Batık agda

Ben geçen sene aldım 1200, e benimkiler de baya azaldı siyah noktalar batiklar yanincok az kaldı lazer yaptıktan sonra nemlendirici felan yada bephantol surebilitsin sivilce ve kızarıklığa iyi gelir

Bende nefret ediyorum kıllardan

Çok kılla bi yapım yok ama bacaklarda oluşan batıklar beni sinir ediyo bide makina ile aldım bu yaz iyice batık oluştu almıyorum bi süredir...
Bende Plipsin lazerli cihazını düşünüyordum ama fiyatı biraz fazla geldi bana En azından şimdilik almam imkansız

canım tasviye 1) tüylerin uzayınca jilet ile al sakın kılları çıkarmaya çalışma yara yaparsın sivilce görünümü kalıcılaşır
tavsiye 2) şeker ile zeytinyağı karıştır şekerin çözünmesi olmadan pütürlü şekilde batık olan yerlere masaj yap
tavsiye 3) büyük ayak törpülerinden al batıklarının üzerine yavaşca sür mümkünse duşta sabunluiken yap... umarım bunlardan biri işini görür ...

çözüm lazer kızlar,hepsi bitiyor gidiyor batık matık hakgetire

Ben geçen sene aldım 1200, e benimkiler de baya azaldı siyah noktalar batiklar yanincok az kaldı lazer yaptıktan sonra nemlendirici felan yada bephantol surebilitsin sivilce ve kızarıklığa iyi gelir
A evet haklısın ama bana güzellik merkezindeki kadın nemlendirici killari azdiryo dedi ben daha sonra kendime lazer aleti aldim gitmedim
Peki canim sen ilk tüyleri ni jiletle mi aliyosun agda falan mi lazer yapmak için
Yüzüne da mi jilet vuryosun bıyık çene

Ben o batiklari igneyle oydum 3 senedir lekeleriyle ugrasiyorum... Leke icinde ayrica yazmisken soyliyim Bio oil iyi geldi cok sukur. Makine yuzunden oldu hep artik jiletliyorum (lazere hazirlik amacli) batiga dair birsey kalmadi.

Makina yüzünden bende de batıklar oldu, ve iğneyle çıkardım öyle berbat lekeler oldu ki, kurtulana kadar yıllar geçti.
Jilet ve lazeri tavsiye ederim.

kızlar lekeler için ne kullanıyorsunuz bende var baya ve çok sinir bozucu
Bioilin hangisini kullanıyorsun

Canim jiletle alıyorum lazer kullanırken kesinlikle kökten almamalisinn ben çok kizardigi zaman suruyorum krem bişiy olmadı yüzümü Dr bi iki kere jiletle aldım bıyıklarını sonra uyguladm ama sonradan jilet le almadan uyguladim m ne olur ne olmaz yüz sonuçta diye öylede etki ediyor. .

Hmm anladim canim
Sagolasin
Peki biyiklarina lazer uygularken almiyo muusun oryai anlamadim:)

Neler neler kullandım hiç biri geçirmedi lekeleri, çabuk leke olan ve kolay iyileşmeyen bir yapım vardı.
Lazer artı zamanla kurtuldum lekelerden

Agda benim bacaklarda batik yapiyor ama jilet yapmiyor oda enteresan ya

BATIKLARI İYİ GELEN TEK ŞEY LAZER EPİLASYON SANIRIM KIZLAR ONUN DIŞINDA NE YAPARSANIZ YAPIN GEÇMİYORLAR

farkettim ki yüzümde hiç batık olmuyor ama geri kalan heryerimde bir hafta boyunca batık oluyor. düşündüm ki ben günde en az 4 defa yüzümü yıkıyorum nemli kalıyor ya diğer yerlerim? haftada 3 kez su yüzü görüyor. tam 3 aydır haftada 4 kez yıkanıp abdest alırkende bacaklarima da su degdiriyorum. sonuç % 60 batık yok yani her kökte batık olurken şimdi o oran azaldı. ama yine can yanması ve kızarıklık cabası 2 ay önceki batık izim hâlâ duruyor ve eldivenle alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…