tolinciğim,konunu görev icabı ilgili bölüme taşımak zorundayım. :)
bilgine
napayım,vatan sağolsunhayırrrrrrrrrrr olamaz oky yaaaaaa
napayım,vatan sağolsunpardon kk.
eyvahh. zaten bir konuda acımasız insan damgası yedim şimdi.bdv ye admin olıyımda gör sen
eyvahh. zaten bir konuda acımasız insan damgası yedim şimdi.
konu taşırken eyvah diyorum şimdi yapma diyecekler. cidden bak.
gel ol anla duygularımı:)
hımm senin gözün yükseklerde.olucam ama admin mi olucam editörmü henüz belli degıl kazen cok ısrar edıyo gel munenın yerıne sen gec diye ama şimdilik düşünüyorum kısmet
ben kaş için bianco'ya gittim gerçekten iyi alıyorlar kaşı, 15tl verdim ama hakkını veriyorlar, Aslında Kaş kontürü yaptırmak istiyorum ama betül hanıma, ya da batıkentte başka bir yere kaş kontürü yaptıran varmı? Kalıcılığı ne kadar, kızarıklık oluyormu? deneyimli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
Ben kontür yaptırmadım, kaşımı aldırdım kontür için de eskisinin silinmesini bekliyorum, ama çok araştırdım bende senin gibi Betül hanıma gittim işini çok iyi yapıyor, hemde tunalıda kızılayda yapanlar gibi fiyatıda şişirmiyor, Batıkentte başka yer bulamazsın, belki Ankara da bile zor bence, karar verir de benden önce yaptırırsanız bana resimleri gönderir misiniz?
Canım ben Ankarada kil tekniği yaptirdim yaptırmalı 1 ay oldu cok çok memnun kaldım. Senin gibi kızarır kızılaşır deye endişelerim vardı. Hatun hanım renk doğru tercih edilirse kizariklik kızıllık bunların hiçbiri olmaz dedi. Bakalım zamanla gorecegiz. Isterse bir sayfasını bir incele googleden Hatun kaş tasarım yazınca çikyorben kaş için bianco'ya gittim gerçekten iyi alıyorlar kaşı, 15tl verdim ama hakkını veriyorlar, Aslında Kaş kontürü yaptırmak istiyorum ama betül hanıma, ya da batıkentte başka bir yere kaş kontürü yaptıran varmı? Kalıcılığı ne kadar, kızarıklık oluyormu? deneyimli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
Ben kafaya takmıştım, yaptığı işlerde çok güzeldi, Betül Koçer’e gittim çok memnunum, ama yakında İstanbula gidecekmiş, gitmeden yakalayın derimCanım ben Ankarada kil tekniği yaptirdim yaptırmalı 1 ay oldu cok çok memnun kaldım. Senin gibi kızarır kızılaşır deye endişelerim vardı. Hatun hanım renk doğru tercih edilirse kizariklik kızıllık bunların hiçbiri olmaz dedi. Bakalım zamanla gorecegiz. Isterse bir sayfasını bir incele googleden Hatun kaş tasarım yazınca çikyor
Canım çok teşekkür ederim. 3 hafta evvel tavsiye üzerin e Hatun kaş tasarım da Hatun hanıma yaptırdım müthiş bir değişim yaşadım. Düşünenler varsa tavsiye ederim.Ben kafaya takmıştım, yaptığı işlerde çok güzeldi, Betül Koçer’e gittim çok memnunum, ama yakında İstanbula gidecekmiş, gitmeden yakalayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?