Batıkent Bilgi Hastanesi Selçuk Aslan

ngunacar1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
3
0
1
35
Dün Selçuk Aslan tarafından eşime dış gebelik tanısı konuldu. Doktor olarak bilgisi yerinde fakat açıkça söylüyorum egosu tavan yapmış. Yaşadığımız olayı size açıklayayım: "İnternet'de biraz araştırdım, dış gebelik ilaçla müdahale edilebilir diyorlar ne kadar doğru?" diye soracaktım. İnternet'de araştırdım lafını duyar duymaz lafı ağzıma tıktı. Biz burada ne iş yapıyoruz, ben anlatıyorum, böyle bir cümle olmaz falan filan. Ben sonuçta soru sormaya gelmişim oraya. Bu kadar tepki vermesinin gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Asıl mevzu ertesi gün oldu. Dış gebelik tanısını kesinleştirmek için ultrason istedi. Ultrasonu yaptırdık ardından bizi muayeneye kabul etmedi. Sebebi ise şuymuş : eşimin Batıkent Bilgi Hastanesine giriş kaydı Nida Yılmaz üzerinden yapıldığından kendisine geçmek için dosya açılmasını istiyormuş. Dosya açtırmak için hastane ilk 100 lira özel muayene ücreti istedi, tamam verelim dedik. O şekilde de kabul etmediler. Sebebi ise: yasal değişmiş. Üstelik hastanın doktor seçme hakkı var? Bunun yerine bize 10 gün Nida hanımda olan girişinizin dolmasını bekleyin daha sonra gelin dediler. Oysaki doktor bey dış gebeliğin riskli bir durum olup bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini gayet iyi biliyordu. Bunlar yaşanırken hasta haklarına gittik kendisi bir açıklama yapmaya bile gelmedi. Benim şahsi düşüncem sırf önceki gün tartıştık diye bizim sonuçlarımıza bakmadı.
Kısaca eşimle bir hayli sıkıntı çektik o hastanede. Karşı taraftaki doktor Nida Hanımın yanlış tanı koyup kese var dediği gebeliği, Selçuk beyin dış gebelik tanısıyla ve bizi kabul etmemesiyle ve ardından başka bir hastanede gayet memnun bir şekilde bitirdik çok şükür. Zaten bizi muayeneye almayan doktorun cerrahi müdahalesine kendimizi teslim edemezdik!!
Size tavsiyem Selçuk Arslan'a soru sormayın sonucunuz bizimki gibi olabilir.

Back