Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Batıkent Elizi Kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Batikentte oturuyorum. Elizi kreşi duymadım hiç. Hangi mahallesindesiniz? Cakirlarda tavsiye edebileceğim güzel kreşler var

ben ilkyerleşim mah. gimsanın orada oturuyorum. en yakın bu kreş bana o yüzden özellikle tercihim gibi
Bebeğiniz daha küçük. Kreşe gidip gezdiniz mi? Sizce ortam nasıl? Kızım 3 yasindayKen kreşe verdik biz. Orada 2-3 yaş grubu da vardı. Öğretmenlerinin kucaklarinda geziyorlardi, iletişimleri çok güzeldi.

bu ay 20 aylık olacak bakacak hiç kimsem yok evde de bakıcı olayı benim için çok sıkıntılı en mantıklısı kreş. haftaya gezicem izinliyim. şu an bile işe beraber geldik bebişle o derece bakacak kimse yok.

Çok üzüldüm yaşadıklarınız için. Birde bahsettiğiniz kreş övülen bilinen kreşlerden. Çok şükür ben öyle birşeyle karşılaşmadım. Benim çocuk çok hareketli ve bahsettiğim kreşe gidiyor. Öğretmenimiz her durumda samimi bir şekilde haber veriyor. Ben memnunum. Burayı özellikle tavsiye ederim. 1 buçuk aydır bu kreşteyiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok üzüldüm yaşadıklarınız için. Birde bahsettiğiniz kreş övülen bilinen kreşlerden. Çok şükür ben öyle birşeyle karşılaşmadım. Benim çocuk çok hareketli ve bahsettiğim kreşe gidiyor. Öğretmenimiz her durumda samimi bir şekilde haber veriyor. Ben memnunum. Burayı özellikle tavsiye ederim. 1 buçuk aydır bu kreşteyiz.
oğlum 2 senedir bahsedilen Çağ Akademi ye gidiyor. 1 gün bile ne sözlü nede fiziksel şiddet gördü. Ki bahsettiğiniz kreşin sahibi çocukları gitmiş oldukları kreşte şiddet gördüğü için açtılar. Ve kameralar sürekli açık böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum. 2 senedir hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım... çocuğunu kreşe yazdıracak olanlar bence gidip 1 hafta denemeliler. sosyal medya çok fazla gerçekçi değil. mutlaka gidilip görülmesi gerekiyor.bir anne olarak tüm samimiyetimle Çağ Akademi yi tavsiye ederim...

oğlum 2 senedir bahsedilen Çağ Akademi ye gidiyor. 1 gün bile ne sözlü nede fiziksel şiddet gördü. Ki bahsettiğiniz kreşin sahibi çocukları gitmiş oldukları kreşte şiddet gördüğü için açtılar. Ve kameralar sürekli açık böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum. 2 senedir hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım... çocuğunu kreşe yazdıracak olanlar bence gidip 1 hafta denemeliler. sosyal medya çok fazla gerçekçi değil. mutlaka gidilip görülmesi gerekiyor.bir anne olarak tüm samimiyetimle Çağ Akademi yi tavsiye ederim...

ben bu kreşe göndermiyorum çocuğumu bu kreşin nasıl olduğunu da bilmiyorum yorum yapamam. sanırım behardrk arkadaşa yazacaktınız

oğlum 2 senedir bahsedilen Çağ Akademi ye gidiyor. 1 gün bile ne sözlü nede fiziksel şiddet gördü. Ki bahsettiğiniz kreşin sahibi çocukları gitmiş oldukları kreşte şiddet gördüğü için açtılar. Ve kameralar sürekli açık böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum. 2 senedir hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım... çocuğunu kreşe yazdıracak olanlar bence gidip 1 hafta denemeliler. sosyal medya çok fazla gerçekçi değil. mutlaka gidilip görülmesi gerekiyor.bir anne olarak tüm samimiyetimle Çağ Akademi yi tavsiye ederim... AYRICA KREŞ SAHİPLERİ KENDİ ÇOCUKLARI ŞİDDETE MARUZ KALDIKLARI İÇİN BU İŞE GİRMİŞ İNSANLAR.EMİNİM BU YAZINIZ HAKKINDA GEREKLİ TEDBİRLERİ ALACAKLARDIR....

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hanımlar bende batıkentteyim. Oğlum 26aylık bende oyun grupları olan bi yer arıyorum haftada 1 2gün götürmek için. Bildiğiniz bi yer var mı?

Back
X