Lekeler, Çiller batık lekeleri...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

cilem32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
698
1.384
133
arkadaşlar bacaklarımda çok fazla batık var ve ben bunları çıkaracağım dıye iğneyle kurcaladım ve sonuç tabıkı hüsran :( bunlar yaklasık 4 5 yıldr var kremler suruyorum lımon falan suruyorum ama yok bana mısın demiyor.ne yapmam gerek acaba bu konudan müzdaripler nasıl geçirdi lekelri :( şimdiden teşekürler...

benimde batıklarla ve lekelerle başım dertte ne yapsam geçmiyor.bence bu oluşan lekeleer basit lekeler değil öyle limonla bepentenle vs ile geçmez.:5: daha ciddi bir yardım alınmalı lazer gibi .

benimde batıklarla ve lekelerle başım dertte ne yapsam geçmiyor.bence bu oluşan lekeleer basit lekeler değil öyle limonla bepentenle vs ile geçmez.:5: daha ciddi bir yardım alınmalı lazer gibi .

diot lazere gidiyorum bakalım geçicek mi 3.seansta faydasını gorrsun dedıler acaba baska lazer bldgnz vvar mı

kızlar batık lekelrim bitti bitiyo çoookkk şükür ve bunu acnelyse ve expigmentle basardım.expigmentı yuzume denemiştim brz cok kullanmısım bı sure ızler kalmstı ama gectı.bacaklrımda bol bol surudum 3 gece acnelyse snra yarım saat snra expigment basta bsy olmuyomus gbı oluyo ama 3 4 gun snra dehset soyuluyo kı ben bol bol surdum kıpkırmızı oldu bacakalrım smdı ara verdım sabah aksam madecassol ve bepantol suruyorum lekelr yok bacagım gıtmıs tammm 6 yıldr varlardı cok sukur yaaa darısı bu dertte olanlara geçmiş olsun:54:

kızlar batık lekelrim bitti bitiyo çoookkk şükür ve bunu acnelyse ve expigmentle basardım.expigmentı yuzume denemiştim brz cok kullanmısım bı sure ızler kalmstı ama gectı.bacaklrımda bol bol surudum 3 gece acnelyse snra yarım saat snra expigment basta bsy olmuyomus gbı oluyo ama 3 4 gun snra dehset soyuluyo kı ben bol bol surdum kıpkırmızı oldu bacakalrım smdı ara verdım sabah aksam madecassol ve bepantol suruyorum lekelr yok bacagım gıtmıs tammm 6 yıldr varlardı cok sukur yaaa darısı bu dertte olanlara geçmiş olsun:KK54:

Sevgili arkadasim BU bahsettiğn urunleri eczaneden mi temin ediyoruz maliyeti nedir

kızlaar ürünleri eczaneden almıştım.konuyu yazalı çok olmuş pek bakamadım ama şuan bacaklarımda hiç iz yook bu olur mu ddiyodum cok sukur oldu ama hıc dokunmadım kesınlıkle lazere de gittim bu surecte bunna etkısı oldugunu dusunuyorum dılerım sızde ızlerınzden kurtulursunz

Back
X