- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde durum ayni gecikme oluyormu sende ben 1 2 gün gecikmeyi de hesaba katicam
Benim gecikme oluyor her ay 2 3 gün ileri atıyor çok nadir ayni gün geldiği. Bu ay çok umutluyum ama yinede kısmet..
Bugün olmam lazim normalde gelmeyince dayanamadim test yaptım çok çok silik çıktı dedim herhalde gri çizgi lekesi bekleycem ama beklemek coknsinir bozucu
Ins hamilesindir cnm. Peki belirti gibi birseyler varmi?
Durum ayni ama senin avantajin gecikme olmuyor benim onuda hesaba katmam lazim umarım uğurlu geliriz :) Rabbim ilk sana versin
Ins hamilesidir Canim. Normalde adetin Hic sasmaz gununde geliyorsa, mevlam guldursun yuzunu ins.
Ben yaklaşık 1.5 yıldır evluyim daha önce istemiyordum hala da aşırı hevesli değilim ama zamani geldi die düşünüyoruz
Mevla'm isteyen herkese taddirsin cnm her ikinize de. Bende çok istiyorum bende su aralar yumurtlama testleri ile uğraşıyorum. Testlere göre bugün ve yarın değerlendirmem gereken günler. İns 3. Çocuğumu kucağıma almayı nasip eder ins. Hepbirlikte
Bende yumurta rezervime falan baktirmak istiyorum ne durumda die adetin gelirse doktor yolu banada gozukecekMevla'm isteyen herkese taddirsin cnm her ikinize de. Bende çok istiyorum bende su aralar yumurtlama testleri ile uğraşıyorum. Testlere göre bugün ve yarın değerlendirmem gereken günler. İns 3. Çocuğumu kucağıma almayı nasip eder ins. Hepbirlikte