BATİK kaban

mSsLaDy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
70
0
86
İstanbul
merhaba arkadaslar ben kayseride batik magazasinda bi kaban gormustum kapsonunu hem kullanabiliyorsun hemde omuzlarına yayarak model veriyorsun..bu kabanin modelini bilen varmi? netten baktim bulamadim yardim lutfen suan istanbuldayim ama yok hic biyerde goremiyorummm :2:

canım fotoğrftaki en son açık renkli olan kaban gibi bir şeyden mi bahsediyorsun?

Son düzenleme:
canım benim kabanım senin tarif ettiğin gibi kaşe kaban ama modelin adını bilmiyorum taç mağazasından aldım modeli bulabilirsem netten ekleyeceğim

tatlım ozaman şu verdiğim linkten bak. tıkla geri silecem. yasak diye ordan satış fiyatı, markası yazıyor

Anasayfa > Kaban / Mont > KRUVAZE YAKA DÖRT DÜĞMELİ BELDEN KEMERLİ KAŞE KABAN

bu sıralamayı takip ederek bak
tıkladıysan cevap yaz silecem

Son düzenleme:
kruvaze yakaymis:) cok tesekkür ederimm ilginiz icinn

evet canım baktım benimkinin yakasıda böyle yandan bağcıklı bi model nette bulamadım ama çok kullanışlı ve çok şık duruyo canım tavsiye ederim yardımcı olmaya çalıştım rica ederim canım ne demek

Allahim ben ne bahtsiz bi kizim buda tukenmis :2: yok ya olmayinca olmuyor iste sans yok baht yok ben bosuna yasiyorum valla :2:

mangoda vardı ben Aralıkta aldım ama Mango indirime girdiğinden beri tek bir mağazada rastlayamadım o kabana çabuk tükendi heralde.. benimki uzun gerçi ama omuzları istediğin model. ve çok sıcak tutuyor modelide harika

ya ben de bu monttan almak istiyorum kızlar. geçen seneden kalan montları falan satıyo ya bazı mağazalar, oralarda bulabilir miyim? ve hangi markalarda/mağazalarda bulabilirim? ve ne kadara bulabilirim?

batik magazasının kabanlarından aldım çok memnun kaldım triko kazaklarından aldım çok güzel fiatlarıda çok uygun teyzemde aldı 48 beden giyiyor

canım baktığının tek düğmesi kemeri ve belden aşağısı etek gibi miydi çan şeklinde duruyo benim aldığım kaban tarifine uyuyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…