- 15 Nisan 2011
- 1.353
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi Cennet Annesi
-
Ben geçen sene aldım 1200, e benimkiler de baya azaldı siyah noktalar batiklar yanincok az kaldı lazer yaptıktan sonra nemlendirici felan yada bephantol surebilitsin sivilce ve kızarıklığa iyi gelirSen ne kadara ne zaman aldin canim
Ben bu yaz aldim 1500 tl ye annemin cene bölgesinde beyaz killar vardi onun için bunu aldim başka markaya daha uyguna vardi aslinda
Yani bacaklarin ve genital bölge kollar bayagi azaldi aslinda
Batiklar var ama gitmedi oda eski ye göre bayagi söndü ama jilet vurunca gene cikiyo ortaya sivilce olsun kızarıklık olsun
A evet haklısın ama bana güzellik merkezindeki kadın nemlendirici killari azdiryo dedi ben daha sonra kendime lazer aleti aldim gitmedimBen geçen sene aldım 1200, e benimkiler de baya azaldı siyah noktalar batiklar yanincok az kaldı lazer yaptıktan sonra nemlendirici felan yada bephantol surebilitsin sivilce ve kızarıklığa iyi gelir
Ben o batiklari igneyle oydum 3 senedir lekeleriyle ugrasiyorum... Leke icinde ayrica yazmisken soyliyim Bio oil iyi geldi cok sukur. Makine yuzunden oldu hep artik jiletliyorum (lazere hazirlik amacli) batiga dair birsey kalmadi.
Makina yüzünden bende de batıklar oldu, ve iğneyle çıkardım öyle berbat lekeler oldu ki, kurtulana kadar yıllar geçti.
Jilet ve lazeri tavsiye ederim.
Canim jiletle alıyorum lazer kullanırken kesinlikle kökten almamalisinn ben çok kizardigi zaman suruyorum krem bişiy olmadı yüzümü Dr bi iki kere jiletle aldım bıyıklarını sonra uyguladm ama sonradan jilet le almadan uyguladim m ne olur ne olmaz yüz sonuçta diye öylede etki ediyor. .A evet haklısın ama bana güzellik merkezindeki kadın nemlendirici killari azdiryo dedi ben daha sonra kendime lazer aleti aldim gitmedim
Peki canim sen ilk tüyleri ni jiletle mi aliyosun agda falan mi lazer yapmak için
Yüzüne da mi jilet vuryosun bıyık çene
Bio oilin su 25 ml olan yagini kullaniyorum. Duzensiz kullanmama ragmen etki etti aslinda 3 ay boyunca gunde 2 kez kullanmak lazimmiskızlar lekeler için ne kullanıyorsunuz bende var baya ve çok sinir bozucu
Bioilin hangisini kullanıyorsun
Pardon 60 mlBio oilin su 25 ml olan yagini kullaniyorum. Duzensiz kullanmama ragmen etki etti aslinda 3 ay boyunca gunde 2 kez kullanmak lazimmis
Pardon 60 ml
Hmm anladim canimCanim jiletle alıyorum lazer kullanırken kesinlikle kökten almamalisinn ben çok kizardigi zaman suruyorum krem bişiy olmadı yüzümü Dr bi iki kere jiletle aldım bıyıklarını sonra uyguladm ama sonradan jilet le almadan uyguladim m ne olur ne olmaz yüz sonuçta diye öylede etki ediyor. .
Bio oilin su 25 ml olan yagini kullaniyorum. Duzensiz kullanmama ragmen etki etti aslinda 3 ay boyunca gunde 2 kez kullanmak lazimmis
Tüy renginjz nePhilips markalı olanı kullanıyorum baya yol kat ettim çok az kaldi
Valla catlak, leke falan vaad ediyor ama catlagima iyi gelmedi. Leke icin memnunum. Eczanelerde, watsons, gratis, migros filan heryerde var 25 tl falan.Nerden alabilirim yaniga fln tüm izlere iyi gelirmi
Rica ederimm umarim sonuc alirsiniz. Leke cok rahatsiz edici ya bu genc yastaBende deneyim o zaman çok teşekür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?