yeni çalıştın,sanki bana hamilelik belirtilerinden bahsediyorsun gibi geldi:))
yuh naptın sende
acaba bi sorun mu var derdindeyim.hamilelik belirtilerine bi hafta sonra başlıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız sen dur daha yeni çalıştın,sanki bana hamilelik belirtilerinden bahsediyorsun gibi geldi:))
kasığımda öküz oturuyor, hiçbirinizin umrunda değil![]()
yuh naptın sende
acaba bi sorun mu var derdindeyim.hamilelik belirtilerine bi hafta sonra başlıcam![]()
ins hamilesindir cnm. senn belirtiler daha belli gibi. hayirli haberleri verirsin ins. :)
Aslında ben teşhisi koydumgazdır o canım, bir şey yapmalısın biliyorsun hani
![]()
Bir kaç gün sonra bebiş haberini de verirsin umarım :)
:)) dün benim de kramp falan girdik kasıklarıma ovulasyon günümdü canım belki senin de o yüzden olmuştur geçti mi şuan:??
hakkina hayirlisi olsun cnm kismet belli olmaz yinede:) sen ne zamandir istiyosun cnm?
listeye baktım gncgonca hamile sanırım ay ne güzel baksanız ya listeye bi:)))
olsun biz guzel dusunelim yine :))))yok canım ne belirtisi.yumurtam dün çatladı daha...
![]()
olsun biz guzel dusunelim yine :))))
benim 2 ay oldu canım, 4 senedir evliyim ya sen :)
benimde bu 2. ayim:) 2 senelik evliyim. 2. aylarimiz ugurlu gelir insallah:))
gazım olmaz benim, olmadığı içinde gaz çıkarmam.hiç çıkarmadımpis
![]()
Hmm, gazsız bir hayat :) Öküz sağdan soldan vuruyor dersen bende öyle derimgıcık :)
benimde bu 2. ayim:) 2 senelik evliyim. 2. aylarimiz ugurlu gelir insallah:))
İnşallah canımmolursa yengeç burcu oluyor ,ahh ne güzel olurdu aslında ama hayırlısı :))
seninde ağrısında gör o zaman.![]()
İnşallah canımmolursa yengeç burcu oluyor ,ahh ne güzel olurdu aslında ama hayırlısı :))
evet bende yengec burcuyum. yengec olmasini isterim:))
evet bende yengec burcuyum. yengec olmasini isterim:))