arkadaşlar yarın muayeneye gidicem aslında medicanaya gitmeyi düşünüyordum ama bana biraz tuzlu geldi.şimdi bilgi hastanesine gitmeyi düşünüyorum.bilgi hastanesinde hangi doktoru tavsiye edersiniz?doğumunuzu orada yaptıysanız memnun kaldınız mı?epiduralli doğum yapıyorlar mı?hasta odası falan nasıl?kızlar lütfen içinizde gidenler varsa özellikle hangi doktor konusunda acil cevaplarınızı bekliyorum..
canım ben orda doğum yaptım.Çok memnun kaldım.Selçuk beyin hastasıydım.Her yönüyle çok güzel bir hastane.Sormak istediğin bişey varsa cevaplarım :)
canım ben orda doğum yaptım.Çok memnun kaldım.Selçuk beyin hastasıydım.Her yönüyle çok güzel bir hastane.Sormak istediğin bişey varsa cevaplarım :)
bende selçuk beye gidiyorum şu an memnunum ama doğum sonrasıda memnun olur muyum bilmiyorum.selçuk beye gidip dogum yapmış olan arkadaşlar acil cevaplarınızı bekliyorum.doguma geri sayım başladı ...
Yakın zamanda şahit olduğum bir olayı paylaşayım.Kararı siz verin bence.Herşey yolunda denerek sezeryanla doğum yapıldı ve çocukta ufak bir solunum sıkıntısı tespit edildi.Yenidoğan bakım üniteleri olmadığı için bebek başka hastaneye gönderildi.Anne bilgi'de bebek başka hastanede kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?