Bat'ı yarın olanlar gelin bekleyelim

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Normalde bugün ve en geç yarın adet olmam gerekirken hala gelen giden Yok. Gelin beraber bekleyelim bu süreci birlikte geçirelim kızlar Allahcisteyen herkese nasip etsin içinde de bana inşallah Melek hamişler dualarınızı esirgemeyin bizden :KK68::KK68::KK24:

Benimde durum ayni gecikme oluyormu sende ben 1 2 gün gecikmeyi de hesaba katicam

Benimde durum ayni gecikme oluyormu sende ben 1 2 gün gecikmeyi de hesaba katicam
Yok ben hep düzenlidir evlendiğimden beri de evlenmeden önce de hep 25. Gün oluyorum. Bugün olmam gerekiyordu olmadım yarın da olmazsam Çarşamba kan vermeyi düşünüyorum. Senin gecikir mi genelde

Benim gecikme oluyor her ay 2 3 gün ileri atıyor çok nadir ayni gün geldiği. Bu ay çok umutluyum ama yinede kısmet..

Benim gecikme oluyor her ay 2 3 gün ileri atıyor çok nadir ayni gün geldiği. Bu ay çok umutluyum ama yinede kısmet..
Umarım hamişsindir canımm yarın mı olman gerekiyor senin de ?

Bugün olmam lazim normalde gelmeyince dayanamadim test yaptım çok çok silik çıktı dedim herhalde gri çizgi lekesi bekleycem ama beklemek coknsinir bozucu

Bugün olmam lazim normalde gelmeyince dayanamadim test yaptım çok çok silik çıktı dedim herhalde gri çizgi lekesi bekleycem ama beklemek coknsinir bozucu
Bende test almak istiyordum ama çıkmayınca çok üzülüyorum diye eşim izin vermedi adetin geciksin git kan ver dedi yarın da olmazsam giderim artık yoksa meraktan ölebilirim

Durum ayni ama senin avantajin gecikme olmuyor benim onuda hesaba katmam lazim umarım uğurlu geliriz :) Rabbim ilk sana versin

Ins hamilesindir cnm. Peki belirti gibi birseyler varmi?
Çok gazım var acayip bir de karnım şişti regl olcam diye korktum ama gelmedi hala. Bugün olmam gerekiyordu. Bir kaç gün önce de acayip belim ağrıdı dedim tamam regl geliyor ama gelmedi. Hayretler içerisinde bekliyorum

Durum ayni ama senin avantajin gecikme olmuyor benim onuda hesaba katmam lazim umarım uğurlu geliriz :) Rabbim ilk sana versin
Allahım isteyen herkese nasip etsin içinde de bize inşallah canımm çok teşekkür ederim. Bir senelik evliyim artık da olsun istiyorum ama Allahım nasip eder inşallah. Gecikme olmazdı bende bugün olmayınca umutlandım biraz inşallah da umutlarım boşa çıkmaz. Yarını bile bekleyemiyorum meraktan. Ne zormuş beklemek

Ins hamilesidir Canim. Normalde adetin Hic sasmaz gununde geliyorsa, mevlam guldursun yuzunu ins.
Allah razı olsun canımm çok sağol inşallah sana da nasip eder allahım isteyen herkese versin kimseyi umutsuzluğa sürüklemesin.
Gecikme olmazdı bugün olmayınca umutlandım ama yarın da olabilirim belki diye beklemek istiyorum ah o beklemek Yok mu zaten çok zor geliyor bir gün bile

Ben yaklaşık 1.5 yıldır evluyim daha önce istemiyordum hala da aşırı hevesli değilim ama zamani geldi die düşünüyoruz

Mevla'm isteyen herkese taddirsin cnm her ikinize de. Bende çok istiyorum bende su aralar yumurtlama testleri ile uğraşıyorum. Testlere göre bugün ve yarın değerlendirmem gereken günler. İns 3. Çocuğumu kucağıma almayı nasip eder ins. Hepbirlikte

Ben yaklaşık 1.5 yıldır evluyim daha önce istemiyordum hala da aşırı hevesli değilim ama zamani geldi die düşünüyoruz
Eve neşe gelir ya. Bebiş iyidir kısmetiyle gelir derler inşallah allahım sana da istediğin ve hazır olduğun zamanda verir

Mevla'm isteyen herkese taddirsin cnm her ikinize de. Bende çok istiyorum bende su aralar yumurtlama testleri ile uğraşıyorum. Testlere göre bugün ve yarın değerlendirmem gereken günler. İns 3. Çocuğumu kucağıma almayı nasip eder ins. Hepbirlikte
Maşallah ne güzel evlatların varmış allahım bize de nasip etsin inşallah benim daha ilk olacak bir senelik evliyim :)

Bende yumurta rezervime falan baktirmak istiyorum ne durumda die adetin gelirse doktor yolu banada gozukecek

Mevla'm basıp edincekse eğer kalbini mevlama bagla, en güzelli. Çok şükür benim iki tane. Bende 13. Yıllık evliyim

Back
X