Batıkent Bilgi Hastanesine gidenler acil yardım!

ttaytt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
720
102
323
arkadaşlar yarın muayeneye gidicem aslında medicanaya gitmeyi düşünüyordum ama bana biraz tuzlu geldi.şimdi bilgi hastanesine gitmeyi düşünüyorum.bilgi hastanesinde hangi doktoru tavsiye edersiniz?doğumunuzu orada yaptıysanız memnun kaldınız mı?epiduralli doğum yapıyorlar mı?hasta odası falan nasıl?kızlar lütfen içinizde gidenler varsa özellikle hangi doktor konusunda acil cevaplarınızı bekliyorum..

arkadaşlar yarın muayeneye gidicem aslında medicanaya gitmeyi düşünüyordum ama bana biraz tuzlu geldi.şimdi bilgi hastanesine gitmeyi düşünüyorum.bilgi hastanesinde hangi doktoru tavsiye edersiniz?doğumunuzu orada yaptıysanız memnun kaldınız mı?epiduralli doğum yapıyorlar mı?hasta odası falan nasıl?kızlar lütfen içinizde gidenler varsa özellikle hangi doktor konusunda acil cevaplarınızı bekliyorum..

Yok canım epidural doğum yapmıyorlar. Kızkardeşim gitti oraya kontrollere. Son aya kadar epidural yapıyoruz dediler. Son ay kesinleştirmek için konuştuklarında hayır yapamıyoruz dediler. Son anada başka hastane ve doktor bulmak zorunda kaldırlar. Başka hastanelerin muamelesini görünce de , bilgi çok ilgisizmiş dedi. ben de şu an hamileyim ve bilgiye gitmiyorum canım. Orada normal doğum yapıp memnun olan da duydum. Herkesin değerlendirmesi değişiyor..

hadi ya üzüldüm bak şimdi aslında daha doktorla falan hiç konuşmadım belki dışardan anestezi uzmanı getirbiliriz falan ama bilmiyorum... canım sen hangi hastaneye gidiyorsun?

Bizim bir arkadaşda epidural sezaryan istiyordu. Devlet yasaklayınca oda Akay hastanesine gitmiş şimdi pazartesi günü orda doğum yapacak. Bilginiz olsun istedim.

teşekkür ederim Bilgi hastanesi de devlet hastanesi değil özel hastane fakat sanırım epidural yapan anestezi uzmanları olmadığı için yapmıyoruz diyorlar.zaten doğuma daha çok var benim için şu anda önemli olan doktorları ve hastane hizmetleri.ilk muayeneme mine hanıma gittim ama bana çok ilgili gelmedi off kafam çok karışık aslen ankaralı değilim üniversiteyi burada okudum ve evlenip burada kaldım o yüzden buradaki hastaneler konusunda en ufak bir fikrim yok :( kızlar sizlerin gittiğiniz tavsiye ettiğiniz başka hastaneleri de muayene ücretleri ile birlikte yazarsanız çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar bende selçuk bey'e gidiyorum.şu anda 18 haftadayım ve 4 haftalıkken başladım selçuk beye gitmeye ve çokda memnunum kendisinden,ama tek bir sorunu var gerekenler dışında siz sormazsanız pek ayrıntı anlatmıyor,ben merak ettiğim herşeyi soruyorum oda cevaplamaktan kaçınmıyor.ayrıca fiyatlarda uygun normalde muayene 22 tl, 2li tarama 8 tl, 3lü tarama 22 ve ayrıntılı ultrason 50 tl.ama ben 1 defaya mahsus 100 tl karşılığında bilgi hastanesine özel GÜMÜŞ KART aldım ve sadece devletin aldığı 12 tl katılım payı ödüyorum ve bu tetkiklerin hiç birisine ücret ödemedim :D tavsiye ederim, ayrıca normal doğum 500 sezeryan 600 ama epidural konusunda bende bilgisizim.bir yakınımda orada doğum yapmış ve memnun olduğunu söylüyor.

bu hastanede doğum yapan kimse yok heralde hiç kimse doğumla ilgili bişiy yazmıyo off kafam karıştı mine hanıma gitcem demiştim ama formda yazan bişey kafamı kurcaladı

canım ben orda doğum yaptım.Çok memnun kaldım.Selçuk beyin hastasıydım.Her yönüyle çok güzel bir hastane.Sormak istediğin bişey varsa cevaplarım :)

canım ben orda doğum yaptım.Çok memnun kaldım.Selçuk beyin hastasıydım.Her yönüyle çok güzel bir hastane.Sormak istediğin bişey varsa cevaplarım :)

ben mine hanıma gidiyorum kontrollere hep erkek dr.la ilgili yorum var eşşim de bende drun bayan olmasını istiyoruz.ama mine hanımla bilgi veren pek yok .hastane şartları nasıl ilgileri nasıl doğum sırasında dr.un geliyomu nöbetci drlamı idare ediliyo davranışları nasıl cevaplarsan çok memnun olarım

merhaba filozof. bende takibimi Selçuk bey'de yaptırıyorum. Şimdilik memmunun ama doğum konusunda hastene konusunda korkularım var. Selçuk Bey normal doğum yapıyor mu? Gecenin bi vakti sancılansak doğum zamanı gelse Selçuk Bey hastaneye geliyor mu? Birde yenidoğan bölümü var mı? diyelimki bebek yenidoğan sarılığına yakalandı küvezleri var mı? cevaplarsan çok sevinirim.:3:

Merhaba Selçuk bey sizin doktorunuz oldugunu söylediniz. Peki normal doğumlamı yoksa sezaryan lamı doğum yaptınız. Sezaryana bir eğilim varmı yoksa tamamen gidişatamı bağlı?

merhaba arkadaşlar bende 6 aylık hamileyim.hamileliğimin başından beri bilgi has. selçuk beye gidiyorum çok memnunum bilgili bi doktor..doğumuma da selçuk beyin girmesini istiyorum ..epudral sezeryan için 600 tl dediler.ama hastane nasıl anestezi uzmanları nasıl bu konuda bi bilgim yok..bilgisi olanlar lütfen yazsınlar..

kızlarr yhaa siz şimdiye doum yapmışsınızdır belki ama ben henüz 3 aylık hamileyim buraya gitmeyii düşünüorum ama çokta kararsız kaldım mine hanımmı yoksa selçuk beyemi gitsemm doum iimi kötümüü :S:S ve ben kesinlikle sezeryan istemiorumm epidural yapıolarmı acabaaa ????

bende selçuk beye gidiyorum şu an memnunum ama doğum sonrasıda memnun olur muyum bilmiyorum.selçuk beye gidip dogum yapmış olan arkadaşlar acil cevaplarınızı bekliyorum.doguma geri sayım başladı ...

bende selçuk beye gidiyorum şu an memnunum ama doğum sonrasıda memnun olur muyum bilmiyorum.selçuk beye gidip dogum yapmış olan arkadaşlar acil cevaplarınızı bekliyorum.doguma geri sayım başladı ...

Merhabalar, şimdiye kadar doğumunuzu çoktan yapmışsınızdır. Selçuk Beyle ilgili çok olumlu yorum okudum. Başka sitelerdede araştırdım Selçuk Beyi. Şuanda 7 haftalık hamileyim. Düşük riskim var. Başından doğuma kadar aynı doktora gitmek istiyorum. Aslına bakarsanız Bilgi hastanesi çok güvendiğim bir hastane değildi. Başta farklı hastane araştırmalarına girdim. Bilgi aklımda bile yoktu. Ama Selçuk Beyin çok iyi bir doktor olduğunu duyunca Bilgi hastanesi cazip gelmeye başladı. Çünkü evime çok yakın. Araba kullanamayacağım zamanlara geldiğimde uzakta bir hastane beni çok sıkıntıya sokar. Eşim özelde ve öyle sürekli izin alıp beni götüremez. Çok uzattım:) Çünkü çok telaşlıyım. Doğumunuzla ilgili bilgilendirirseniz beni çok sevinirim. Gözünüz kapalı tavsiye edebilirmisiniz Bilgi hastanesinde doğumu?

Yakın zamanda şahit olduğum bir olayı paylaşayım.Kararı siz verin bence.Herşey yolunda denerek sezeryanla doğum yapıldı ve çocukta ufak bir solunum sıkıntısı tespit edildi.Yenidoğan bakım üniteleri olmadığı için bebek başka hastaneye gönderildi.Anne bilgi'de bebek başka hastanede kaldı.

Yakın zamanda şahit olduğum bir olayı paylaşayım.Kararı siz verin bence.Herşey yolunda denerek sezeryanla doğum yapıldı ve çocukta ufak bir solunum sıkıntısı tespit edildi.Yenidoğan bakım üniteleri olmadığı için bebek başka hastaneye gönderildi.Anne bilgi'de bebek başka hastanede kaldı.

Evet bu konuda bilgim var. Yeni doğan bakım üniteleri varmış ama yenidoğan yoğun bakım yokmuş. Yalnız çoğu özel hastanede yoğun bakım ünitesi yok. Devlet ve üniversite hastanelerinde ve tam teşekküllü büyük özel hastanelerde yenidoğan yoğun bakım ünitesi oluyormuş.
Bu eksi bir durum. Peki başka duyduğunuz birşeyler varmı? Epidural sezeryan konusunda nasıllar? Hastane koşullarına çok güvenmiyorum açıkçası bende, ama Selçuk Beyin çok iyi doktor olduğunu birkaç kişiden duydum.

Arkadaşlar epey geçmiş üzerinden , yeni yorumlar var mı? Ben de kendisine gidiyorum ama bazı çekincelerim var. Yardımcı olabilecek biri var mı?

Back
X