- 29 Mayıs 2017
- 33
- 27
- 3
- 36
- Konu Sahibi chery_butterfly
Merhaba Arkadaşlar, 19 aylık bebişim için kreş önerileriniz nelerdir? Batıkent Elizi Kreş hakkında bilgisi olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet batıkentteAnkara batikent mi?
Batikentte oturuyorum. Elizi kreşi duymadım hiç. Hangi mahallesindesiniz? Cakirlarda tavsiye edebileceğim güzel kreşler var
Bebeğiniz daha küçük. Kreşe gidip gezdiniz mi? Sizce ortam nasıl? Kızım 3 yasindayKen kreşe verdik biz. Orada 2-3 yaş grubu da vardı. Öğretmenlerinin kucaklarinda geziyorlardi, iletişimleri çok güzeldi.ben ilkyerleşim mah. gimsanın orada oturuyorum. en yakın bu kreş bana o yüzden özellikle tercihim gibi
Araştırıyoruz bakalım rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahBu arada 22 aylık oldu ve benim bebişde halen konuşmuyor
oğlum 2 senedir bahsedilen Çağ Akademi ye gidiyor. 1 gün bile ne sözlü nede fiziksel şiddet gördü. Ki bahsettiğiniz kreşin sahibi çocukları gitmiş oldukları kreşte şiddet gördüğü için açtılar. Ve kameralar sürekli açık böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum. 2 senedir hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım... çocuğunu kreşe yazdıracak olanlar bence gidip 1 hafta denemeliler. sosyal medya çok fazla gerçekçi değil. mutlaka gidilip görülmesi gerekiyor.bir anne olarak tüm samimiyetimle Çağ Akademi yi tavsiye ederim...Çok üzüldüm yaşadıklarınız için. Birde bahsettiğiniz kreş övülen bilinen kreşlerden. Çok şükür ben öyle birşeyle karşılaşmadım. Benim çocuk çok hareketli ve bahsettiğim kreşe gidiyor. Öğretmenimiz her durumda samimi bir şekilde haber veriyor. Ben memnunum. Burayı özellikle tavsiye ederim. 1 buçuk aydır bu kreşteyiz.
oğlum 2 senedir bahsedilen Çağ Akademi ye gidiyor. 1 gün bile ne sözlü nede fiziksel şiddet gördü. Ki bahsettiğiniz kreşin sahibi çocukları gitmiş oldukları kreşte şiddet gördüğü için açtılar. Ve kameralar sürekli açık böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum. 2 senedir hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım... çocuğunu kreşe yazdıracak olanlar bence gidip 1 hafta denemeliler. sosyal medya çok fazla gerçekçi değil. mutlaka gidilip görülmesi gerekiyor.bir anne olarak tüm samimiyetimle Çağ Akademi yi tavsiye ederim...
Selamlar elizi kres hakkında yorumunuz gorunmuyor? Yazınız mı kaldırıldı
Selamlar elizi kres hakkında yorumunuz gorunmuyor? Yazınız mı kaldırıldı
Uzerinden 2 yıl gecmis, tecrübenize dayanarak tavsiye edebileceginiz bir yer mi?merhaba, biraz geç oldu ama yazım kaldırılmadı. bu kreş ile ilgili sorularınız olursa cevaplayabilirim. Elizi kreşten ben çok memnunum ve gerçekten herkese tavsiye ederim.
Bu tavsiyelerinizi ben alabilir miyim :)Batikentte oturuyorum. Elizi kreşi duymadım hiç. Hangi mahallesindesiniz? Cakirlarda tavsiye edebileceğim güzel kreşler var